Last Post Wins !!!11one
-
John_Ryder
- elrania
- john_constantine
-
John_Ryder
- Evil Xander
- metallicat
e to je lijepoelrania wrote:meni sutra pismeni, usmeni i tek navecer uzivancija kad dragi doputuje na par dana![]()
![]()
i onda ga vodim na ramba
vrloEvil Xander wrote:Unikatno i nadasve domisljato!john_constantine wrote: ah, ja ću sutra kupiti jedno veliko srce s posvetom I love you, i povesti ju van na pizzeriu ili slastičarnicu.
ja ono šta sam htjela u cijelom j....gradu nemogu nać
pa što, kao da je taj dan nešto extra..kad bude taj dan će ti bit valentinovoJohn_Ryder wrote:sutra valentinovo,a neam curu![]()
![]()
,neam s kime u kino

- elrania
meni su ti darovi skroz besmisleni...bzvz se pretrgam kako bih pronasla nesto sto nije toliko ofucano i onda na kraju zavrsim s tim sto nisam htjela kupovati. bilo je fora pred 4-5 godina, ali sada to izbjegavam. zadnje 2 god se drzim nekupovanja i sve fino krasno. izade se negdje ovak kak je cons rekao i to mi je cisto dovoljnometallicat wrote: ja ono šta sam htjela u cijelom j....gradu nemogu naćpa moram neš drugo očito
jedino su ruze jos uvijek pozeljne
vise se veselim dvdu s filmovima koji su mi skinuti jucer i nose se tu, nego nekakvim valentinovo-poklonima
- Freddy
- metallicat
dapače, slažem se ja s tim, na kraju je najbolje ništa, ali neznam, kad već ne kupujem za božić onda bar ovoelrania wrote:meni su ti darovi skroz besmisleni...bzvz se pretrgam kako bih pronasla nesto sto nije toliko ofucano i onda na kraju zavrsim s tim sto nisam htjela kupovati. bilo je fora pred 4-5 godina, ali sada to izbjegavam. zadnje 2 god se drzim nekupovanja i sve fino krasno. izade se negdje ovak kak je cons rekao i to mi je cisto dovoljnometallicat wrote: ja ono šta sam htjela u cijelom j....gradu nemogu naćpa moram neš drugo očito
jedino su ruze jos uvijek pozeljne
vise se veselim dvdu s filmovima koji su mi skinuti jucer i nose se tu, nego nekakvim valentinovo-poklonima

- Boby
Eh da, sutra je taj dan. Ja sam svojoj maloj spržio vlastitu kompilaciju baladica, kupio bombonjeru i plišanu žabicu. To s kupovinom žabice je bila komedija. Dođem u Turbo Limač i ženska me je tražila da se prije kupovine fotografiram s tom žabom i ispunim joj nekakav rodni list jer je to u sklopu akcije "budi moj medo". Još me je neki tip s klincem čudno gledao kada sam se tako slikao. Al ajd, bar sam joj mogao nadjenuti ime tako da sutra poklanjam malenog Poncha; možda do godine nabavim i Tora
- metallicat
- Wendigo
- metallicat
samo se nadamo da nam neće sutra bit pravi Valentine's day ko u filmuWendigo wrote:nabavi pravo srce..john_constantine wrote:nađi dečkaJohn_Ryder wrote:sutra valentinovo,a neam curu![]()
![]()
,neam s kime u kino
![]()
![]()
ah, ja ću sutra kupiti jedno veliko srce s posvetom I love you, i povesti ju van na pizzeriu ili slastičarnicu.![]()
![]()
noć all.
noć wen