AIRSOFT
- john_constantine
-
Black Stena
Robu nabaviš lagano, sve skupa 200kn i čizme to moraš pljunit bar 100€ jer zamisli cili dan šetat u govno čizmama, mene Martensice do sada služe odlično stavim debelu bićvu i noga me ne boli niti se umara ima i očeve čizme iz rata njih nisam još nosia.john_constantine wrote:a koliki bi inače bili troškovi onako za početnike?
Dalje, uber
Replika (čitaj puška) dođe od 2500kn (MP7) do 12000kn (Systema M4A1, najbolja replika na svitu, ove puške koriste pravi vojnici i policija u vježbama i to isključivo ove jer nijedna druga im nije do kolina po jačini i svemu ostalom.
Evo ja sad skupljam za Classic Army M4A1 fixed stock (puni kundak tako da mogu stavit veču bateriju, duže traje) steel version (znači koliko željeza ima na pravoj M4 toliko ima i na ovoj replici) doći če me 3000kn 2700kn puška a bateriju san več nabavia za 300kn.
Kako to, niste pitali šta imamo u arsenalu? hihi
2x MP5
1x M16
1x AK-47
1x Glock 19
Bračani imaju:
2x AK-47
4x M4 (nisu sve iste)
1x M249 (SAW, kako to dere uff koja zvijer)
1x MP5K
1x FAMAS
1x Night Hawk
možda još nešto skrivaju hh ne mogu se sad sitit.
Well, I don't know
But I been told
Eskimo pussy
Is mighty cold...
But I been told
Eskimo pussy
Is mighty cold...
- john_constantine
-
Black Stena
Evo mi smo snimili prvi dio našeg film ono loš je haha ali ima svijetlih trenutaka i dobra akcija heh.
http://www.youtube.com/watch?v=w6iO2dRT4UI
Noževi su dopušteni ka šminka ono da ga imaš oko noge i to inače NE. Mogu se koristit drveni noževi za Silent Kill-eve.
http://www.youtube.com/watch?v=w6iO2dRT4UI
Noževi su dopušteni ka šminka ono da ga imaš oko noge i to inače NE. Mogu se koristit drveni noževi za Silent Kill-eve.
Well, I don't know
But I been told
Eskimo pussy
Is mighty cold...
But I been told
Eskimo pussy
Is mighty cold...
- Zombiemachine
-
Black Stena
A slušaj, koliko računala danas koštaju pa ljudi prse pare na njih samo tako ali dobro glupa usporedba, računala su više namjenska.
Ako češ da usporedim s nečim usporedit ču sa Paintballom:
Nepoznato mi je koliko dođu markeri u PB niti ona fancy odječa, ali znam da je 200 kuglica 100kn dok u Airsoftu 4000 BB-ova (metci) dođe 120kn. Tako da ti metaka nikad ne fali a tih 4000 metaka je dovoljno za 10 ljudi po fajtu.
Nepoznato mi je koliko dođu markeri u PB niti ona fancy odječa, ali znam da je 200 kuglica 100kn dok u Airsoftu 4000 BB-ova (metci) dođe 120kn. Tako da ti metaka nikad ne fali a tih 4000 metaka je dovoljno za 10 ljudi po fajtu.
Well, I don't know
But I been told
Eskimo pussy
Is mighty cold...
But I been told
Eskimo pussy
Is mighty cold...
- Zombiemachine
- A$H
Re: AIRSOFT
i ja sam se bio zapalio jednom za to,ali amazon ne šalje izvan amerike svoje "naoružanje" pa me przo prošlo,a i našao sam još stran,ali je glupo kad si sam drugo je kad je ekipa pa svi uzmete oružje i počne war....ali kakve sam sve automate vidio...Black Stena wrote:O čemu se radi?, ukratko
Airsoft je timska igra i hobi u kojoj se simuliraju vojno-policijski scenariji i okršaji uz upotrebu airsoft replika pravog vojnog oružja i ostale vojne opreme.
(odjeća, obuća, prsluci, radio veze, kamuflažne tehnike…)
Airsoft replike mogu se koristiti u mnoge svrhe, kao što je trening i usavršavanje policijskih i vojnih postrojbi, trening ljudi koji njeguju i podučavaju ratničke i borbene vještine, te zabavu i razonodu. Stoga razlikujemo profesionalnu uporabu airsoft replika i airsoft kao hobi i razonodu, način na koji se kroz rekreativno i sportsko nadmetanje razvijaju fizičke i mentalne sposobnosti, potiče timski duh, i stječu nova znanja i sposobnosti uz visoku dozu adrenalina i zabave.
malo više na http://www.airsoft-hrvatska.com/content/view/21/36/
BTW ovo je main stranica o airsoftu u RH, trenutno na forumu ima oko 400 članova. Ako želite znati još više ajte na wikipediju.
ovdje kupujemo oružja! i da se razumimo ova oružja ispaljuju posebno dizajnirane kuglice 0.20g-0.65g. E da ako malo bolje pogledate ne prodaju se samo puške, tu su pištolji, sačmarice, bacači granata, RPG (bazuka), snajperi, ručne granate, trip mines, claymores, mini-gunovi, 80mm topovi (new), replike oružja iz filmova itd.
www.redwolfairsoft.com
www.uncompany.com
www.wcgshop.com
postoji i dućan u ZG ali tu niko ne kupuje puške samo metke i jeftinije stvari
www.hm-sport.net
Ovdje kupujemo gear (vojna oprema)
www.realsteel.hr
www.banarmyshop.hr
http://users.triera.net/puhrober/armyshopcro/index.html
http://s81.photobucket.com/albums/j224/ ... ica/Cizme/
E DA ŠTA JE NAJVAŽNIJE JEFTINIJE JE OD PAINTBALL-a.![]()
i puno bolje, zato šta je relno da granice di ne korisitmo prave metke ostalo je sve isto kao u prave vojske ili policije.
ATJ-Split je tim iz Splita, postoji godinu dana u kojemu sam ja jedan od pet članova i svake 3. subote igramo sa Poskocima (tim s brača, njih 8-10 oni su prvi tim u HR). Ako je tko zainteresiran da prova pucat i da osjeti kako je to dobro nek mi se javi. Ja sam Black Stena na forumu airsoft-hrvatska.
Hvala.
Siguran sam da će bar nekoga zanimat!
Naš headquarters www.airsoft-hrvatska.com
Pitanja?
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- A$H
Re: AIRSOFT
ajde baš idem ovaj viken u zagrebački klub da vidim kak je to...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
FilmTV
Za paintball ti ne treba nikakva fancy odjeća, dresovi koji ljudi koriste na turnirima su obično sponzorirani i nisu neophodni. Treba ti samo maska, marker (puška, jelte) i kuglice.Black Stena wrote:A slušaj, koliko računala danas koštaju pa ljudi prse pare na njih samo tako ali dobro glupa usporedba, računala su više namjenska.
Rekreativni komplet za osobu koja se ne bavi ozbiljno paintballom dođe kod nas samo 1016 kn i sadrži marker, bocu sa kisikom i spremnik za kuglice te veliku masku, dakle sve što ti treba za igranje osim kuglica. Sve u svemu, daleko jeftinije nego Airsoft. Meni se čini da vama treba fancy odjeća, svi ste točno military style obučeni, masa raje igra paintball u staroj robi u kojoj inaće popravlja auto ispred kuće
Inaće, u Rijeci se sprema uskoro indoor paintball, dakle isto kao standardni paintball samo sa kuglicama koje nisu od boje već se odbijaju od odjeće. To će dosta popularizirati sport i uvelike smanjiti troškove pošto se kuglice koriste again and again... a ostala oprema je ista. Osim toga, oprema se može iznajmljivati pa to još više smanjuje trošak onima koji to žele igrati samo povremeno a ne hardcore brijati.
-
Black Stena
Sve je to super, ALI kad ja držim u ruci Glock 19 koji daje jaki trzaj ruci pri pucnju ili kad držim hladno željezo od M4 ta tvoja plinska boca ne može zamijenit taj osječaj. Siguran sam da je masivni naboj adrenalina podjednak u oba sporta.
BTW, postoje i u airsoftu metci u boji zovu se RAM meci i stoje ne vrhu čahure tako kad se metak ispali čahura izleti ko kod prave puške a mala kuglica ostavi malu mrljicu na pogođenom liku, samo šta koštaju 1kn tako da su skupi i odjebali smo ih.
2 A$H
Ko to kupuje puške na amazonu
. U prvom postu sam stavia di kupujemo oružja i opremu "2. stupnja" (prsluci itd.), rok isporuke 10-14 dana lik s našeg foruma preuzme pušku s carine i šalje ti je kući poštom, jeeeeeeee.
BTW, postoje i u airsoftu metci u boji zovu se RAM meci i stoje ne vrhu čahure tako kad se metak ispali čahura izleti ko kod prave puške a mala kuglica ostavi malu mrljicu na pogođenom liku, samo šta koštaju 1kn tako da su skupi i odjebali smo ih.
2 A$H
Ko to kupuje puške na amazonu
Well, I don't know
But I been told
Eskimo pussy
Is mighty cold...
But I been told
Eskimo pussy
Is mighty cold...
-
FilmTV
Nisam ulazio u to kakav je osjećaj jer neznam, ali sam samo reagirao na to što si napisao da je airsoft jeftiniji od paintballa a fakat nije. O zadovoljstvu ne mogu filozofirati, to je subjektivnoBlack Stena wrote:Sve je to super, ALI kad ja držim u ruci Glock 19 koji daje jaki trzaj ruci pri pucnju ili kad držim hladno željezo od M4 ta tvoja plinska boca ne može zamijenit taj osječaj. Siguran sam da je masivni naboj adrenalina podjednak u oba sporta.
-
Black Stena
Yep.
Neželim ovo sad pretvorit u šta je bolje topic ali reci mi da li Painball može ovo
:
http://video.google.com/videoplay?docid ... &q=airsoft
Neželim ovo sad pretvorit u šta je bolje topic ali reci mi da li Painball može ovo
Well, I don't know
But I been told
Eskimo pussy
Is mighty cold...
But I been told
Eskimo pussy
Is mighty cold...
- HorrorHR
- Site Admin
izgleda prejebenoBlack Stena wrote:Yep.
Neželim ovo sad pretvorit u šta je bolje topic ali reci mi da li Painball može ovo:
-
FilmTV
Neznam zašto se ovo pretvara u pissing contest. Rekao si sam da je ovo daleko jeftinije od paintballa a apsolutno nije. Ja sam samo pointao out na tu činjenicu, baš nigdje se nisam uhvatio filozofirati da je paintball bolji, baš ni blizu, nikako, i meni ovo vrlo interesantno.Black Stena wrote:Yep.
Neželim ovo sad pretvorit u šta je bolje topic ali reci mi da li Painball može ovo:
Ovaj video je stvarno jeben ali opet, za ovo ti treba masu love, za opremu, lokaciju, količinu ljudi, prijevoz, itd. U današnje vrijeme je teško dogovoriti se sa 4 osobe sa se ode van, ljudi imaju masu obaveza, posao jebe itd. I da imam 1000 EUR za zabiti na opremu, nemoguće je naći još ljudi koji bi to napravili. Isto kao što me oduvijek privlačilo jahtarenje po Kornatima u 8. mjesecu, mislim da će ovakve avanture ostati zabava na Google Videu