weee, frend mi napokon donjeo dvd s 2. sezonom sedmice velicanstvenih
doduse, slika je grozna...
idem pisati zadacu pa na posao...
hm, pa mislim da ne bi. samo bi teže našao posao ili imao gnjavažu oko toga.... A za tih par stotina kn, ma kakvi... Čak niti nemam dovoljan postotak nagluhosti da bi dobio određenu svotu novca.FilmTV wrote:Zar ti nebi bar malo taj status olakšao život? Neznam kako to funkcionira.john_constantine wrote:ma po zakonu potvrđeno. Pa nije niti bitno, tih 200 kn invalidnine... A samo bi mi srali oko toga. Ma samo sam htio ovako negdje učlaniti u društvo invalida, ali sada ne mogu jer nemam taj status, a niti ne namjeravam tražiti taj status.
kaj tocno mislis pod nagluhost??john_constantine wrote:hm, pa mislim da ne bi. samo bi teže našao posao ili imao gnjavažu oko toga.... A za tih par stotina kn, ma kakvi... Čak niti nemam dovoljan postotak nagluhosti da bi dobio određenu svotu novca.FilmTV wrote:Zar ti nebi bar malo taj status olakšao život? Neznam kako to funkcionira.john_constantine wrote:ma po zakonu potvrđeno. Pa nije niti bitno, tih 200 kn invalidnine... A samo bi mi srali oko toga. Ma samo sam htio ovako negdje učlaniti u društvo invalida, ali sada ne mogu jer nemam taj status, a niti ne namjeravam tražiti taj status.
Ali najjače je ovo. Postoji jedna ručna budilica koja ima onako vibracije, i to je najviše potrebno nagluhima jer ne čujemo zvono, a ne možemo baš spavati s slušnim aparatima. I mi po zakonu to moramo platiti oko 800 kn negdje, ali samo autisti imaju pravo besplatno. A jbt, a koji će im to kurac? Nema niti jednog zaposlenog autista, a oni većinom čuju... Totalna debilana...
da da da kao full kosti su za psa..lolmetallicat wrote:večer. išla ja prije pitat u mesnicu ako ima šta za psa i da žena meni punu veliku vreću kostibar je išao lijepo uz nogu do doma :mrgree:
![]()
za koju mi se gleda legenda..i danas završavam sa happy happy halloween![]()
Wendigo wrote:sada fino kostura nekakvog složi..metallicat wrote:večer. išla ja prije pitat u mesnicu ako ima šta za psa i da žena meni punu veliku vreću kostibar je išao lijepo uz nogu do doma :mrgree:
![]()
za koju mi se gleda legenda..i danas završavam sa happy happy halloween![]()
Je, on je gluh na lijevo uho. Ja sam nagluh na oba dva uha. A to znači da nisam potpuno gluh, jer čujem pomoću slušnih aparata, ali bez njih slabo čujem. A kada čvrsto spavam, onda me ne može ništa probuditi, možda jedino top, ali ne bi to iskušavao.A$H wrote:kaj tocno mislis pod nagluhost??john_constantine wrote:hm, pa mislim da ne bi. samo bi teže našao posao ili imao gnjavažu oko toga.... A za tih par stotina kn, ma kakvi... Čak niti nemam dovoljan postotak nagluhosti da bi dobio određenu svotu novca.FilmTV wrote: Zar ti nebi bar malo taj status olakšao život? Neznam kako to funkcionira.
Ali najjače je ovo. Postoji jedna ručna budilica koja ima onako vibracije, i to je najviše potrebno nagluhima jer ne čujemo zvono, a ne možemo baš spavati s slušnim aparatima. I mi po zakonu to moramo platiti oko 800 kn negdje, ali samo autisti imaju pravo besplatno. A jbt, a koji će im to kurac? Nema niti jednog zaposlenog autista, a oni većinom čuju... Totalna debilana...
imam frenda koji ne cuje uopce na lijevo uho...pa se bez problema budi sa alarmom iz mobitela,jebiga cuje na desno i to je dovoljno da se zbudis..moza ti treba malo dulje,ali se zbudis..tak da ne vjerujem da alarmi nebogu nekoga nagluhog probudit...