koliko sam ja vidio u traileru i čuo u filmu se kasnije pojavljuju zombiji koji pužu po zidu i rade različita super mogučnostiFilmTV wrote:Meni se nije dalo trošiti vrijeme, tebi će možda biti ok. Stvar je u tome da nije trash, samo je loše napravljeno sa puno gafova. Možda nakon 20-te minute počinje vrhunski horror ali nekako sumnjam...sikeone wrote:Znači nije baš za pogledati?FilmTV wrote:Day of the Dead (2008) - izdržao sam 20-ak minuta. Toliko gafova i gluposti da je to strašno.
Koji ste horror zadnji gledali?
-
Unreal
- horkolerbus
-
FilmTV
Sada sam siguran da sam dobro postupio i gledao nešto drugo umjesto ovog filmaUnreal wrote:koliko sam ja vidio u traileru i čuo u filmu se kasnije pojavljuju zombiji koji pužu po zidu i rade različita super mogučnostiFilmTV wrote:Meni se nije dalo trošiti vrijeme, tebi će možda biti ok. Stvar je u tome da nije trash, samo je loše napravljeno sa puno gafova. Možda nakon 20-te minute počinje vrhunski horror ali nekako sumnjam...sikeone wrote: Znači nije baš za pogledati?
- Wendigo
i ja vjerojatno preskačem ovaj film zbog toga.. mislim ono..FilmTV wrote:Sada sam siguran da sam dobro postupio i gledao nešto drugo umjesto ovog filmaUnreal wrote:koliko sam ja vidio u traileru i čuo u filmu se kasnije pojavljuju zombiji koji pužu po zidu i rade različita super mogučnostiFilmTV wrote: Meni se nije dalo trošiti vrijeme, tebi će možda biti ok. Stvar je u tome da nije trash, samo je loše napravljeno sa puno gafova. Možda nakon 20-te minute počinje vrhunski horror ali nekako sumnjam...
-
filmofil
- Wendigo
ma rađe ponovo pogledam night ili dawn i ostavim si romera u lijepom sječanju..filmophil wrote:jebo vas ja...pogledajte film bar zbog romera![]()
a i ne znam zašto slušate tuđe mišljenje o nekom filmu...tako sam se ja zajebo više puta kad je netko pljuvao po nečemu a meni je ispalo čist solidno...
-
Unreal
ma ja neman ništa protiv zombija koji trče kao oni iz Return Of The Living Dead,ali zombiji koji se ljepe i puzaju po zidovimaWendigo wrote:i ja vjerojatno preskačem ovaj film zbog toga.. mislim ono..FilmTV wrote:Sada sam siguran da sam dobro postupio i gledao nešto drugo umjesto ovog filmaUnreal wrote: koliko sam ja vidio u traileru i čuo u filmu se kasnije pojavljuju zombiji koji pužu po zidu i rade različita super mogučnostišta rade od tih zombija u zadnje vrijeme sramota.. što je slijedeće? leteči zombiji koji rigaju vatru?
![]()
![]()
- A$H
Unreal wrote:ma ja neman ništa protiv zombija koji trče kao oni iz Return Of The Living Dead,ali zombiji koji se ljepe i puzaju po zidovimaWendigo wrote:i ja vjerojatno preskačem ovaj film zbog toga.. mislim ono..FilmTV wrote: Sada sam siguran da sam dobro postupio i gledao nešto drugo umjesto ovog filmašta rade od tih zombija u zadnje vrijeme sramota.. što je slijedeće? leteči zombiji koji rigaju vatru?
![]()
![]()
mislim wtf kaj je zarazu napravio pauk.
e da baš sam čitao neke kritike i pročitao da u filmu ima zombij koj se zaljubi u glavnu heroinu
![]()
![]()
ok, sad opet svi pogledajte trailer i recite di oni puzu ili hodaju po zidu???
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Unreal
ma u kritikama sam pročitaoA$H wrote:
ok, sad opet svi pogledajte trailer i recite di oni puzu ili hodaju po zidu???
In fact, what we get can only be described as Cirque du Zom-bie™. These things not only run, but they also possess the ability to leap, flip, and even crawl around on walls and ceilings. I shit you not. On top of that they also move in hyper-speed.
- A$H
onda ti ovo gore ne drzi vodu...."koliko sam ja vidio u traileru"Unreal wrote:ma u kritikama sam pročitaoA$H wrote:
ok, sad opet svi pogledajte trailer i recite di oni puzu ili hodaju po zidu???In fact, what we get can only be described as Cirque du Zom-bie™. These things not only run, but they also possess the ability to leap, flip, and even crawl around on walls and ceilings. I shit you not. On top of that they also move in hyper-speed.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Unreal
ispričavam se,jertrailer nisam naučio napametA$H wrote:onda ti ovo gore ne drzi vodu...."koliko sam ja vidio u traileru"Unreal wrote:ma u kritikama sam pročitaoA$H wrote:
ok, sad opet svi pogledajte trailer i recite di oni puzu ili hodaju po zidu???In fact, what we get can only be described as Cirque du Zom-bie™. These things not only run, but they also possess the ability to leap, flip, and even crawl around on walls and ceilings. I shit you not. On top of that they also move in hyper-speed.
-
filmofil