Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Wendigo

Post by Wendigo » 13 Jan 2008, 12:03

Alien Versus Predator 2: Requiem
mišljenje u topicu o filmu.

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 13 Jan 2008, 17:21

Lions For Lambs - dobar film, svega 1h i 20 minuta traje :lol:

sikeone

Post by sikeone » 13 Jan 2008, 20:19

goal 2, volim filmove sa nogometnom tematikom , fora je što su svi pravi igrači u filmu plus trenera Real Madrida glumi Rutger Hauer :D

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 13 Jan 2008, 21:06

sikeone wrote:trenera Real Madrida glumi Rutger Hauer :D
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: anbilivbl :D

Betmen

Post by Betmen » 14 Jan 2008, 01:01

Sex and Breakfast http://www.imdb.com/title/tt0837803/

neki dijelovi filma su jako ljepo prikazani ljduski osjecaji, ljubomora i napetost.... ak nemate kaj pametnije pri ruci za gledat...

A$H

Post by A$H » 14 Jan 2008, 12:39

AvP2 - 4/5 ma film je luda zabava,moze bolje sto vjerovatno i bude u trojci,ali ja zadovoljan...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Boby

Post by Boby » 14 Jan 2008, 13:13

Pogledah "23". Dobar film za jedanput pogledat. Scenaristi očito znaju da je teško prevariti publiku s obzirom da se pojavljuje sve više filmova s razbacanom radnjom i konstnantnim zapletima i respletima. Gledajući film palo mi je na pamet svašta oko konačnog završetka i na kraju nisam ostal zadivljen. Već me pomalo iritira snimanje filmova po ovakvom obrascu. Ovaj film je uz "Slutnju" i serijal "Sawa" jedan od gomile takvih i mislim da bi se već polagano trebali sve rijeđe snimati jer ideja koja pali jednom rijetko pali i drugi puta a kamoli još stotinu.
Inače, Jim Carrey mi se je svidio u jednoj od svojih najozbiljnijih uloga

Dragonrage

Post by Dragonrage » 14 Jan 2008, 14:29

Unreal wrote:Hard Target-Van Damme u največem gey izdanju :lol:,Lance Henriksen kao negativac i John Woo kao redatelj(ukratko ne može se fulati gledanjem ovog filma). Sat i pol praznoglave zabave sa hrpu ispucanih metaka. :wink:
Ocjena 4.5/5
WTF...netko očito ne zna razliku između macho i gay izgleda... :evil: :evil: :evil: :twisted: 8) 8) :lol:
A$H wrote:AvP2 - 4/5 ma film je luda zabava,moze bolje sto vjerovatno i bude u trojci,ali ja zadovoljan...

Jesam ja lijepo rekao...sat i pol klanja = sat i pol zabave... :D :D

Vorador

Post by Vorador » 14 Jan 2008, 18:08

Dragonrage wrote:
Unreal wrote:Hard Target-Van Damme u največem gey izdanju :lol:,Lance Henriksen kao negativac i John Woo kao redatelj(ukratko ne može se fulati gledanjem ovog filma). Sat i pol praznoglave zabave sa hrpu ispucanih metaka. :wink:
Ocjena 4.5/5
WTF...netko očito ne zna razliku između macho i gay izgleda... :evil: :evil: :evil: :twisted: 8) 8) :lol:
A$H wrote:AvP2 - 4/5 ma film je luda zabava,moze bolje sto vjerovatno i bude u trojci,ali ja zadovoljan...

Jesam ja lijepo rekao...sat i pol klanja = sat i pol zabave... :D :D
= sat i pol monotonije; kako kome :D

Unreal

Post by Unreal » 14 Jan 2008, 20:44

Dragonrage wrote:
Ocjena 4.5/5
Ma daj ajde baš izgleda kao gey sa tom naušnicom i frizurom i u ostalom nije poševio curu :lol:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 14 Jan 2008, 20:52

Unreal wrote:
Dragonrage wrote:
Ocjena 4.5/5
Ma daj ajde baš izgleda kao gey sa tom naušnicom i frizurom i u ostalom nije poševio curu :lol:
gay :lolcina:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Dragonrage

Post by Dragonrage » 15 Jan 2008, 09:17

Unreal wrote:
Dragonrage wrote:
Ocjena 4.5/5
Ok...naušnica mu možda i nije trebala, ali 90 ih su svi frajeri furali naušnice i to je bilo IN, ali frizura je najcool frizura koju sam ja vidio i koju je on imao na filmu...prejebeno izgleda u Hard Targetu s tom zurokm i u dugom kaputu, totalno cool...a to kaj nije poševio curi...ma i bolje, i onak nije bila baš nekaj...

BTW, Arnie gotovo nikad nije poševio ni jednu trebu u svojim filmovima pa nikom niš :wink: :D

Inače evo ti pravi primjer Gay looka...

Image

Unreal

Post by Unreal » 15 Jan 2008, 09:25

Dragonrage wrote:
Unreal wrote:
Dragonrage wrote: WTF...netko očito ne zna razliku između macho i gay izgleda... :evil: :evil: :evil: :twisted: 8) 8) :lol:
Ok...naušnica mu možda i nije trebala, ali 90 ih su svi frajeri furali naušnice i to je bilo IN, ali frizura je najcool frizura koju sam ja vidio i koju je on imao na filmu...prejebeno izgleda u Hard Targetu s tom zurokm i u dugom kaputu, totalno cool...a to kaj nije poševio curi...ma i bolje, i onak nije bila baš nekaj...

BTW, Arnie gotovo nikad nije poševio ni jednu trebu u svojim filmovima pa nikom niš :wink: :D
Dobro takav je tvoj dojam,ali meni i dalje izgleda pomalo gey kao Dolph Lundgren u Punisheru. :lol: BTW ja ne znam zakaj se oko ovoga uopče treba raspravljat,kao da je važno kako izgleda ,jedino je važno da razbija. 8)

Dragonrage

Post by Dragonrage » 15 Jan 2008, 09:35

Unreal wrote:
Dragonrage wrote:
Unreal wrote: Ma daj ajde baš izgleda kao gey sa tom naušnicom i frizurom i u ostalom nije poševio curu :lol:

Dobro takav je tvoj dojam,ali meni i dalje izgleda pomalo gey kao Dolph Lundgren u Punisheru. :lol: BTW ja ne znam zakaj se oko ovoga uopče treba raspravljat,kao da je važno kako izgleda ,jedino je važno da razbija. 8)
Onda definitivno imaš krivo viđenje toga šta je to gay look. To što se danas svako malo kaže da je netko gay jer ima zalizanu frizuricu ili nosi fancy obleku je produkt današnjeg vremena kad je taj pojam gay toliko (pre)napuhan i svi ga se svako malo hvataju, i većinom nepotrebno i bez veze...
Ma je, ali opet...glupo mi je kad kažeš da lik izgleda gay u tom filmu kad to nipošto nije...bacaš ljagu na ostavštinu koju ne treba dirati haha :lol: :lol:

Unreal

Post by Unreal » 15 Jan 2008, 09:48

Dragonrage wrote: Onda definitivno imaš krivo viđenje toga šta je to gay look. To što se danas svako malo kaže da je netko gay jer ima zalizanu frizuricu ili nosi fancy obleku je produkt današnjeg vremena kad je taj pojam gay toliko (pre)napuhan i svi ga se svako malo hvataju, i većinom nepotrebno i bez veze...
E tu imaš pravo,onda je moja greška gledajući po tom izgleda.
Dragonrage wrote:Ma je, ali opet...glupo mi je kad kažeš da lik izgleda gay u tom filmu kad to nipošto nije...bacaš ljagu na ostavštinu koju ne treba dirati haha :lol: :lol:
Makar ono prvo kaj sam rekao i dalje vrjedi ipak, kako znaš da u Hard Targetu ne glumi geya,nije nigdje spomenuto jel je ili nije? :lol:

Post Reply