nije baš na krajudr mladjo wrote:pa reči jedan od najvažnijih događaja u filmu koji se događa na kraju filma...ako to nije spoiler ne znam...
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
John_Ryder
- A$H
mogu ti samo rec da se stjeras u ....., koliko vam se puta mora rec da ne spoilate,ako morate oznacite da se zna i ne cita...John_Ryder wrote:nije baš na krajudr mladjo wrote:pa reči jedan od najvažnijih događaja u filmu koji se događa na kraju filma...ako to nije spoiler ne znam...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
John_Ryder
jbt,al si nadrkanA$H wrote:mogu ti samo rec da se stjeras u ....., koliko vam se puta mora rec da ne spoilate,ako morate oznacite da se zna i ne cita...John_Ryder wrote:nije baš na krajudr mladjo wrote:pa reči jedan od najvažnijih događaja u filmu koji se događa na kraju filma...ako to nije spoiler ne znam...
- A$H
jesam, jer je to nekaj najgore po meni i pogotovo na filmskom forumu spoilat..nisu svi gledali sve filmove...a stvarno si nepotrebno to napisao...John_Ryder wrote:jbt,al si nadrkanA$H wrote:mogu ti samo rec da se stjeras u ....., koliko vam se puta mora rec da ne spoilate,ako morate oznacite da se zna i ne cita...John_Ryder wrote: nije baš na kraju,ono sory.
-
John_Ryder
Ispričavam se.A$H wrote:jesam, jer je to nekaj najgore po meni i pogotovo na filmskom forumu spoilat..nisu svi gledali sve filmove...a stvarno si nepotrebno to napisao...John_Ryder wrote:jbt,al si nadrkanA$H wrote: mogu ti samo rec da se stjeras u ....., koliko vam se puta mora rec da ne spoilate,ako morate oznacite da se zna i ne cita...,ono sory.
- AlabamaSmokeOne
- john_constantine
- A$H
kaj konacno film je iscurio van prije mjesec i pol negdje..Djuro21 wrote:star gate:ark of truth konačno je ovo došlo, baš su ljepo zaključili Sg1 serijal s ovim filmom
- john_constantine
Ratatouille - baš sjajan animirani film. Pixar svaki put oduševljava.
Od prekrasne animacije, naročito štakora koji predivno izgleda, i to životno, pakiranu uz već viđenu, ali dobru priču za dirljivim scenama, akcijskim vratolomijama, scenama kuhanja, šarenilo boja, zabavnim likovima i happy end. 
Michel puši karu.
-
John_Ryder
- maddjuro
ovo što sam ja vidio je kolko vidim sve dovršenoA$H wrote:kaj konacno film je iscurio van prije mjesec i pol negdje..Djuro21 wrote:star gate:ark of truth konačno je ovo došlo, baš su ljepo zaključili Sg1 serijal s ovim filmom![]()
skinuo ga tad i jos ga nisam pogledao..cuo da su efekti na kraju nedovrseni..pricekat cu da izadje van i onda na DVDu ga nabavit i pogledat..
I may be an idiot, but i am no fool.