Koga biste htjeli za remake Evil dead - a?
- Zombiemachine
@undying
Ovo je horror forum. Bruce Campbell je legenda horror filma. Ako horror fanovi smatraju da je tip car, šta to tebe smeta?
A ovo prozivanje admina i spominjanje vlastitog foruma di si ti ko neka njuška je stvarno nisko i nedostojno. Dođi ti na moj forum pa ću te odma banirati.
Ovo je horror forum. Bruce Campbell je legenda horror filma. Ako horror fanovi smatraju da je tip car, šta to tebe smeta?
A ovo prozivanje admina i spominjanje vlastitog foruma di si ti ko neka njuška je stvarno nisko i nedostojno. Dođi ti na moj forum pa ću te odma banirati.
Krv je moje svjetlo i moja tama.
- undying
- undying
Nije samo on, nego je i Freddy, ali mu to ne daje za pravo da ga smatram dobrim glumcem+ Ovde se vodi rasprava jel on dobar glumac ili ne? Ja sam vec objasnio zasto je losh a vi niste- pazi govorim iskljucivo o glumi.. + Spomenuo sam admina zbog toga sto je Constantin napisao nesto sto nema veze sa zdravom pamecu!! To ti je isto kao da ja za tebe kazem danas ces biti dobre volje! Otkuda ja to znam? Znam zato sto lupam gluposti.....Zombiemachine wrote:@undying

+Nisam jedini, pogledaj predhodnu stranu

- Zombiemachine
Ono što tebi nikako ne ide u glavu je da miješaš kruške i jabuke. Reci ti meni koji je po tebi dobar horror glumac? Ali ne sad neke glumce koji su tu ili tamo slučajno zalutali u horror (kao Kurt Russel, primjerice), već glumce koji se bave isključivo horrorom. E pa nema ih puno. Jamie Lee Curtis je glumila u dosta njih (a ona je kao malo poznatija), Robert Englund, Doug Bradley, Sean Pertwee, Tony Tod... Nisu to veliki glumci, a horror kao takav ne privlači imena, jer u njemu nema dosta zarade da bi se ugrozila ozbiljna filmska karijera (osim ovih posranih remake-ova di glumi i Jessica Biel, za ne falit). Donald Sutherland je jako ime koje se pojavilo u priličnom broju horrora, ali on je izuzetak. Kao prave face ostaju ti Doug Bradley, Robert Englund i Bruce Campbell. Jesu li oni neki veliki glumci? Nisu. Jesu li heroji horrora? Bogme jesu. Prestani konstantno uvlačiti razne Razjarene bikove i slična sranja, ovdje smo iz ljubavi prema horroru a ne De Niru, Pacinu i ostalim lovatorima.
Krv je moje svjetlo i moja tama.
- Aryx
Nemoj mi njih napadati ... oni su legendeZombiemachine wrote:Ono što tebi nikako ne ide u glavu je da miješaš kruške i jabuke. Reci ti meni koji je po tebi dobar horror glumac? Ali ne sad neke glumce koji su tu ili tamo slučajno zalutali u horror (kao Kurt Russel, primjerice), već glumce koji se bave isključivo horrorom. E pa nema ih puno. Jamie Lee Curtis je glumila u dosta njih (a ona je kao malo poznatija), Robert Englund, Doug Bradley, Sean Pertwee, Tony Tod... Nisu to veliki glumci, a horror kao takav ne privlači imena, jer u njemu nema dosta zarade da bi se ugrozila ozbiljna filmska karijera (osim ovih posranih remake-ova di glumi i Jessica Biel, za ne falit). Donald Sutherland je jako ime koje se pojavilo u priličnom broju horrora, ali on je izuzetak. Kao prave face ostaju ti Doug Bradley, Robert Englund i Bruce Campbell. Jesu li oni neki veliki glumci? Nisu. Jesu li heroji horrora? Bogme jesu. Prestani konstantno uvlačiti razne Razjarene bikove i slična sranja, ovdje smo iz ljubavi prema horroru a ne De Niru, Pacinu i ostalim lovatorima.

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- undying
Zombiemachine wrote:Ono što tebi nikako ne ide u glavu je da miješaš kruške i jabuke. Reci ti meni koji je po tebi dobar horror glumac? Ali ne sad neke glumce koji su tu ili tamo slučajno zalutali u horror (kao Kurt Russel, primjerice), već glumce koji se bave isključivo horrorom. E pa nema ih puno. Jamie Lee Curtis je glumila u dosta njih (a ona je kao malo poznatija), Robert Englund, Doug Bradley, Sean Pertwee, Tony Tod... Nisu to veliki glumci, a horror kao takav ne privlači imena, jer u njemu nema dosta zarade da bi se ugrozila ozbiljna filmska karijera (osim ovih posranih remake-ova di glumi i Jessica Biel, za ne falit). Donald Sutherland je jako ime koje se pojavilo u priličnom broju horrora, ali on je izuzetak. Kao prave face ostaju ti Doug Bradley, Robert Englund i Bruce Campbell. Jesu li oni neki veliki glumci? Nisu. Jesu li heroji horrora? Bogme jesu. Prestani konstantno uvlačiti razne Razjarene bikove i slična sranja, ovdje smo iz ljubavi prema horroru a ne De Niru, Pacinu i ostalim lovatorima.

+Ko ti je rekao da ja volim Kurt Russel-a? Ja ga uopste ne volim!!! Ali moram priznati da odgovara ulozi modernog kauboja u ulozi the Thing!
Horor glumac? Jel samo zato sto je neko horor glumac mora da bude dobar glumac? Svi ti glumci koji glume iskljucivo u hororima imaju iza sebe 5, 6 uloga-Robert Englund ! Bruce je jednako horor glumac kao i Donald Pleasence- sto je krivo, oni su glumci koji mogu da odglume to i to, i ne mogu da odglume to i to! Bruce bi bio dobar u nekoj trash stripovskoj akciji, ali to ne znaci da je dobar glumac, vec da svojom pojavom tu pripada! Ja shvatam kad mi vi kazete "Evil Dead" vam je super film zbog radnje filma, zabave.. Ali ne brkati to sa kvalitetom filma koju daje rezija, gluma i produkcija!
- HorrorHR
- Site Admin
Pa nisam diktator da brišem nečija mišljenja. Meni je Bruce Campell zakon lik u Evil Deadovima,a sada da mi najbolji glumac svih vremena ili nešto slično nije. Obilježio mi je jedan dio ljubavi prema horrorima i to je to. Sad ako bi trebao brisati postove koji govore da je Bruce THE, onda onda bi trebao brisati i tvoje koji kažu suprotno. Forum je baš za takve stvari, diskusija, razmišljanja, svađe, whatever...undying wrote:Ne znam kako ti Hororhr gledas na ove smijesne postove o fantasticnoj glumi Bruce Cembela u ulozi koju nije jos ni odigrao ali da je moj forum ovakve bi gluposti bile brisane.. Pa ovo cak nije ni smijesno to je![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:drinkers:
- undying
Mozda bi trebao da postanes diktator! +Nisam rekao sve postove! Vec jedan super glup post koji nema veze sa zdravim razumom, a to je da -covjek tvrdi nesto sto nije vidio, i ne samo sto nije vidio, vec nije niko jos nije ni odigrao! Mislim da su to vec djecija razmisljanja, a ako hoces da ti forum ide u tom pravcu, onda ok, ja onda tu nema sta da trazim.....HorrorHR wrote:Pa nisam diktator da brišem nečija mišljenja. Meni je Bruce Campell zakon lik u Evil Deadovima,a sada da mi najbolji glumac svih vremena ili nešto slično nije. Obilježio mi je jedan dio ljubavi prema horrorima i to je to. Sad ako bi trebao brisati postove koji govore da je Bruce THE, onda onda bi trebao brisati i tvoje koji kažu suprotno. Forum je baš za takve stvari, diskusija, razmišljanja, svađe, whatever...undying wrote:Ne znam kako ti Hororhr gledas na ove smijesne postove o fantasticnoj glumi Bruce Cembela u ulozi koju nije jos ni odigrao ali da je moj forum ovakve bi gluposti bile brisane.. Pa ovo cak nije ni smijesno to je![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- john_constantine
Jebi ga, što sam ja kriv što sam ja optimist.undying wrote:Mozda bi trebao da postanes diktator! +Nisam rekao sve postove! Vec jedan super glup post koji nema veze sa zdravim razumom, a to je da -covjek tvrdi nesto sto nije vidio, i ne samo sto nije vidio, vec nije niko jos nije ni odigrao! Mislim da su to vec djecija razmisljanja, a ako hoces da ti forum ide u tom pravcu, onda ok, ja onda tu nema sta da trazim.....HorrorHR wrote:Pa nisam diktator da brišem nečija mišljenja. Meni je Bruce Campell zakon lik u Evil Deadovima,a sada da mi najbolji glumac svih vremena ili nešto slično nije. Obilježio mi je jedan dio ljubavi prema horrorima i to je to. Sad ako bi trebao brisati postove koji govore da je Bruce THE, onda onda bi trebao brisati i tvoje koji kažu suprotno. Forum je baš za takve stvari, diskusija, razmišljanja, svađe, whatever...undying wrote:Ne znam kako ti Hororhr gledas na ove smijesne postove o fantasticnoj glumi Bruce Cembela u ulozi koju nije jos ni odigrao ali da je moj forum ovakve bi gluposti bile brisane.. Pa ovo cak nije ni smijesno to je![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- undying
Malo sam se ja salio... Ali nije na odmet da se ipak takve i slicne stvari ne salju..john_constantine wrote:Jebi ga, što sam ja kriv što sam ja optimist.undying wrote:Mozda bi trebao da postanes diktator! +Nisam rekao sve postove! Vec jedan super glup post koji nema veze sa zdravim razumom, a to je da -covjek tvrdi nesto sto nije vidio, i ne samo sto nije vidio, vec nije niko jos nije ni odigrao! Mislim da su to vec djecija razmisljanja, a ako hoces da ti forum ide u tom pravcu, onda ok, ja onda tu nema sta da trazim.....HorrorHR wrote: Pa nisam diktator da brišem nečija mišljenja. Meni je Bruce Campell zakon lik u Evil Deadovima,a sada da mi najbolji glumac svih vremena ili nešto slično nije. Obilježio mi je jedan dio ljubavi prema horrorima i to je to. Sad ako bi trebao brisati postove koji govore da je Bruce THE, onda onda bi trebao brisati i tvoje koji kažu suprotno. Forum je baš za takve stvari, diskusija, razmišljanja, svađe, whatever...Ali Bruce campbell, luda priča i cool naslov, ne vidim zašto bi mogao biti loš film?
- john_constantine
No, jedno je sigurno, bez tebe ne bi bilo zabavno u ovom topicu.undying wrote:Malo sam se ja salio... Ali nije na odmet da se ipak takve i slicne stvari ne salju..john_constantine wrote:Jebi ga, što sam ja kriv što sam ja optimist.undying wrote: Mozda bi trebao da postanes diktator! +Nisam rekao sve postove! Vec jedan super glup post koji nema veze sa zdravim razumom, a to je da -covjek tvrdi nesto sto nije vidio, i ne samo sto nije vidio, vec nije niko jos nije ni odigrao! Mislim da su to vec djecija razmisljanja, a ako hoces da ti forum ide u tom pravcu, onda ok, ja onda tu nema sta da trazim.....Ali Bruce campbell, luda priča i cool naslov, ne vidim zašto bi mogao biti loš film?

- john_constantine
- dr_gonzo