Rađe ni nemoj,u filmu su jedini vrijedni spomena killoviJohn_Ryder wrote:True.Unreal wrote:Ma nisam ga ni ja shavatio ozbiljno,ali i dalje nije dobar. Nekak previše odugovlače s ubojcom da bi razvili slabe likove,ma Jason x mi je puno bolja zajebancija.John_Ryder wrote: Ma Hatchet je priča za sebe,to je film za zajebanciju,bar sam ga ja tako doživio.
Jason X nisam ni pogledao
Koji ste horror zadnji gledali?
- pure_evil
-
Unreal
Istina,ali zato je i film zabavan(više od 20 ubojstava kroz cjeli film) ako se ne shvati ozbiljno.pure_evil wrote: Rađe ni nemoj,u filmu su jedini vrijedni spomena killovi
Masters of Horror:Dance of the Dead-hmmm ajde ok za pogledat. Dobar početak,dosadna sredina i opet dobar kraj. Likovi su dobri i gluma nije loša(Robert Englund je car),ali Tobe Hooper nije obavio baš neki posao. Premalo je pažnje dao priči,a previše se orjntirao na vizualno i irtantno je kako su neke scene snimljene.
Ocjena 3/5
- Boby
"Fido"
Baš zgodan filmić. Iako ima par krvavih scena film funkcionira kao komedija odnosno kao satira o ljudskom rodu i njegovim uobičajenim manama koji se povlače kroz svakodnevnicu. Radnja je smještena negdje na sredinu 20. stoljeća što filmu daje još dodatni šarm. Neke scene su urnebesne; do suza me je nasmijala ona kada klinjo vikne "Oh my God, he made me to shoot my stupid brother!"
Jedina zamjerka mi je cover. Toliko je nemaštovit da bi me u normalnim okolnostima odbio od posuđivanja; ovak sam ga posudio s predznanjem
Baš zgodan filmić. Iako ima par krvavih scena film funkcionira kao komedija odnosno kao satira o ljudskom rodu i njegovim uobičajenim manama koji se povlače kroz svakodnevnicu. Radnja je smještena negdje na sredinu 20. stoljeća što filmu daje još dodatni šarm. Neke scene su urnebesne; do suza me je nasmijala ona kada klinjo vikne "Oh my God, he made me to shoot my stupid brother!"
Jedina zamjerka mi je cover. Toliko je nemaštovit da bi me u normalnim okolnostima odbio od posuđivanja; ovak sam ga posudio s predznanjem
- jigsaw
- john_constantine
- carver
- A$H
Pitanje
cemu ovo:
Alice Braga - Anna
(poznatiju ulogu imala je u filmovima x)
cemu taj x
kaj nisi gledao ni jedan film sa njom ili nekaj drugo..drfinitivno si trebao spomenut Cidade de Deus aka City of God(koji mozes nac i u videotekama) sa Imdb za taj film - User Rating: 8.8/10 (87,832 votes) Top 250: #16
definitivno si je podcijenio,da ne spominjem da joj ni drugi filmovi di je glumila nemaju ocijenu ispod 6/10..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- jigsaw
pa čuj propustili su mi ti naslovi filmova i nisam ih smatrao poznatima...A$H wrote:
Pitanje
cemu ovo:
Alice Braga - Anna
(poznatiju ulogu imala je u filmovima x)
cemu taj x
kaj nisi gledao ni jedan film sa njom ili nekaj drugo..drfinitivno si trebao spomenut Cidade de Deus aka City of God(koji mozes nac i u videotekama) sa Imdb za taj film - User Rating: 8.8/10 (87,832 votes) Top 250: #16
definitivno si je podcijenio,da ne spominjem da joj ni drugi filmovi di je glumila nemaju ocijenu ispod 6/10..
- Boby
Istina; mislim da za svakog na ovom forumu vrijedi da nije pogledao dosta remek djela pa tako i oni kaj su iznad 20 godina starosti. Ne treba se zbog toga žalostiti već veseliti jer je super znati da postoji još dobrih filmova koje nisi pogledaljigsaw wrote:nema šta bit žalosno jebote imam 15 godina nisam odgledao sva remek-djela...A$H wrote:zalosno...ovaj City of God je remek djelo..pogledaj sto prije,neces pozalit..
- metallicat
- A$H
jigsaw wrote:nema šta bit žalosno jebote imam 15 godina nisam odgledao sva remek-djela...A$H wrote:zalosno...ovaj City of God je remek djelo..pogledaj sto prije,neces pozalit..
zalosno sam napisao radi ovoga kaj si napisao u prijasnjem postu,a ne zato jer nisi gledao...pa čuj propustili su mi ti naslovi filmova i nisam ih smatrao poznatima...
pa skuzio sam da kod glumaca pises filmove koju su im najpoznatiji po imdb ili inace, a ne one koje si gledao jer bi inace svi valjda imali x...ovi su ti valjda izmakli jer su svi naslovi na portugalskom valjda..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!