Last Post Wins !!!11one
- la terza madre
- elrania
- Knatchbull
zato jer oni imaju puno veći postotak nepismenih nego mi. Zanimljivo je da recimo Portugalci, Nizozemci i Skandinavci ne sinkroniziraju na satelitu dok sve veće države kao Italija, Njemačka i francuska već godinama imaju to u praksi.Evil Xander wrote:Mene je oduvijek zanimalo zasto 'napredne' nacije moraju sinkronizirati serije, filmove, crtane i slicno na svoj jezik. Lezim u hotelu, gledam MTV i naravno nove epizode South Parka na njemackom. Fenomenalno.
Poljaci su posebna priča, njihov stil jedan glas za sve likove je već legendaran
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Asfodel
Luđaci uopće ne shvaćaju koliko sinkroniziranjem oštećuju svoju naciju u znanju engleskog...zato je lako prepoznat Francuze, Nijemci i sl. kad progovore na englKnatchbull wrote:zato jer oni imaju puno veći postotak nepismenih nego mi. Zanimljivo je da recimo Portugalci, Nizozemci i Skandinavci ne sinkroniziraju na satelitu dok sve veće države kao Italija, Njemačka i francuska već godinama imaju to u praksi.Evil Xander wrote:Mene je oduvijek zanimalo zasto 'napredne' nacije moraju sinkronizirati serije, filmove, crtane i slicno na svoj jezik. Lezim u hotelu, gledam MTV i naravno nove epizode South Parka na njemackom. Fenomenalno.
Poljaci su posebna priča, njihov stil jedan glas za sve likove je već legendaran![]()
![]()
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Asfodel
- elrania
francuzi i njemci, narocito francuzi... jel, imaju tendenciju vjerovati da je njihov jezik dovoljno superioran i da je nepotrebno ikakvo mijesanje s engleskim. znanje engleskog nije toliko prestizno, kao recimo u zemljama poput nase i sl. ciji jezik nije dovoljno mocan da se postavi kao konkurencijaAsfodel wrote:
Luđaci uopće ne shvaćaju koliko sinkroniziranjem oštećuju svoju naciju u znanju engleskog...zato je lako prepoznat Francuze, Nijemci i sl. kad progovore na englmogli bi bar na to mislit, ako već zanemauju uništavanje originalnog uratka
-
John_Ryder
- metallicat
weela terza madre wrote:metallicat wrote:la terza madre wrote:pa kako se necu sjetit tebe metallicat....nemam razloga da se ne sjetim....
kako si ti sta ima?![]()
super osim što me komp izbaci iz takta prečestoima sad za učit dosta i tako
bome i za svirat, u zaostatku sam. sad će brzo koncert pa me počinje već stiskat u trbuhu
![]()
a ti? ili vi?kakav koncert u planu?
kakav koncerat? mi ili ja. smo dobro, mala uziva...zena uziva na laptopu...vise ne pise na horroru jer joj se neda. da imam u planu ic 15.5 na Hate eternal u ljubljanu i mozda na morbid angel u tolmin (metal camp) ali samo jedan dan.
napokon odgovorio
e super što sad imate odvojen nick

- la terza madre
treba nac neki program koji ce bit na kompu ubacis rapidlinkove unutra i deri...a ovako za skinut part 2 moram cekat 91 minutuJohn_Ryder wrote:skinem pol filma, i rapidshare ode u tri p**** , fuckin awesome![]()
![]()
[img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun-1.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/aliencat.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun2.gif[/img]
- metallicat
pa ne moraš, samo se diskonektiraj i opet konekt i možeš skidat opet s rapidala terza madre wrote:treba nac neki program koji ce bit na kompu ubacis rapidlinkove unutra i deri...a ovako za skinut part 2 moram cekat 91 minutuJohn_Ryder wrote:skinem pol filma, i rapidshare ode u tri p**** , fuckin awesome![]()
![]()
mislim wtf
i postoji ti taj program samo treba imat account..