ahh, Ringo Lam....Tarantino žešća lopina, bio i ostao....A$H wrote:City On Fire - 4.5/5 super film..a Tarantino kod mene tone sve dublje i dublje u govna po originalnosti...nakon Faster Pussycat Kill Kill,sve zakon scene iz Reservoir Dogs-a je ukrao iz ovog filma spoileri (napucavanje sa policijom po ulici koja dolazi tokom pljacke, kraj kad pljackasi nisane jedan u drugoga jer je netko medu njima drot,isto optuzivanje tko je drot od strane sefa,drot pobere isto metak u trbuh,pucanje iz 2 pistolja na policijski auto na isti nacin kako je to radio i Mr. White...) end
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Studeni
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
-
filmofil
- A$H
ajde ne pjeni se..svatko ima pravo na misljenje i moje je gore..nisam nigdje ni rekao da je sve scene iz filma kopirao, ali neke scene i cijeli plot filma je, isto kao i ono sto mi je uvijek bilo cool u filmu da su u crno/bjeloj kombinaciji odijla..ali i to je pokradeno iz A Better Tomorrow II.. i eto upravo je jos malo dublje potonuo...filmophil wrote:a scena mučenja? uvodni razgovor za stolom? k-billy? little green bag dok ekipa ide ulicom? kraj kada svi izginu?
to je sve tarantino...i nemojte mi pljuvat po tarantinu jer nije on snimio samo reservoir dogs...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
- A$H
- john_constantine
je, i ja sam isto pomislio na mad max.A$H wrote:da gledah i ja jucer..onaj biker mi je krvav..izgleda kao da je iz Mad Max-a ispao..john_constantine wrote:raising arizona - zabavna akcijska komedija... Ovo je drugi film od braće coen koji mi se dopao, prvi je fargo.
Michel puši karu.
- dr mladjo
Rambo (2008) -znao sam da če bit nasilan..ali ovoliko.nadmašio je sva moja očekivanja..10/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Dragonrage
hehehe...još jedna zadovoljna mušterijadr mladjo wrote:Rambo (2008) -znao sam da če bit nasilan..ali ovoliko.nadmašio je sva moja očekivanja..10/10
- Studeni
ma sam se usosio u jednom intervjuu gdje je toliko pričao o City on fire u superlativima, a pred sam kraj skoro pa prizanje rip off...A$H wrote:ajde ne pjeni se..svatko ima pravo na misljenje i moje je gore..nisam nigdje ni rekao da je sve scene iz filma kopirao, ali neke scene i cijeli plot filma je, isto kao i ono sto mi je uvijek bilo cool u filmu da su u crno/bjeloj kombinaciji odijla..ali i to je pokradeno iz A Better Tomorrow II.. i eto upravo je jos malo dublje potonuo...filmophil wrote:a scena mučenja? uvodni razgovor za stolom? k-billy? little green bag dok ekipa ide ulicom? kraj kada svi izginu?
to je sve tarantino...i nemojte mi pljuvat po tarantinu jer nije on snimio samo reservoir dogs...
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
One last gulp,
One more tablet to pop,
- sikeone
Tarantino nikada nije krio fascinaciju honkoškim filmovima i to to je svojevrsni homage tim redateljimaA$H wrote:ajde ne pjeni se..svatko ima pravo na misljenje i moje je gore..nisam nigdje ni rekao da je sve scene iz filma kopirao, ali neke scene i cijeli plot filma je, isto kao i ono sto mi je uvijek bilo cool u filmu da su u crno/bjeloj kombinaciji odijla..ali i to je pokradeno iz A Better Tomorrow II.. i eto upravo je jos malo dublje potonuo...filmophil wrote:a scena mučenja? uvodni razgovor za stolom? k-billy? little green bag dok ekipa ide ulicom? kraj kada svi izginu?
- Vorador
Andrei Rublev; Solaris; The Mirror
- impresivni filmovi. Među najljepšima što sam gledao. Dosta teški ,zahtjevni i dugački, zahtjevaju konstantnu pozornost te ih je potrebno više puta pogledati i proučavati. Pogotovo The Mirror. Andrei Rublev me impresionirao s vizualne strane zbog svoje, brutalne, realnosti. The Mirror također očarava svojim breathtaking kadrovima, bogatstvom boja i lijepom crno-bijelom fotografijom. Ludnica.
- impresivni filmovi. Među najljepšima što sam gledao. Dosta teški ,zahtjevni i dugački, zahtjevaju konstantnu pozornost te ih je potrebno više puta pogledati i proučavati. Pogotovo The Mirror. Andrei Rublev me impresionirao s vizualne strane zbog svoje, brutalne, realnosti. The Mirror također očarava svojim breathtaking kadrovima, bogatstvom boja i lijepom crno-bijelom fotografijom. Ludnica.