Fenomenalno je odigrao tu ulogu. Još uvijek je najuvjerljivi i najbolji lik u svim Batmanima.Boby wrote:Trebali bi otvoriti anketu jel Nicholson zamjenjiv. Odličan je glumac, solidno je odigrao Jokera ali čemu tolika mistifikacija
The Dark Knight
- Knatchbull
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Boby
Je, ali on je za sada prvi pravi filmski Joker i smatram da nije nezamjenivKnatchbull wrote:Fenomenalno je odigrao tu ulogu. Još uvijek je najuvjerljivi i najbolji lik u svim Batmanima.Boby wrote:Trebali bi otvoriti anketu jel Nicholson zamjenjiv. Odličan je glumac, solidno je odigrao Jokera ali čemu tolika mistifikacija
- Boby
To sam mislio pod onim "pravi" jer znam da ima svakakvih verzija Batmana ali Burtonova verzija se inače uzima kao temeljac adaptiranja tog stripaUnreal wrote:Postoji ti Batman film iz 60tih gdje je negativac bio Joker,pa ovaj nije bio prvi,ali je zasada svakako bio najboljiBoby wrote: Je, ali on je za sada prvi pravi filmski Joker i smatram da nije nezamjeniv
- Boby
@unreal - upravo sam na IMDB pogledao info o onom Batmanu iz 60-tih; ne misliš valjda na verziju iz '66 s Adam Westom? Pa to ti je kao produžena verzija one dječje serije u kojoj glume isti glumci a Jokera igra Cesar Romero. A Romera uspoređivati s Nicholsonom, Hamillom ili Ledgerom je apsurd i nikako ga ne bih uzeo kao prvog filmskog Jokera
-
Ma nisam ni gledao film i neču. Samo sam sam rekao da Jack Nicholson nije prvi glumio JockeraBoby wrote:@unreal - upravo sam na IMDB pogledao info o onom Batmanu iz 60-tih; ne misliš valjda na verziju iz '66 s Adam Westom? Pa to ti je kao produžena verzija one dječje serije u kojoj glume isti glumci a Jokera igra Cesar Romero. A Romera uspoređivati s Nicholsonom, Hamillom ili Ledgerom je apsurd i nikako ga ne bih uzeo kao prvog filmskog Jokera

- Boby
Filmskoga jest što sam i prvotno napisaoUnreal wrote:Ma nisam ni gledao film i neču. Samo sam sam rekao da Jack Nicholson nije prvi glumio JockeraBoby wrote:@unreal - upravo sam na IMDB pogledao info o onom Batmanu iz 60-tih; ne misliš valjda na verziju iz '66 s Adam Westom? Pa to ti je kao produžena verzija one dječje serije u kojoj glume isti glumci a Jokera igra Cesar Romero. A Romera uspoređivati s Nicholsonom, Hamillom ili Ledgerom je apsurd i nikako ga ne bih uzeo kao prvog filmskog Jokera
- Boby
Pa još nitko nije spomenuo da je ovaj Ledgerov rođen takav. Kolko mi je poznato u svim verzijama priča navodi se kako tip nije oduvijek bio tako udaren; u nekima je čak bio običan obiteljski čovjek dok u drugima mafijaš pa mi se čini da ćeju to uzeti u obzir i u ovom serijalu. Baš sam nadavno opet pogledao "Batman Begins" da se malo podsjetim zašto mi se je film tako svidio i u dodacima sam vidio da su razrađujući scenarij preuzeli dosta elemenata iz stripa pa ćeju najvjerojatnije i ostale nastavke snimati prema tom obrascuDjuro21 wrote:ali ovaj jockr iz dark nighta je psihopat, al nije osoba koja bi bila neki mafijaški boss, naprosto je prelud, dok je nicholson bio "normalan" mafijaški boss do one promjne u jockera,
- Vorador
-
- Knatchbull
- Vorador