Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- bakero
- Betmen
American Pie Presents: Beta House http://www.imdb.com/title/tt0974959/
Da, da, da 6 nastavak americke pite sam gledo. I mogu reci da je PREJEBENA
Cice, alkohol, zajebavanje, bas sam se od srca nasmijo nekoliko puta i to ona vrsta smijeha kao kada je u jedinici stari uhvatio onog lika da gura kitu u pitu
ono WTFF!!
Ovaj put nema patuljaka
to mi je u proslom bilo skroz bezveze, ovdje su protivnici sofisticirani geekovi
I da predvidljivo je sve
ali neznam nekako mi je gust bilo za pogledat, i bas me je oraspolozilo iako je glupast film
Al ja bas volim takve, i sa gustom sam ga pogledo
zabavio me je super
obozavam takve filmove u stilu Van Vilder 
Da, da, da 6 nastavak americke pite sam gledo. I mogu reci da je PREJEBENA
Cice, alkohol, zajebavanje, bas sam se od srca nasmijo nekoliko puta i to ona vrsta smijeha kao kada je u jedinici stari uhvatio onog lika da gura kitu u pitu
Ovaj put nema patuljaka
- AlabamaSmokeOne
- john_constantine
You Only Live Twice - uobičajeni james bond, ali jako mi se dopala ona zamka s piranama.
I ja bi to doma.
Stavio bi to kraj vrata i neka mi samo dođu naplatiti pretplatu za televiziju.
A nije loša borba protiv Hansa, ali ovaj nastavak sam dugo izbjegavao, zato sam i malo zapeo kod james bonda. A ne znam zašto, možda previše dugo trajanje...
Michel puši karu.
- dr mladjo
Stardust (2007)--odlična bajka..a de niro kad parodira parodira..isti slučaj s arnoldom u put oko svijeta za 80 dana..cijenim to.. 8,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Betmen
fora jedr mladjo wrote:Stardust (2007)--odlična bajka..a de niro kad parodira parodira..isti slučaj s arnoldom u put oko svijeta za 80 dana..cijenim to.. 8,5/10
- john_constantine
On Her Majesty's Secret Service - eh, prvi najlošiji nastavak u serijalu. George lazenlby je bio stvarno loš izbor za james bonda, nekako djetinasta izraza lica, nedovoljno šarmantan, s lošim ukusom odijevanja (mislim, ta kapa koju nosi dok bježi na skijama), ne ispaljuje fore i ismijava samog sebe. Akcijske scene ima podosta, ali su loše izvedene, ubrzane kao u chaplinovim filmovima za prekrupnim kadrovima, i previše izrezanom akcijom tako da se ništa ne uspijeva vidjeti. A glumac koji glumi Biofelda je baš razočaranje, od iritatne karizme i pojave do nedostatka ožiljka.
Michel puši karu.
- Dragonrage