Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
elrania

Post by elrania » 06 Mar 2008, 13:22

dan
weee, frend mi napokon donjeo dvd s 2. sezonom sedmice velicanstvenih :mrgreen:
doduse, slika je grozna...

idem pisati zadacu pa na posao...

Wendigo

Post by Wendigo » 06 Mar 2008, 15:19

bar dan. :) pao snijeg i pretvorio se u vodu u 5 minuta.. :D

maddjuro

Post by maddjuro » 06 Mar 2008, 15:49

Wendigo wrote:bar dan. :) pao snijeg i pretvorio se u vodu u 5 minuta.. :D
ja sam po relativno jakoj susnježici išao biciklom do trga, da se izguštam snjega, kad ga ima
I may be an idiot, but i am no fool.

A$H

Post by A$H » 06 Mar 2008, 16:43

Ave.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Aryx

Post by Aryx » 06 Mar 2008, 16:53

dan evo me s faxa
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

jigsaw

Post by jigsaw » 06 Mar 2008, 17:58

Večer :wink:

A$H

Post by A$H » 06 Mar 2008, 19:07

spam

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Mar 2008, 19:11

FilmTV wrote:
john_constantine wrote:ma po zakonu potvrđeno. Pa nije niti bitno, tih 200 kn invalidnine... A samo bi mi srali oko toga. Ma samo sam htio ovako negdje učlaniti u društvo invalida, ali sada ne mogu jer nemam taj status, a niti ne namjeravam tražiti taj status.
Zar ti nebi bar malo taj status olakšao život? Neznam kako to funkcionira.
hm, pa mislim da ne bi. samo bi teže našao posao ili imao gnjavažu oko toga.... A za tih par stotina kn, ma kakvi... Čak niti nemam dovoljan postotak nagluhosti da bi dobio određenu svotu novca.

Ali najjače je ovo. Postoji jedna ručna budilica koja ima onako vibracije, i to je najviše potrebno nagluhima jer ne čujemo zvono, a ne možemo baš spavati s slušnim aparatima. I mi po zakonu to moramo platiti oko 800 kn negdje, ali samo autisti imaju pravo besplatno. A jbt, a koji će im to kurac? Nema niti jednog zaposlenog autista, a oni većinom čuju... Totalna debilana...
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 06 Mar 2008, 19:11

večer. išla ja prije pitat u mesnicu ako ima šta za psa i da žena meni punu veliku vreću kosti :lol: bar je išao lijepo uz nogu do doma :mrgree: :lol:
za koju mi se gleda legenda..i danas završavam sa happy happy halloween :P
Image

A$H

Post by A$H » 06 Mar 2008, 19:18

john_constantine wrote:
FilmTV wrote:
john_constantine wrote:ma po zakonu potvrđeno. Pa nije niti bitno, tih 200 kn invalidnine... A samo bi mi srali oko toga. Ma samo sam htio ovako negdje učlaniti u društvo invalida, ali sada ne mogu jer nemam taj status, a niti ne namjeravam tražiti taj status.
Zar ti nebi bar malo taj status olakšao život? Neznam kako to funkcionira.
hm, pa mislim da ne bi. samo bi teže našao posao ili imao gnjavažu oko toga.... A za tih par stotina kn, ma kakvi... Čak niti nemam dovoljan postotak nagluhosti da bi dobio određenu svotu novca.

Ali najjače je ovo. Postoji jedna ručna budilica koja ima onako vibracije, i to je najviše potrebno nagluhima jer ne čujemo zvono, a ne možemo baš spavati s slušnim aparatima. I mi po zakonu to moramo platiti oko 800 kn negdje, ali samo autisti imaju pravo besplatno. A jbt, a koji će im to kurac? Nema niti jednog zaposlenog autista, a oni većinom čuju... Totalna debilana...
kaj tocno mislis pod nagluhost??

imam frenda koji ne cuje uopce na lijevo uho...pa se bez problema budi sa alarmom iz mobitela,jebiga cuje na desno i to je dovoljno da se zbudis..moza ti treba malo dulje,ali se zbudis..tak da ne vjerujem da alarmi nebogu nekoga nagluhog probudit...

A$H

Post by A$H » 06 Mar 2008, 19:19

metallicat wrote:večer. išla ja prije pitat u mesnicu ako ima šta za psa i da žena meni punu veliku vreću kosti :lol: bar je išao lijepo uz nogu do doma :mrgree: :lol:
da da da kao full kosti su za psa..lol :lol:

Wendigo

Post by Wendigo » 06 Mar 2008, 19:39

metallicat wrote:večer. išla ja prije pitat u mesnicu ako ima šta za psa i da žena meni punu veliku vreću kosti :lol: bar je išao lijepo uz nogu do doma :mrgree: :lol:
sada fino kostura nekakvog složi.. :mrgreen:

Aryx

Post by Aryx » 06 Mar 2008, 19:40

Wendigo wrote:
sada fino kostura nekakvog složi.. :mrgreen:
:lol: :lol: :twisted: :twisted:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Mar 2008, 20:19

A$H wrote:
john_constantine wrote:
FilmTV wrote: Zar ti nebi bar malo taj status olakšao život? Neznam kako to funkcionira.

kaj tocno mislis pod nagluhost??

imam frenda koji ne cuje uopce na lijevo uho...pa se bez problema budi sa alarmom iz mobitela,jebiga cuje na desno i to je dovoljno da se zbudis..moza ti treba malo dulje,ali se zbudis..tak da ne vjerujem da alarmi nebogu nekoga nagluhog probudit...
Je, on je gluh na lijevo uho. Ja sam nagluh na oba dva uha. A to znači da nisam potpuno gluh, jer čujem pomoću slušnih aparata, ali bez njih slabo čujem. A kada čvrsto spavam, onda me ne može ništa probuditi, možda jedino top, ali ne bi to iskušavao. :lol:
Michel puši karu.

Freddy

Post by Freddy » 06 Mar 2008, 22:21

večer...idem se bacit na neku seriju
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Locked