Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Evil Xander

Post by Evil Xander » 16 Mar 2008, 14:51

elrania wrote:najzesci su mi hate mail i onaj dio kad kometira one crteze od klinaca. naletih na stranicu pred par god i znam opet iznova citat jedno te iste stvari i jos uvijek je predobro :lol:
Dobar je, dobar. Imam njegovu knjigu, Alphabet of Manliness. 8)

Dobar avatar, btw.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

Knatchbull

Post by Knatchbull » 16 Mar 2008, 14:54

dan 8)
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Aryx

Post by Aryx » 16 Mar 2008, 15:31

idem se prosetati malo po maximiru :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

elrania

Post by elrania » 16 Mar 2008, 15:33

ja bas dodoh u zg, raspremih se i sad cekam jos 1,5h pa na posao... valjda nece bit guzve veceras
joj sto jedva cekam da odem doma u cetvrtak...

Boby

Post by Boby » 16 Mar 2008, 16:47

Sigurno već svi znate da se je jučer navečer dogodilo teško sranje na Ribnjaku. E pa, ja sam tamo bio. Ne baš u tom trenutku ali dok sam se vraćao s ekipom iz Purgeraja murjak nam nije dao da izađemo na Degenovu zbog očevida. Vidio sam i fotoreporterku, forenzičare te beživotno tijelo kako leži na travi. Ostatak večeri je bio za k...

Asfodel

Post by Asfodel » 16 Mar 2008, 16:55

Boby wrote:Sigurno već svi znate da se je jučer navečer dogodilo teško sranje na Ribnjaku. E pa, ja sam tamo bio. Ne baš u tom trenutku ali dok sam se vraćao s ekipom iz Purgeraja murjak nam nije dao da izađemo na Degenovu zbog očevida. Vidio sam i fotoreporterku, forenzičare te beživotno tijelo kako leži na travi. Ostatak večeri je bio za k...
Da, baš čitam.....užas
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Knatchbull

Post by Knatchbull » 16 Mar 2008, 17:16

Nakon što su mladići koji su se potukli doznali da je netko smrtno stradao, nastala je opća panika te su neki počeli i bježati.
nema stajanja dok netko ne umre :roll: :roll:
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

metallicat

Post by metallicat » 16 Mar 2008, 18:07

ja nisam čula za to ni vidjela :?
Image

A$H

Post by A$H » 16 Mar 2008, 18:35

Ave

bas odem u videoteku i vidim lik prodaje brdo VHS-ica..svaka 10kn ima ih i po 5kn, a ima i popusti na kolicinu..vidjeh vec neke filmove koji bi se Cat svidjeli...ima svega od Horrora do Komedija.. :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

A$H

Post by A$H » 16 Mar 2008, 18:37

uvijek neka sranja u gradu..vise me to ni ne zanima...ja nikoga ne diram niti itko mene..ako netko pocne to mu mozda nije prva ali mu je zadnja greska te veceri...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

metallicat

Post by metallicat » 16 Mar 2008, 18:40

A$H wrote:Ave

bas odem u videoteku i vidim lik prodaje brdo VHS-ica..svaka 10kn ima ih i po 5kn, a ima i popusti na kolicinu..vidjeh vec neke filmove koji bi se Cat svidjeli...ima svega od Horrora do Komedija.. :lol: :lol:
ajoj :( hm...ah predaleko. ali ako budem išla koji put ću te pitat di je to.
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 16 Mar 2008, 18:44

metallicat wrote:ja nisam čula za to ni vidjela :?
ma B.B.B. su napali punkere

Freddy

Post by Freddy » 16 Mar 2008, 19:45

Boby wrote:Sigurno već svi znate da se je jučer navečer dogodilo teško sranje na Ribnjaku. E pa, ja sam tamo bio. Ne baš u tom trenutku ali dok sam se vraćao s ekipom iz Purgeraja murjak nam nije dao da izađemo na Degenovu zbog očevida. Vidio sam i fotoreporterku, forenzičare te beživotno tijelo kako leži na travi. Ostatak večeri je bio za k...
ovak ti je bio...frano despić nasmrt ti je izboden sa klještima od strane jednok punkera....a tu ekipu sam ja znao....tkz.ekipa sa opatovine gdje sam ja se prije okupljo....uvjek sam im pomago...žao mi je tog klinca...R.I.P. i samo radi alkohola,šteta....a ja bio u to vrijeme u taliji u gajevoj nas 20-tak...e da smo tad bili na ribnjaku....ali jebeni punkeri si briju da su neko i nešto....bit če istrjebljeni
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Scarface

Post by Scarface » 16 Mar 2008, 22:22

Freddy wrote:
ovak ti je bio...frano despić nasmrt ti je izboden sa klještima od strane jednok punkera....a tu ekipu sam ja znao....tkz.ekipa sa opatovine gdje sam ja se prije okupljo....uvjek sam im pomago...žao mi je tog klinca...R.I.P. i samo radi alkohola,šteta....a ja bio u to vrijeme u taliji u gajevoj nas 20-tak...e da smo tad bili na ribnjaku....ali jebeni punkeri si briju da su neko i nešto....bit če istrjebljeni

Aj ne govori gluposti, daljnje nasilje ne bi vodilo nigdje dobrome. Ne znan detalje i neću sudit, al po meni, ološ je ološ, bili oni BBB ili punkeri, poznajen takve krugove, ne samo po metalcima, ja se osobno nikad nisan opija, niti pijen niti bi ikad tako nešto radija, ova omladina ide kvragu brzinon svjetlosti i zato ne žalin nikoga, ni žrtve ni krivce, i ne radin od sebe iznimku, sve je to Sodoma i Gomora, muka mi je od toga.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Freddy

Post by Freddy » 16 Mar 2008, 23:34

Ghostface wrote:
Freddy wrote:

Aj ne govori gluposti, daljnje nasilje ne bi vodilo nigdje dobrome. Ne znan detalje i neću sudit, al po meni, ološ je ološ, bili oni BBB ili punkeri, poznajen takve krugove, ne samo po metalcima, ja se osobno nikad nisan opija, niti pijen niti bi ikad tako nešto radija, ova omladina ide kvragu brzinon svjetlosti i zato ne žalin nikoga, ni žrtve ni krivce, i ne radin od sebe iznimku, sve je to Sodoma i Gomora, muka mi je od toga.
ne govorim nikakve gluposti....,več je glupo da su se potukli zbog pića....još su se koristili noževi i taj punker je imao klješta...i zbog tog mi je to glupo....makar sad novinari uveličavaju kao i obično...odmah se krive BBB kao i obično....ja stojim iza toga da u nekim situacijam su BBB krivi....jer znam iz iskustva,ali opet s druge strane novinari ti tolko puta uveličaju stvar da znači uvjek su ti krivi BBB...a kaj nije istina...jbg.,meni je njega žao....imo je tek 17,18 god.i da umre tak mlad
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Locked