Kad su bili u klonji nije se ništa desilo, a kad je ženska sama i baca peglu onda je napada zombi, pa ovi pokušavaju da provale u WC što im na kraju i uspeva.dodo wrote:Šta nisu bili žena i tip ono žvaljakali se u wc pa su onda iskočili zombiji.
Koji ste horror zadnji gledali?
- The Undertaker
None off you all seem to understand.
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!
- dodo
Ma još mi nije nekako u glavi to ali zato mi je onaj zombie japanac ostao u sječanju.The Undertaker wrote:Kad su bili u klonji nije se ništa desilo, a kad je ženska sama i baca peglu onda je napada zombi, pa ovi pokušavaju da provale u WC što im na kraju i uspeva.dodo wrote:Šta nisu bili žena i tip ono žvaljakali se u wc pa su onda iskočili zombiji.
[url=http://userbars.org][img]http://img141.imageshack.us/img141/3151/wolfenrb5.gif[/img][/url]
- marcato
Sinoc sam bio gledao onaj novi Halloween (2007) od Rob Zombia..........hm.....taj film jednostavno nemoze ni primirisati Carpenterovom Halloween-u. Naravno, sto se tice mene samoga.
Ja vjerujem da je Rob Zombie istinski stovatelj horror-a uopce........ali sta mu je trebalo da provocira jedno remek dijelo Od Halloweena iz 1978,koje je po meni jednostavno nedostizno. Pocevsi od same atmosfere pa preko glume i samog soundtrack-a.
Rob je vjerovatno htio napraviti nesto sto je "falilo" u orginalu. E, tu se prevario. Po meni bas onako treba da bude i nikako drugacije. Da, postoji TV verzija Halloween-a iz 1978 koja je malo duza, sa ubacenim scenama Michaela u zatvorskoj bolnici i jos par, mislim. Sto je po meni bilo totalno nepotrebno i nebitno. Kino verzija je bila pun pogodak.Jednostavna i konkretnoa.
Malo sam razocaran u Malcolm McDowell-a i Brad Dourif-a o kojima je ovisio spas tog novog Halloween-a, koji su po meni predstavljali vrhunske karakterne glumce.Odglumili su tako nekako, neopusteno i rutinski, znaci cash n' carry.
A sto se tice Donald Pleasence-a i Charles Cyphers-a, tu nema diskusije,momci su to napravili samo tako.A, da,samo da spomenem da je ulogu Dr. Sam Loomis-a iz 1978 trebao odglumiti Christopher Lee koji je to onda odbio (?),naravno,kojemu je dan danas zao zbog toga.
Ja vjerujem da je Rob Zombie istinski stovatelj horror-a uopce........ali sta mu je trebalo da provocira jedno remek dijelo Od Halloweena iz 1978,koje je po meni jednostavno nedostizno. Pocevsi od same atmosfere pa preko glume i samog soundtrack-a.
Rob je vjerovatno htio napraviti nesto sto je "falilo" u orginalu. E, tu se prevario. Po meni bas onako treba da bude i nikako drugacije. Da, postoji TV verzija Halloween-a iz 1978 koja je malo duza, sa ubacenim scenama Michaela u zatvorskoj bolnici i jos par, mislim. Sto je po meni bilo totalno nepotrebno i nebitno. Kino verzija je bila pun pogodak.Jednostavna i konkretnoa.
Malo sam razocaran u Malcolm McDowell-a i Brad Dourif-a o kojima je ovisio spas tog novog Halloween-a, koji su po meni predstavljali vrhunske karakterne glumce.Odglumili su tako nekako, neopusteno i rutinski, znaci cash n' carry.
A sto se tice Donald Pleasence-a i Charles Cyphers-a, tu nema diskusije,momci su to napravili samo tako.A, da,samo da spomenem da je ulogu Dr. Sam Loomis-a iz 1978 trebao odglumiti Christopher Lee koji je to onda odbio (?),naravno,kojemu je dan danas zao zbog toga.
-
Unreal
Ma meni je taj remeak teško sranje usuprot orginalu,no barem me natjera da cjenim orginal više.Slažem se da se nije trebalo istražiti lika Michael Mayersa,puno je strašniji i bolje dok ne znaš puno o liku i osim toga onaj klinac je preružan(makar dobro glumi),obitelj mu je hrpa iritantnih stereotipa kojima je jedina poanta da psuju i budu poklani.Još sama priča da je postao neuzaustavljiv ubojca zato što su ga tukli u školi i gnjavili kod kuće je nemaštovita i glupa.No najviše mi je išla druga polovica na živce gdje film kopira scenarij iz orginala i likovi su preiritantni,a scene smrti dosadne.marcato wrote:Sinoc sam bio gledao onaj novi Halloween (2007) od Rob Zombia..........hm.....taj film jednostavno nemoze ni primirisati Carpenterovom Halloween-u. Naravno, sto se tice mene samoga.
Rob Zombie možda je velik horror fan,ali što se mene tiće netko mora reči čovjeku da ogromni ubojce,prljavijava atmosfera i likovi,hrpa krvi i naslija ne čini horror film u pravom smislu.
- Boby
@marcato - ona scena u orginalu iz 1978. gdje u bolnici Loomis priča s Myersom mi je jedna od najdražih i ne bih se složio da je suvišna. Loomis upozorava osoblje što točno leži u onoj sobi i iako je riječ o malom dijetetu on i dalje govori kao da je u pitanju odrastao čovjek što svakako pridonosi stvaranju nelagode u filmu; a ona rečenica "prevario si ih ali mene nisi" mi je jedna od dražih iz cijelog filmaUnreal wrote:Ma meni je taj remeak teško sranje usuprot orginalu,no barem me natjera da cjenim orginal više.Slažem se da se nije trebalo istražiti lika Michael Mayersa,puno je strašniji i bolje dok ne znaš puno o liku i osim toga onaj klinac je preružan(makar dobro glumi),obitelj mu je hrpa iritantnih stereotipa kojima je jedina poanta da psuju i budu poklani.Još sama priča da je postao neuzaustavljiv ubojca zato što su ga tukli u školi i gnjavili kod kuće je nemaštovita i glupa.No najviše mi je išla druga polovica na živce gdje film kopira scenarij iz orginala i likovi su preiritantni,a scene smrti dosadne.marcato wrote:Sinoc sam bio gledao onaj novi Halloween (2007) od Rob Zombia..........hm.....taj film jednostavno nemoze ni primirisati Carpenterovom Halloween-u. Naravno, sto se tice mene samoga.
Rob Zombie možda je velik horror fan,ali što se mene tiće netko mora reči čovjeku da ogromni ubojce,prljavijava atmosfera i likovi,hrpa krvi i naslija ne čini horror film u pravom smislu.
@unreal - već se je spominjalo da tip nije postao ubojica zbog lošeg obiteljskog okruženja; on je taj nagon imao od početka a samo ga je nemar i nasilje od strane obitelji i školskih kolega natjeralo da nagon za ubijanjem preusmjeri s životinja na ljude. I sam Zombie je rekao da ne postoji objašnjenje za njegovo ludilo jer je on jednostavno takav rođen te da sve kaj je stavio kao mogući uzrok je tek samo jedan dio nečeg puno većeg
- Wendigo
potpisujem sve ovo..Boby wrote:@marcato - ona scena u orginalu iz 1978. gdje u bolnici Loomis priča s Myersom mi je jedna od najdražih i ne bih se složio da je suvišna. Loomis upozorava osoblje što točno leži u onoj sobi i iako je riječ o malom dijetetu on i dalje govori kao da je u pitanju odrastao čovjek što svakako pridonosi stvaranju nelagode u filmu; a ona rečenica "prevario si ih ali mene nisi" mi je jedna od dražih iz cijelog filmaUnreal wrote:Ma meni je taj remeak teško sranje usuprot orginalu,no barem me natjera da cjenim orginal više.Slažem se da se nije trebalo istražiti lika Michael Mayersa,puno je strašniji i bolje dok ne znaš puno o liku i osim toga onaj klinac je preružan(makar dobro glumi),obitelj mu je hrpa iritantnih stereotipa kojima je jedina poanta da psuju i budu poklani.Još sama priča da je postao neuzaustavljiv ubojca zato što su ga tukli u školi i gnjavili kod kuće je nemaštovita i glupa.No najviše mi je išla druga polovica na živce gdje film kopira scenarij iz orginala i likovi su preiritantni,a scene smrti dosadne.marcato wrote:Sinoc sam bio gledao onaj novi Halloween (2007) od Rob Zombia..........hm.....taj film jednostavno nemoze ni primirisati Carpenterovom Halloween-u. Naravno, sto se tice mene samoga.
@unreal - već se je spominjalo da tip nije postao ubojica zbog lošeg obiteljskog okruženja; on je taj nagon imao od početka a samo ga je nemar i nasilje od strane obitelji i školskih kolega natjeralo da nagon za ubijanjem preusmjeri s životinja na ljude. I sam Zombie je rekao da ne postoji objašnjenje za njegovo ludilo jer je on jednostavno takav rođen te da sve kaj je stavio kao mogući uzrok je tek samo jedan dio nečeg puno većeg
-
Unreal
Ma meni je ta izbačena scana koju voliš dosadna i nepotrebna(niti sam dobio dojam kao ti). BTW baš me briga kaj je Zombie namjerava i mislio u vezi priče i toga kaj ti misliš,ja sam dobio dojama da je postao psihopat zato jer odrastao među šupcima i smatram da je prikaz njegovog odrastanja bio nepotreban.Boby wrote: @marcato - ona scena u orginalu iz 1978. gdje u bolnici Loomis priča s Myersom mi je jedna od najdražih i ne bih se složio da je suvišna. Loomis upozorava osoblje što točno leži u onoj sobi i iako je riječ o malom dijetetu on i dalje govori kao da je u pitanju odrastao čovjek što svakako pridonosi stvaranju nelagode u filmu; a ona rečenica "prevario si ih ali mene nisi" mi je jedna od dražih iz cijelog filma
No hard feelings
- Boby
A gle, ja sada mogu reći da sam dobil dojam da Freddy ubija zato kaj si nije mogao priuštiti nikaj za obući osim onog džempera. Ne ljutim se ali velim ono što je o filmu rekao čovjek koji je taj film stvorio a to kaj neki imaju drukčije dojmove nema veze s filmom jer dojomva je bezbroj a film samo jedanUnreal wrote:Ma meni je ta izbačena scana koju voliš dosadna i nepotrebna(niti sam dobio dojam kao ti). BTW baš me briga kaj je Zombie namjerava i mislio u vezi priče i toga kaj ti misliš,ja sam dobio dojama da je postao psihopat zato jer odrastao među šupcima i smatram da je prikaz njegovog odrastanja bio nepotreban.Boby wrote: @marcato - ona scena u orginalu iz 1978. gdje u bolnici Loomis priča s Myersom mi je jedna od najdražih i ne bih se složio da je suvišna. Loomis upozorava osoblje što točno leži u onoj sobi i iako je riječ o malom dijetetu on i dalje govori kao da je u pitanju odrastao čovjek što svakako pridonosi stvaranju nelagode u filmu; a ona rečenica "prevario si ih ali mene nisi" mi je jedna od dražih iz cijelog filma
No hard feelings
- Wendigo
lol, sorry na offtopicu ali nemogu se suzdržat...Boby wrote:A gle, ja sada mogu reći da sam dobil dojam da Freddy ubija zato kaj si nije mogao priuštiti nikaj za obući osim onog džempera. Ne ljutim se ali velim ono što je o filmu rekao čovjek koji je taj film stvorio a to kaj neki imaju drukčije dojmove nema veze s filmom jer dojomva je bezbroj a film samo jedanUnreal wrote:Ma meni je ta izbačena scana koju voliš dosadna i nepotrebna(niti sam dobio dojam kao ti). BTW baš me briga kaj je Zombie namjerava i mislio u vezi priče i toga kaj ti misliš,ja sam dobio dojama da je postao psihopat zato jer odrastao među šupcima i smatram da je prikaz njegovog odrastanja bio nepotreban.Boby wrote: @marcato - ona scena u orginalu iz 1978. gdje u bolnici Loomis priča s Myersom mi je jedna od najdražih i ne bih se složio da je suvišna. Loomis upozorava osoblje što točno leži u onoj sobi i iako je riječ o malom dijetetu on i dalje govori kao da je u pitanju odrastao čovjek što svakako pridonosi stvaranju nelagode u filmu; a ona rečenica "prevario si ih ali mene nisi" mi je jedna od dražih iz cijelog filma
No hard feelings
-
Unreal
Wendigo wrote:Boby wrote:A gle, ja sada mogu reći da sam dobil dojam da Freddy ubija zato kaj si nije mogao priuštiti nikaj za obući osim onog džempera. Ne ljutim se ali velim ono što je o filmu rekao čovjek koji je taj film stvorio a to kaj neki imaju drukčije dojmove nema veze s filmom jer dojomva je bezbroj a film samo jedanUnreal wrote: Ma meni je ta izbačena scana koju voliš dosadna i nepotrebna(niti sam dobio dojam kao ti). BTW baš me briga kaj je Zombie namjerava i mislio u vezi priče i toga kaj ti misliš,ja sam dobio dojama da je postao psihopat zato jer odrastao među šupcima i smatram da je prikaz njegovog odrastanja bio nepotreban.
No hard feelings
lol, sorry na offtopicu ali nemogu se suzdržat...
Svaka ti čast ovo je najači motiv za ubijanje ikada......... zbog ovoga si upravo postao kralj trash-a,koj bi mogao jednog dana konkurirati Uwe Boll
BTW Motiv za Feddyeva ubokstva koj je objašnjen u šestom djelu da ubija djecu jer su mu oteli kčer koju je volio je po meni očajan baz obzira kaj je scenarist i redatelj mislio
p.s samo da dodam još da sam se ovo u vezi Uwe Bolla i time da si kralj trasha šalio
- marcato
Boby wrote:@marcato - ona scena u orginalu iz 1978. gdje u bolnici Loomis priča s Myersom mi je jedna od najdražih i ne bih se složio da je suvišna. Loomis upozorava osoblje što točno leži u onoj sobi i iako je riječ o malom dijetetu on i dalje govori kao da je u pitanju odrastao čovjek što svakako pridonosi stvaranju nelagode u filmu; a ona rečenica "prevario si ih ali mene nisi" mi je jedna od dražih iz cijelog filmaUnreal wrote:Ma meni je taj remeak teško sranje usuprot orginalu,no barem me natjera da cjenim orginal više.Slažem se da se nije trebalo istražiti lika Michael Mayersa,puno je strašniji i bolje dok ne znaš puno o liku i osim toga onaj klinac je preružan(makar dobro glumi),obitelj mu je hrpa iritantnih stereotipa kojima je jedina poanta da psuju i budu poklani.Još sama priča da je postao neuzaustavljiv ubojca zato što su ga tukli u školi i gnjavili kod kuće je nemaštovita i glupa.No najviše mi je išla druga polovica na živce gdje film kopira scenarij iz orginala i likovi su preiritantni,a scene smrti dosadne.marcato wrote:Sinoc sam bio gledao onaj novi Halloween (2007) od Rob Zombia..........hm.....taj film jednostavno nemoze ni primirisati Carpenterovom Halloween-u. Naravno, sto se tice mene samoga.
Ma razumim da je tebi ta scena ok gdje Dr Loomis spika sa Myersom.......ali ja sam zaboravio natuknuti da ona kino verzija koja je kraca ima one konkretne "tonove", dakle od same misterioznosti,jezivosti i samog lika Michaela koji je "siluetiziran",znaci ono "sto ga se manje vidi i cuje i zna o njemu,on je jeziviji"...............o tome sam tio reci.
Slicna je stvar Carpenterovom Napad na policijsku stanicu ili Spielobergovim Raljama ili Scott-ovom Alienu.
- dr mladjo
A Tale of Two Sisters (2003) -odličan psihološki triler,horro,ma taj miks
.odličan.moram priznat radjnu nisam do kraja shvatio pa sam otišao na imdb message board.tamo sam našao plot analyz i sve je došlo na svoje mjesto..9,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Wendigo
ehmm... ne vrijeđati trash podžanr uspoređujući ga sa Uwe Boleo-om..Unreal wrote:Wendigo wrote:Boby wrote: A gle, ja sada mogu reći da sam dobil dojam da Freddy ubija zato kaj si nije mogao priuštiti nikaj za obući osim onog džempera. Ne ljutim se ali velim ono što je o filmu rekao čovjek koji je taj film stvorio a to kaj neki imaju drukčije dojmove nema veze s filmom jer dojomva je bezbroj a film samo jedan
lol, sorry na offtopicu ali nemogu se suzdržat...
Svaka ti čast ovo je najači motiv za ubijanje ikada......... zbog ovoga si upravo postao kralj trash-a,koj bi mogao jednog dana konkurirati Uwe Boll
BTW Motiv za Feddyeva ubokstva koj je objašnjen u šestom djelu da ubija djecu jer su mu oteli kčer koju je volio je po meni očajan baz obzira kaj je scenarist i redatelj mislio
p.s samo da dodam još da sam se ovo u vezi Uwe Bolla i time da si kralj trasha šalio
Uwe nije vrijedan biti spomenut u istoj rečenici sa terminom "trash" imho..
-
Unreal
Dobro si rekao malo sam pretjera i to gadno budući da sam njega usporedim sa onom katastrofom iz njemačke. Nadam se da se nije naljuti sam sam se htio malo šaliti budući da mi je bilo dosadno,ali moram priznati da je ona ideja da Freddy ubija zato kaj si nije mogao priuštiti nikaj za obući osim onog džempera genijalna i jako smješna (barem meni).Wendigo wrote: ehmm... ne vrijeđati trash podžanr uspoređujući ga sa Uwe Boleo-om..![]()
![]()
Uwe nije vrijedan biti spomenut u istoj rečenici sa terminom "trash" imho..