Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- AlabamaSmokeOne
- Betmen
Sex and Breakfast http://www.imdb.com/title/tt0837803/
neki dijelovi filma su jako ljepo prikazani ljduski osjecaji, ljubomora i napetost.... ak nemate kaj pametnije pri ruci za gledat...
neki dijelovi filma su jako ljepo prikazani ljduski osjecaji, ljubomora i napetost.... ak nemate kaj pametnije pri ruci za gledat...
- Boby
Pogledah "23". Dobar film za jedanput pogledat. Scenaristi očito znaju da je teško prevariti publiku s obzirom da se pojavljuje sve više filmova s razbacanom radnjom i konstnantnim zapletima i respletima. Gledajući film palo mi je na pamet svašta oko konačnog završetka i na kraju nisam ostal zadivljen. Već me pomalo iritira snimanje filmova po ovakvom obrascu. Ovaj film je uz "Slutnju" i serijal "Sawa" jedan od gomile takvih i mislim da bi se već polagano trebali sve rijeđe snimati jer ideja koja pali jednom rijetko pali i drugi puta a kamoli još stotinu.
Inače, Jim Carrey mi se je svidio u jednoj od svojih najozbiljnijih uloga
Inače, Jim Carrey mi se je svidio u jednoj od svojih najozbiljnijih uloga
- Dragonrage
WTF...netko očito ne zna razliku između macho i gay izgleda...Unreal wrote:Hard Target-Van Damme u največem gey izdanju,Lance Henriksen kao negativac i John Woo kao redatelj(ukratko ne može se fulati gledanjem ovog filma). Sat i pol praznoglave zabave sa hrpu ispucanih metaka.
![]()
Ocjena 4.5/5
A$H wrote:AvP2 - 4/5 ma film je luda zabava,moze bolje sto vjerovatno i bude u trojci,ali ja zadovoljan...
Jesam ja lijepo rekao...sat i pol klanja = sat i pol zabave...
- Vorador
= sat i pol monotonije; kako komeDragonrage wrote:WTF...netko očito ne zna razliku između macho i gay izgleda...Unreal wrote:Hard Target-Van Damme u največem gey izdanju,Lance Henriksen kao negativac i John Woo kao redatelj(ukratko ne može se fulati gledanjem ovog filma). Sat i pol praznoglave zabave sa hrpu ispucanih metaka.
![]()
Ocjena 4.5/5![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A$H wrote:AvP2 - 4/5 ma film je luda zabava,moze bolje sto vjerovatno i bude u trojci,ali ja zadovoljan...
Jesam ja lijepo rekao...sat i pol klanja = sat i pol zabave...![]()
-
Unreal
Ma daj ajde baš izgleda kao gey sa tom naušnicom i frizurom i u ostalom nije poševio curuDragonrage wrote:WTF...netko očito ne zna razliku između macho i gay izgleda...Unreal wrote:Hard Target-Van Damme u največem gey izdanju,Lance Henriksen kao negativac i John Woo kao redatelj(ukratko ne može se fulati gledanjem ovog filma). Sat i pol praznoglave zabave sa hrpu ispucanih metaka.
![]()
Ocjena 4.5/5![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
John_Ryder
gayUnreal wrote:Ma daj ajde baš izgleda kao gey sa tom naušnicom i frizurom i u ostalom nije poševio curuDragonrage wrote:WTF...netko očito ne zna razliku između macho i gay izgleda...Unreal wrote:Hard Target-Van Damme u največem gey izdanju,Lance Henriksen kao negativac i John Woo kao redatelj(ukratko ne može se fulati gledanjem ovog filma). Sat i pol praznoglave zabave sa hrpu ispucanih metaka.
![]()
Ocjena 4.5/5![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Dragonrage
Ok...naušnica mu možda i nije trebala, ali 90 ih su svi frajeri furali naušnice i to je bilo IN, ali frizura je najcool frizura koju sam ja vidio i koju je on imao na filmu...prejebeno izgleda u Hard Targetu s tom zurokm i u dugom kaputu, totalno cool...a to kaj nije poševio curi...ma i bolje, i onak nije bila baš nekaj...Unreal wrote:Ma daj ajde baš izgleda kao gey sa tom naušnicom i frizurom i u ostalom nije poševio curuDragonrage wrote:WTF...netko očito ne zna razliku između macho i gay izgleda...Unreal wrote:Hard Target-Van Damme u največem gey izdanju,Lance Henriksen kao negativac i John Woo kao redatelj(ukratko ne može se fulati gledanjem ovog filma). Sat i pol praznoglave zabave sa hrpu ispucanih metaka.
![]()
Ocjena 4.5/5![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BTW, Arnie gotovo nikad nije poševio ni jednu trebu u svojim filmovima pa nikom niš
Inače evo ti pravi primjer Gay looka...

-
Unreal
Dobro takav je tvoj dojam,ali meni i dalje izgleda pomalo gey kao Dolph Lundgren u Punisheru.Dragonrage wrote:Ok...naušnica mu možda i nije trebala, ali 90 ih su svi frajeri furali naušnice i to je bilo IN, ali frizura je najcool frizura koju sam ja vidio i koju je on imao na filmu...prejebeno izgleda u Hard Targetu s tom zurokm i u dugom kaputu, totalno cool...a to kaj nije poševio curi...ma i bolje, i onak nije bila baš nekaj...Unreal wrote:Ma daj ajde baš izgleda kao gey sa tom naušnicom i frizurom i u ostalom nije poševio curuDragonrage wrote: WTF...netko očito ne zna razliku između macho i gay izgleda...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BTW, Arnie gotovo nikad nije poševio ni jednu trebu u svojim filmovima pa nikom niš![]()
![]()
- Dragonrage
Onda definitivno imaš krivo viđenje toga šta je to gay look. To što se danas svako malo kaže da je netko gay jer ima zalizanu frizuricu ili nosi fancy obleku je produkt današnjeg vremena kad je taj pojam gay toliko (pre)napuhan i svi ga se svako malo hvataju, i većinom nepotrebno i bez veze...Unreal wrote:Dobro takav je tvoj dojam,ali meni i dalje izgleda pomalo gey kao Dolph Lundgren u Punisheru.Dragonrage wrote:Ok...naušnica mu možda i nije trebala, ali 90 ih su svi frajeri furali naušnice i to je bilo IN, ali frizura je najcool frizura koju sam ja vidio i koju je on imao na filmu...prejebeno izgleda u Hard Targetu s tom zurokm i u dugom kaputu, totalno cool...a to kaj nije poševio curi...ma i bolje, i onak nije bila baš nekaj...Unreal wrote: Ma daj ajde baš izgleda kao gey sa tom naušnicom i frizurom i u ostalom nije poševio curu
BTW, Arnie gotovo nikad nije poševio ni jednu trebu u svojim filmovima pa nikom niš![]()
![]()
BTW ja ne znam zakaj se oko ovoga uopče treba raspravljat,kao da je važno kako izgleda ,jedino je važno da razbija.
Ma je, ali opet...glupo mi je kad kažeš da lik izgleda gay u tom filmu kad to nipošto nije...bacaš ljagu na ostavštinu koju ne treba dirati haha
-
Unreal
E tu imaš pravo,onda je moja greška gledajući po tom izgleda.Dragonrage wrote: Onda definitivno imaš krivo viđenje toga šta je to gay look. To što se danas svako malo kaže da je netko gay jer ima zalizanu frizuricu ili nosi fancy obleku je produkt današnjeg vremena kad je taj pojam gay toliko (pre)napuhan i svi ga se svako malo hvataju, i većinom nepotrebno i bez veze...
Makar ono prvo kaj sam rekao i dalje vrjedi ipak, kako znaš da u Hard Targetu ne glumi geya,nije nigdje spomenuto jel je ili nije?Dragonrage wrote:Ma je, ali opet...glupo mi je kad kažeš da lik izgleda gay u tom filmu kad to nipošto nije...bacaš ljagu na ostavštinu koju ne treba dirati haha![]()