Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 26 Feb 2008, 18:34

ono dragon je malo u pravu..al ovakav jezik nije potreban..istu stvar cu rec i za događaje tipa onaj "Toše Proeski"..
Svima se jebalo za njega dok nije umro..sad je ko svetac...jos jedan dokaz da su hrvati seljacki narod..tocka
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Feb 2008, 18:37

Gle...ja isto nemam starog, a mama me sama školovala sa 1500 kn mirovine, i srednja i fax...Hvala bogu sad radim i imam svoj kruh. Za mene je to isto postignuće ako ne i veće. On je svoj vrhunac dosegnuo naganjajući loptu ja sam morao radit sve i svašta i gutat knjige da bih diplomu dobio... :wink:

Edit: i opet nemam plaću koju on ima...iako sam daleko bolje školovan od njega...eto, to ti je život.

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 26 Feb 2008, 18:39

istina..al on je zvijezda a o zvijezdama se pise..ljudi svakodnevno trgaju noge...al njegove su bitne hrvatima za euro..tako je svuda u svijetu
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

jigsaw

Post by jigsaw » 26 Feb 2008, 18:40

Dudu je došao iz Brazila u najbolji hrvatski klub i to mu je (uz naravno dobru igru) podiglo veliku slavu, a takvi su svi mediji koji bi samo pisali o celebrityima, nogometašima, manekenkama i slavnima...u interesu medija je da se piše nešto o čemu skoro svi znamo pa se oko toga podigne prašina i svugdje se počinje objavljivati, no ne brinite se, brzo će se to stišat...

žao mi čovjeka jako, on voli Hrvatsku, uzeo je njeno državljanstvo, oženio se Hrvaticom itd...ali toliko uzdizanje prašine nije potrebno, kao ni za Tošu koji čak ni nije iz Hrvatske.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 26 Feb 2008, 18:44

Dragonrage wrote:Gle...ja isto nemam starog, a mama me sama školovala sa 1500 kn mirovine, i srednja i fax...Hvala bogu sad radim i imam svoj kruh. Za mene je to isto postignuće ako ne i veće. On je svoj vrhunac dosegnuo naganjajući loptu ja sam morao radit sve i svašta i gutat knjige da bih diplomu dobio... :wink:

Edit: i opet nemam plaću koju on ima...iako sam daleko bolje školovan od njega...eto, to ti je život.
Ak je tako, svaka čast. :D

maddjuro

Post by maddjuro » 26 Feb 2008, 18:46

ne kažem da mu je bilo lako, ali kao što je dragonrage rekao nije no jedini kome je bilo teško, ja imam sreće pa imam dovoljno za normalan život, ali nije ni to palo s neba, stari mi je u njemačkoj radio par godina, u 90-tim, sada predaje u školi,
ali i on je moro krvavo zaradit sve u mladosti, pogotovo kad su došli u zagreb, dok je bio osnovnoškolac, jedva su skrpavali kraj s krajem. tak da vidiš nije eduardo ništa posebno
I may be an idiot, but i am no fool.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 26 Feb 2008, 18:50

Djuro21 wrote:ne kažem da mu je bilo lako, ali kao što je dragonrage rekao nije no jedini kome je bilo teško, ja imam sreće pa imam dovoljno za normalan život, ali nije ni to palo s neba, stari mi je u njemačkoj radio par godina, u 90-tim, sada predaje u školi,
ali i on je moro krvavo zaradit sve u mladosti, pogotovo kad su došli u zagreb, dok je bio osnovnoškolac, jedva su skrpavali kraj s krajem. tak da vidiš nije eduardo ništa posebno
nije,al malo je pretjerano s onim vrijeđanjem u prošlim postevima dragona,kaj da je tak edurado za njega rekao

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Feb 2008, 18:51

John_Ryder wrote:
Dragonrage wrote:Gle...ja isto nemam starog, a mama me sama školovala sa 1500 kn mirovine, i srednja i fax...Hvala bogu sad radim i imam svoj kruh. Za mene je to isto postignuće ako ne i veće. On je svoj vrhunac dosegnuo naganjajući loptu ja sam morao radit sve i svašta i gutat knjige da bih diplomu dobio... :wink:

Ak je tako, svaka čast. :D
Tak je, tak je...kao što rekoh, žao mi je što je najebo bez veze kao što bi mi bilo žao za bilo koga drugoga, ali to je to...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Feb 2008, 18:54

John_Ryder wrote:
Djuro21 wrote:ne kažem da mu je bilo lako, ali kao što je dragonrage rekao nije no jedini kome je bilo teško, ja imam sreće pa imam dovoljno za normalan život, ali nije ni to palo s neba, stari mi je u njemačkoj radio par godina, u 90-tim, sada predaje u školi,
nije,al malo je pretjerano s onim vrijeđanjem u prošlim postevima dragona,kaj da je tak edurado za njega rekao
Nikoga ja nisam osobno vrijeđao, samo sam izjavio da me baš briga više za njega...slomio čovjek nogu, ok, sorry stari, najebo si, ali kao što je i sam rekao, "to je život" i nije jedini kojem se to dogodilo, a ni zadnji...oporavit će se i gotova stvar...prenapuhavati cijelu situaciju je zbilja nepotrebno i meni osobno ide na kurac da prostiš na izrazu...eto, zato takav riječnik...jebi ga...ja sam takav....

EDIT: ali dosta više od tome...mislim da smo rekli sve što smo imali o toj temi...
Last edited by Dragonrage on 26 Feb 2008, 19:00, edited 1 time in total.

maddjuro

Post by maddjuro » 26 Feb 2008, 18:58

Dragonrage wrote:
John_Ryder wrote:
Nikoga ja nisam osobno vrijeđao, samo sam izjavio da me baš briga više za njega...slomio čovjek nogu, ok, sorry stari, najebo si, ali kao što je i sam rekao, "to je život" i nije jedini kojem se to dogodilo, a ni zadnji...oporavit će se i gotova stvar...prenapuhavati cijelu situaciju je zbilja nepotrebno i meni osobno ide na kurac da prostiš na izrazu...eto, zato takav riječnik...jebi ga...ja sam takav....
slažem se
ali, nemojte se uvrjedit, narodu serviraju svkakve gluposti, kao nogomet, glazbu... kao neke velike vrjednosti, i narod to očito puši, zato se toliko i govori o eduardu

John_Ryder

Post by John_Ryder » 26 Feb 2008, 19:04

Djuro21 wrote:
Dragonrage wrote:
John_Ryder wrote: nije,al malo je pretjerano s onim vrijeđanjem u prošlim postevima dragona,kaj da je tak edurado za njega rekao
slažem se
ali, nemojte se uvrjedit, narodu serviraju svkakve gluposti, kao nogomet, glazbu... kao neke velike vrjednosti, i narod to očito puši, zato se toliko i govori o eduardu
ti ne spadaš u narod?

maddjuro

Post by maddjuro » 26 Feb 2008, 19:06

spadam u dio koji razmišlja svojom glavom

John_Ryder

Post by John_Ryder » 26 Feb 2008, 19:09

Djuro21 wrote:spadam u dio koji razmišlja svojom glavom
tak trea,bravo :partyman:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 26 Feb 2008, 19:18

Boby

Post by Boby » 26 Feb 2008, 19:38

horrorfan wrote:ono dragon je malo u pravu..al ovakav jezik nije potreban..istu stvar cu rec i za događaje tipa onaj "Toše Proeski"..
Svima se jebalo za njega dok nije umro..sad je ko svetac...jos jedan dokaz da su hrvati seljacki narod..tocka
A koji to tebi narod nije seljački? To kaj su se novinari raspisali dogodilo bi se i da je u Engleskoj, Francuskoj i drugdje gdje ne žive "neseljačkji narod". Ak nisi znao i članovi ovog foruma su dio tog naroda a vjerujem da nas se sve ne bi trebalo smatrati seljacima.
Po pitanju da Silve; on je javna osoba i naravno da ćeju ga ljudi višestruko žaliti kada doživi nesreću isto kao što ćeju ga višestruko pljuvati ak napravi neki lapsus kao što je odlazak na narodnjake. A zar i mislite da se svim tim ljudima uopće fućka za da Silvu? To je život zvijezde; danas te dižu sutra te ti isti mogu spuštat. Mislim da je privilegij za sve ostale koji nisu zvijezde da ne spadaju u to područje prepuno licemjerstva

Locked