Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
GreenHornet

Post by GreenHornet » 22 Jan 2008, 23:49

"Telefonska govornica"
4,3/5
:D :D
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

metallicat

Post by metallicat » 23 Jan 2008, 01:02

Reunion - predramatično za mene :lol:
.com for murder - solidan, gledljiv
Cat's eye - na početku filma (tj prva priča) sam se na par scena lomila, tragikomedija :lol:
Silver bullet

sve sam tu strpala jer i nije nešto od ovog baš neki horor :D
Image

Boby

Post by Boby » 23 Jan 2008, 12:46

metallicat wrote:Reunion - predramatično za mene :lol:
.com for murder - solidan, gledljiv
Cat's eye - na početku filma (tj prva priča) sam se na par scena lomila, tragikomedija :lol:
Silver bullet

sve sam tu strpala jer i nije nešto od ovog baš neki horor :D
Nije me neko vrijeme bilo pa nisam čuo kak ti se dojmio Zombiev "Halloween". Jel ti valja kaj? Do sada sam čuo dva ženska mišljenja i oba su pozitivna

metallicat

Post by metallicat » 23 Jan 2008, 12:51

nije ni mene bilo :lol:
evo napišem večeras :D :wink:
Image

Boby

Post by Boby » 23 Jan 2008, 12:53

metallicat wrote:nije ni mene bilo :lol:
evo napišem večeras :D :wink:
More :wink:

dr mladjo

Post by dr mladjo » 23 Jan 2008, 18:35

evo opet pogledao The Woodsman (2004)-odličan kao i prvi put..samo mogao bi se zaklet da je u prijašnjem gledanju bila scena kad mu djevojčica sjedne u krilo..postoji li neka druga verzija ili mi se učinilo? 9/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Asfodel

Post by Asfodel » 23 Jan 2008, 19:29

dr mladjo wrote:evo opet pogledao The Woodsman (2004)-odličan kao i prvi put..samo mogao bi se zaklet da je u prijašnjem gledanju bila scena kad mu djevojčica sjedne u krilo..postoji li neka druga verzija ili mi se učinilo? 9/10
Ja nisam gledala taj film, al se mogu zakleti da sam u pokojnom Total filmu čitala baš o toj sceni sjedanja u krilo, e sad...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Betmen

Post by Betmen » 23 Jan 2008, 21:46

the nines http://www.imdb.com/title/tt0810988/

jako interesantan film, volim ovog glumca kul je lik, prica je skroz cudna imo sam dojam da price samo idu da te odvuku od glavne price a nakraju se sve tako ljepo slozi...

bas mi je super film!!!

Betmen

Post by Betmen » 23 Jan 2008, 23:19

hitman http://www.imdb.com/find?s=all&q=hitman&x=0&y=0

obozavam tu igricu, sve nastavke!! ali glavni glumac izgleda kao agent 47 ali nekak previse forsa.... nisu u film unjeli dozu realnosti da povjerujuemo da stvarno moze postojati tako nesto.... ovako je neki cheap jeftini akcic za ubiti oko.... steta

Asfodel

Post by Asfodel » 23 Jan 2008, 23:42

Mala miss Amerike i Pjevajte nešto ljubavno
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 24 Jan 2008, 01:40

death sentence (2007)

pripremala sam se kako cu veceras napokon odgledati zombiev halloween i opet mi se nije dalo te sam izabrala ovo i moram rec da me film drzao budnom i zainteresiranom, iako mi se poprilicno spavalo
svidio mi se jako i skroz mi je drago sto sam ga pogledala, a ne isla ranije lec veceras
bacon je to lijepo odglumio i tako je dobro izvedena ta "prizemljena" atmosfera koja niti u jednom trenutku ne prenapuhuje odredene cinove, nego samo pridonosi surovosti cijele situacije. likovi se pojavljuju i nestaju potpuno prirodno, realno, gotovo prebrzo i nepredvidljivo, bas kao sto bi i u stvarnosti
zadovoljna sam filmom - lijep nacin za okoncati dan

Boby

Post by Boby » 24 Jan 2008, 01:44

elrania wrote:death sentence (2007)

pripremala sam se kako cu veceras napokon odgledati zombiev halloween i opet mi se nije dalo te sam izabrala ovo i moram rec da me film drzao budnom i zainteresiranom, iako mi se poprilicno spavalo
svidio mi se jako i skroz mi je drago sto sam ga pogledala, a ne isla ranije lec veceras
bacon je to lijepo odglumio i tako je dobro izvedena ta "prizemljena" atmosfera koja niti u jednom trenutku ne prenapuhuje odredene cinove, nego samo pridonosi surovosti cijele situacije. likovi se pojavljuju i nestaju potpuno prirodno, realno, gotovo prebrzo i nepredvidljivo, bas kao sto bi i u stvarnosti
Uf, nikak da neka cura dade svoje stručno mišljenje o Zombievom remakeu; iako sam film i nije baš najbolji za okončanje dana; osobito ak je dan naporan

John_Ryder

Post by John_Ryder » 24 Jan 2008, 01:49

Bridge to Terabithia - 10/10, oduvijek sam bio fan ovakvih filmova,ovaj film me oduševio,ima "ono"nešto posebno.
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Jan 2008, 07:52

Boby wrote:

Uf, nikak da neka cura dade svoje stručno mišljenje o Zombievom remakeu; iako sam film i nije baš najbolji za okončanje dana; osobito ak je dan naporan

pa baš i je za "ubiti" naporan dan.. barem prva četvrtina filma.. :lol: 8) ništa ne relaksira bolje od malo grafičkog nasilja. :mrgreen:

Boby

Post by Boby » 24 Jan 2008, 09:37

Wendigo wrote:
Boby wrote:

pa baš i je za "ubiti" naporan dan.. barem prva četvrtina filma.. :lol: 8) ništa ne relaksira bolje od malo grafičkog nasilja. :mrgreen:
Iako smatram film dosta dobrim mislim da je ipak zadnjih dvadesetak minuta dosta zamorno

Post Reply