Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Scarface

Post by Scarface » 15 Mar 2008, 19:35

dr mladjo wrote:
Ghostface wrote: Iluzionist mi ima puno dražu atmosferu, Prestiž je odlično snimljen, ali taj kraj, koji neću sad spojlat, uglavnom, navija san cilo vrime za jednoga a on na kraju ispadne šupak u filmu i svi ga sjebu, e nabijem ja tog scenarista.
ah ne možeš stalno iamt neki happy end..ako ništa bar je zanimljviji od kraja iluzioniste.ono wtf..malo hintova za onakav kraj..

Zanimljiviji od kraja Iluzionista?! Očito imamo potpuno različite ukuse, pa neću onda uopće ništa više reć.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 15 Mar 2008, 19:49

Ghostface wrote: Zanimljiviji od kraja Iluzionista?! Očito imamo potpuno različite ukuse, pa neću onda uopće ništa više reć.
spoiler (eliksir za umrtvljivajne..naravno da smo mogli to pogodit ):roll: spoiler prestiž ima lakše pogodljiv kraj ali daje tragove polako na mrvice.

The Weather Man (2005)-eh kad bi bar n cage radio više ovakve filmove a klonim s običnih akcija..8/10

Grandma's Boy (2006) -ovbo je jednostavno preloše.odavno nisam lošiju komediju pogledao. a imala je tako potencijala da mi se svidi..em se radi o igrama,em ima napušivanja.. 3/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Aryx

Post by Aryx » 15 Mar 2008, 20:12

dr mladjo wrote:
Ghostface wrote: Zanimljiviji od kraja Iluzionista?! Očito imamo potpuno različite ukuse, pa neću onda uopće ništa više reć.
spoiler (eliksir za umrtvljivajne..naravno da smo mogli to pogodit ):roll: spoiler prestiž ima lakše pogodljiv kraj ali daje tragove polako na mrvice.

The Weather Man (2005)-eh kad bi bar n cage radio više ovakve filmove a klonim s običnih akcija..8/10

Grandma's Boy (2006) -ovbo je jednostavno preloše.odavno nisam lošiju komediju pogledao. a imala je tako potencijala da mi se svidi..em se radi o igrama,em ima napušivanja.. 3/10
ovo je bas netipicna komedija . inace ne gledam komedije ali ovo je fun !!! :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

elrania

Post by elrania » 15 Mar 2008, 22:27

the bourne identity (2002)

puno mi je bolje sjeo film sada nego prilikom prvog gledanja. matt je izvrstan u ovoj ulozi i zbilja zraci. predrazesno izgleda Image
sad bih najrade jos ostala 2 pogledala opet, no nemam ih tu...bacam se na skidanje Image

dr mladjo

Post by dr mladjo » 15 Mar 2008, 22:58

Aryx wrote:ovo je bas netipicna komedija . inace ne gledam komedije ali ovo je fun !!! :D
ja sam gamer pa mi se film nije svidio..šteta Jonah Hill.odličan je u knocked up i superbad..

Scarface

Post by Scarface » 16 Mar 2008, 00:46

dr mladjo wrote:

Ne, nije stvar u eliksiru, već u ciloj kompoziciji kraja, to otkrivanje u flashbackovima mi je puno dojmljivije nego isti u Prestižu (SPOILER a tek onaj brat blizanac, kojeg san odma skužija, slabašno), al dosta više o tome.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 16 Mar 2008, 01:05

EDIT BY A$H FUCKING SPOILERkako si uspio odma skužiti blizanca?!FUCKING END :shock: :lol:
btw "prestiž" je meni osobno top 10 filmova koje sam gledao,jedini minus je ono kao "kloniranje" od strane konkurenta od balea...
:roll:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

dr mladjo

Post by dr mladjo » 16 Mar 2008, 01:29

lakše malo s odavanjem..

Wendigo

Post by Wendigo » 16 Mar 2008, 01:44

Aryx wrote:
dr mladjo wrote:

ovo je bas netipicna komedija . inace ne gledam komedije ali ovo je fun !!! :D
potpis. :wink:

maddjuro

Post by maddjuro » 16 Mar 2008, 02:24

life of brian 4,5/5 odlična monty pithonovska komedija svakako prešpručam pogledat
I may be an idiot, but i am no fool.

elrania

Post by elrania » 16 Mar 2008, 11:02

Ghostface wrote:
Ne, nije stvar u eliksiru, već u ciloj kompoziciji kraja, to otkrivanje u flashbackovima mi je puno dojmljivije nego isti u Prestižu (SPOILER a tek onaj brat blizanac, kojeg san odma skužija, slabašno)
meni je pak taj cijeli kraj bio predvidljiv i dogadaji koji su vodili do njega su bili preumjetni. nacin na koji su trikovi izvrsavani te taj sam prikaz djeluju pretjerano i nerealno, dok je u prestizu to radeno na zanimljiv nacin koji se bez problema moze prihvatiti gledan u stvarnim okvirima (ako izuzmemo teslinu spravicu, jel). kraj u prestizu nije bog zna kako dobar, no za razliku od iluzionista djeluje pompoznije i megalomanskije. sami likovi u prestizu imaju vise karizme i cvrstice, a opet su dvolicni i grubi u isto vrijeme, dok ovi drugi vuku na neku romanticarsku lelujavu poeticnost koja kao da ima jedini cilj kraj okruniti s onim "and they lived happily ever after".
*clap clap*

Scarface

Post by Scarface » 16 Mar 2008, 11:07

elrania wrote:
Ghostface wrote:
Ne, nije stvar u eliksiru, već u ciloj kompoziciji kraja, to otkrivanje u flashbackovima mi je puno dojmljivije nego isti u Prestižu (SPOILER a tek onaj brat blizanac, kojeg san odma skužija, slabašno)
meni je pak taj cijeli kraj bio predvidljiv i dogadaji koji su vodili do njega su bili preumjetni. nacin na koji su trikovi izvrsavani te taj sam prikaz djeluju pretjerano i nerealno, dok je u prestizu to radeno na zanimljiv nacin koji se bez problema moze prihvatiti gledan u stvarnim okvirima (ako izuzmemo teslinu spravicu, jel). kraj u prestizu nije bog zna kako dobar, no za razliku od iluzionista djeluje pompoznije i megalomanskije. sami likovi u prestizu imaju vise karizme i cvrstice, a opet su dvolicni i grubi u isto vrijeme, dok ovi drugi vuku na neku romanticarsku lelujavu poeticnost koja kao da ima jedini cilj kraj okruniti s onim "and they lived happily ever after".
*clap clap*

Aj nećemo više o tome.

sikeone

Post by sikeone » 16 Mar 2008, 12:48

Romeo must die- dobra akcija sa dobrim scenama šibanja gdje Jet Lii tuče i crno i žuto

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Mar 2008, 12:52

sikeone wrote:Romeo must die- dobra akcija sa dobrim scenama šibanja gdje Jet Lii tuče i crno i žuto
a tek kraj? rengentska scena slomljene lubanje. :D
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 16 Mar 2008, 13:51

Astérix aux jeux olympiques - ajde dobra zabava za pogledati u kinu. mislim film je fora i zabavan,ali ništa pretjerano komično mi nije bilo u filmu i par fora se ponavljaju.

Post Reply