Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
-
jigsaw
John_Ryder wrote:
kaj si ti malo glup? daj smiri frustracije, da te neko u gradu čuo bi dobio po pički
Eto ti demokracije...
Btw nevjerujem da bi Dragonrage tako lako dobio po pički...

-
John_Ryder
i ja također

-
Dragonrage
-
Kaj skužio si kaj si napisao LOL

-
Asfodel
-
Dan
btw, ljudi ne cvile za Eduardom zbog neizmjerne ljubavi prema njemu nego zbog europskog prvenstva
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Dragonrage
-
Ma fućka se meni i za europsko prvenstveno...opet ja nemam nikakve koristi od toga....zapravo, ja uopće nisam fan nogometa. Mislim da ga gledam...igrat ok, ali gledati...ne da mi se...dosadno mi to i stoga mi je ova fama oko Dudua presmiješna. Jedno je izraziti neku podršku, zaželjeti mu sve najbolje, ali dizati ga u nebesa poput božanstva...LOL
-
maddjuro
John_Ryder wrote:
kaj si ti malo glup? daj smiri frustracije, da te neko u gradu čuo bi dobio po pički
to je žalosno,da se zbog nekih niškoristi ko nogometaša takva strka diže, i ako neko kaže nešto protiv njih odma svi na njega nasrnu
I may be an idiot, but i am no fool.
-
Asfodel
-
A što bi tek onda rekli za Tošu, pa njega su i htjeli beatificirat
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Dragonrage
-
Ista stvar...inače ja ima takav stav i kad su glumci u pitanju, političari ili pjevači, bez obzira šta ja obožavam filmove...ali za koji kurac oni dobivaju po 20 milja za film...recimo Tom Crusie, Brad Pitt ili neki drugi. Po čem je to što oni rade važnije od recimo jednog automehaničara bez kojeg većina nas ne može kada nam se pokvari auto...ili od pekara koji peče kruh koji nam je iznimno važan za život. A kaj je najžalosnije ljudi na tako važnim pozicijama za naše živote imaju mizernu plaču od 2000-3000 kuna, a rade daleko važniji posao od jednog Cruisea, Dudua, Sanadera ili Toše...
Neki će reći oni su zabavljači, zabavljaju mase (čak i Sanader)...ali k vragu i moj frend zabavlja našu ekipu i još masu ljudi oko nas kad se nacugamo u bircu a njemu nitko ne plati...ma sve je to u kurcu...
Last edited by
Dragonrage on 26 Feb 2008, 18:26, edited 1 time in total.
-
John_Ryder
Djuro21 wrote:John_Ryder wrote:
to je žalosno,da se zbog nekih
niškoristi ko nogometaša takva strka diže, i ako neko kaže nešto protiv njih odma svi na njega nasrnu
eduardo sigurno nije niškorist. On se mučio i probijao za karijeru,došo je ko klinac u hrvatsku i skoro su ga odjebali iz dinama, a ti dečko kad češ se negdje tako izborit i probiti ,onda se javi.
-
Dragonrage
-
John_Ryder wrote:Djuro21 wrote:John_Ryder wrote:
niškoristi ko nogometaša takva strka diže, i ako neko kaže nešto protiv njih odma svi na njega nasrnu
eduardo sigurno nije niškorist. On se mučio i probijao za karijeru,došo je ko klinac u hrvatsku i skoro su ga odjebali iz dinama, a ti dečko kad češ se negdje tako izborit i probiti ,onda se javi.
I kaj onda...to je radio zbog sebe...ne zbog tebe ili mene i uopće me se ne tiče kaj je on prolazio da bi došao tu gdje je. Ja se isto svaki dan borim s govnima i probijam da bih njegdje došao ali koga briga za mene...nikoga osim moje stare i cure...
-
maddjuro
John_Ryder wrote:Djuro21 wrote:John_Ryder wrote:
kada ce on znati strane jezike ko i ja neka se on meni javi, koda se ja godinama nisam probijao u školovanju, imao želučanih problema isl. zbog stresa
-
John_Ryder
Dragonrage wrote:Ma fućka se meni i za europsko prvenstveno...opet ja nemam nikakve koristi od toga....zapravo, ja uopće nisam fan nogometa. Mislim da ga gledam...igrat ok, ali gledati...ne da mi se...dosadno mi to i stoga mi je ova fama oko Dudua presmiješna. Jedno je izraziti neku podršku, zaželjeti mu sve najbolje, ali dizati ga u nebesa poput božanstva...LOL
nije on nikakvo božanstvo , nego je primjer za sve nogometaše i bilo koga, jer stvarno se morao mučit i borit da se probije
u nogometu,i nama koji navijamo za dinamo i iz zg-a smo je prirasao srcu i cijenimo ga ,mislim cijela hrvatska ga cijeni i šire.
Al dobro ,neam niš protiv tebe niti tvog stava prema nogometu.
-
maddjuro
Dragonrage wrote:Ista stvar...inače ja ima takav stav i kad su glumci u pitanju, političari ili pjevači, bez obzira šta ja obožavam filmove...ali za koji kurac oni dobivaju po 20 milja za film...recimo Tom Crusie, Brad Pitt ili neki drugi. Po čem je to što oni rade važnije od recimo jednog automehaničara bez kojeg većina nas ne može kada nam se pokvari auto...ili od pekara koji peče kruh koji nam je iznimno važan za život. A kaj je najžalosnije ljudi na tako važnim pozicijama za naše živote imaju mizernu plaču od 2000-3000 kuna, a rade daleko važniji posao od jednog Cruisea, Dudua, Sanadera ili Toše...
Neki će reći oni su zabavljači, zabavljaju mase (čak i Sanader)...ali k vragu i moj frend zabavlja našu ekipu i još masu ljudi oko nas kad se nacugamo u bircu a njemu nitko ne plati...ma sve je to u kurcu...
tu se i ja slažem, a najviše me živcira što ti dinamovi "igrači" dobivaju ogromne plaće iz gradskog proračuna, tj. naših džepova, dok važni ljudi od kojih ima neke koristi, kao prosvjetni djelatelji, koji su visoko obrazovani dobivaju crkavicu.
-
Dragonrage
-
John_Ryder wrote:Dragonrage wrote:Ma fućka se meni i za europsko prvenstveno...opet ja nemam nikakve koristi od toga....zapravo, ja uopće nisam fan nogometa. Mislim da ga gledam...igrat ok, ali gledati...ne da mi se...dosadno mi to i stoga mi je ova fama oko Dudua presmiješna. Jedno je izraziti neku podršku, zaželjeti mu sve najbolje, ali dizati ga u nebesa poput božanstva...LOL
nije on nikakvo božanstvo , nego je primjer za sve nogometaše i bilo koga, jer stvarno se morao mučit i borit da se probije
u nogometu,i nama koji navijamo za dinamo i iz zg-a smo je prirasao srcu i cijenimo ga ,mislim cijela hrvatska ga cijeni i šire.
Al dobro ,neam niš protiv tebe niti tvog stava prema nogometu.
Pa nije, ali ga se tretira kao da je...Gle...svi ljudi se bore i muče da dođu negdje, da naprave neš u životu...nije on ništa poseban zbog toga...
Takvih primjera kaj si ti sad spomenuo imaš na stotine u cijelom svijetu i u povijesti, ljudi koji su značili mnogo više za čovječanstvo nego on...
-
John_Ryder
Djuro21 wrote:John_Ryder wrote:Djuro21 wrote:
to je žalosno,da se zbog nekih niškoristi ko nogometaša takva strka diže, i ako neko kaže nešto protiv njih odma svi na njega nasrnu
kada ce on znati strane jezike ko i ja neka se on meni javi, koda se ja godinama nisam probijao u školovanju, imao želučanih problema isl. zbog stresa
vjerujem ti da jesi,ali on je odrastao u siromaštvu,nije imao za jest dok je bio u brazilu,nema oca,itd.