VećWendigo wrote:laku boć.
Last Post Wins !!!11one
- carver
-
FilmTV
Baš gledam malo šta ima u Cinestaru i vidim da se prikazuje Domino od Ridleya Scotta. Film je star 3 godine i nije mi jasno žasto je sada u kinu.
Jel to dio neke promocije XY filmova radi nečega? Jel inače dolaze stari filmovi u Cinestar? Ovaj u Rijeci je nov pa se izvinjavam ako je glupo pitanje
Jel to dio neke promocije XY filmova radi nečega? Jel inače dolaze stari filmovi u Cinestar? Ovaj u Rijeci je nov pa se izvinjavam ako je glupo pitanje
- elrania
koliko ja znam, nijeFilmTV wrote:Jel to dio neke promocije XY filmova radi nečega? Jel inače dolaze stari filmovi u Cinestar? Ovaj u Rijeci je nov pa se izvinjavam ako je glupo pitanje
meni je isto bilo malo apsurdno vidjeti taj plakat u dvorani kad sam dosla neki dan na posao
no dobro, prodaje se ko da je nov, 80% ljudi ni ne zna kad je izasao
glede starih filmova... pa sad pustaju opet bourneov ultimatum u branimir centru
bas cu pitati menadere cim mi se pruzi prilika cemu ovaj domino
- john_constantine
- elrania
- Vorador
nije li iluzionist stariji, da gledam 10 000 BC bi dvaput dobro promislio čak i da je besplatno. vidjeh još trailer za "nije zlato sve što sja"elrania wrote:dolaze iluzionist, 10 000 BC, step up 2, horton, fool's gold...pfff... vidjeh plakate za batmana isto, ali jos nista od toga
ne sjecam se da mi je nesto posebno zapelo za oko u katalogu s najavama koji imaju tamo
-
FilmTV
- elrania
@vorador: tek je sada kod nas dosao. bio je sinoc na skrivenoj pretpremijeri. dosao je bas jedan njemac gledati to i jos kazem da ce mozda taj film bit i nis, kupe on i zena karte i evo njega za 15 min van iz dvorane i kaze da je vec gledao to u spanjolskoj i jel moze zamijeniti za drugi film
ja necu tako skoro na nista u kino, ne svidaju mi se najave...iako me mami ovaj p.s. volim te buduci da je toliko popularan medu kupcima
ja necu tako skoro na nista u kino, ne svidaju mi se najave...iako me mami ovaj p.s. volim te buduci da je toliko popularan medu kupcima
- Vorador
ma najave su baš sroljaste...izgleda da ništa do indiana jonesa i the dark knighta..elrania wrote:@vorador: tek je sada kod nas dosao. bio je sinoc na skrivenoj pretpremijeri. dosao je bas jedan njemac gledati to i jos kazem da ce mozda taj film bit i nis, kupe on i zena karte i evo njega za 15 min van iz dvorane i kaze da je vec gledao to u spanjolskoj i jel moze zamijeniti za drugi film![]()
-
FilmTV
- Evil Xander
Ja bi si radije zabijao kukice pod nokte nego gledao PS, a OMC sam nazalost gledao.FilmTV wrote:Pogledaj trailer prije. Ja sam ga uhvatio prije Cloverfielda i bio mi je neopisivo loš. Žena me pogledala i rekla da bi rađe gledala One Missed Call nego taj film, a zna dobro šta je One Missed Callelrania wrote:iako me mami ovaj p.s. volim te buduci da je toliko popularan medu kupcima
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- Knatchbull
toliko loše ti izgleda?Vorador wrote:nije li iluzionist stariji, da gledam 10 000 BC bi dvaput dobro promislio čak i da je besplatno. vidjeh još trailer za "nije zlato sve što sja"ali izgleda betobrazno loše...ne znam kad ću tako skoro u kino
sve što valja u cinestaru sam već pogledao, kad će Batman i Indiana?
@elrania - koji film se najslabije prodaje?
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]