Last Post Wins !!!11one
-
filmofil
-
amaterka
ugl...drazi su mi oni tipa egzorcizam-emily rose...nju vec znam napamet i mogu je pogledat vise puta...ali npr..carry mi je bila pre glupa...dobar mi je i ded silence, brda imaju oci1,2 -nisu losi...al nisu ni posebni...saw 1,2,3 su dobri...omen....
oko mene niko bas nevoli horrore pa mogu samo u videoteci uzimat...nema nekog izbora samo sta ne zatvori....pa ako mos rec svojih top 5??? mozda koji pogledam
mrzim one s glupim gigantskim zlocestim zivotinjama....
oko mene niko bas nevoli horrore pa mogu samo u videoteci uzimat...nema nekog izbora samo sta ne zatvori....pa ako mos rec svojih top 5??? mozda koji pogledam
mrzim one s glupim gigantskim zlocestim zivotinjama....
-
filmofil
- elrania
- A$H
ako hoces pricat o slasherima, ali opcenito horrori trebala bi pocet sa daleko starijim filmovima...filmophil wrote:za bilo kakav ozbiljniji razgovor o hororima trebala bi pogledati halloween, texas chainsaw massacre, friday the 13th i eventualno freddya...to su neki počeci i osnove žanra od kuda je sve počelo...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
-
filmofil
ali mislio sam na neke najjače predstavnike žanra...neću joj valjda govoriti da ide gledati drakulu i frankensteinaA$H wrote:ako hoces pricat o slasherima, ali opcenito horrori trebala bi pocet sa daleko starijim filmovima...filmophil wrote:za bilo kakav ozbiljniji razgovor o hororima trebala bi pogledati halloween, texas chainsaw massacre, friday the 13th i eventualno freddya...to su neki počeci i osnove žanra od kuda je sve počelo...
This is the Zodiac speaking.
- Scarface
Vjerojatno misli na ovaj novi, razumin je kad kaže da je oslonjena samo na videoteke, di je izbor sramotno loš, tako je i meni bilo dok nisan prije par miseci dobija flat rate pa sad skidan stalno nešto. I tebi je Mislav Pasini profesor? Moga bi nabavit ovu njegovu Mrtvu stražu, bila ona dobra ili loša, bar je jedna od rijetkih domaćih horror knjiga. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.