Aircash ti je mutna voda za kockare. Uzmi si Keks, puno boljemaddjuro wrote: ↑04 Feb 2026, 00:33Necu primati nikakve uplate na nju, samo mi treba nesto za online kupovinu jer je addiko mastercard koji već godinama koristim uveo neki morbidni QR kod kao autorizaciju kupnje (do sad su mi samo slali sms s kodom za potvrdu). Problem je sto je to neki ogromni QR koji kamera na samsungu ne prepoznaje. Tako da mi treba alternativa.
Poslo sam in sliku osobne, al sam prekrio OIB i br osobne; pa se nadam da ce to proć. Nadam se da je automatizirano i da ce AI odobrit
HELPING HELPS
- Inferno
Re: HELPING HELPS
- maddjuro
danas aktivirao taj aircash, kad sam slikao osobnu sam prekrio OIB i br. osobne i prošlo je. Sad sam si uzeo jednu knjigu i prošlo je.
Kao sto rekoh, ovo mi je samo za naručivat knjige i za steam
Kao sto rekoh, ovo mi je samo za naručivat knjige i za steam
I may be an idiot, but i am no fool.
- John_Ryder
- maddjuro
glavno da radi; kupio na blackwellu knjigu; sad samo moram dan ili dva pričekat da mi je pošalju is kinu novce s racuna da budem 100% zicer (iz nekog razloga blackwell ne skine novce prije nego što pošalju knjigu).
Nakon toga sam miran
I may be an idiot, but i am no fool.
- Michel
Znači, ne znam što se dogodilo ali očito me netko prijavio na faceu. Imam svoj profil, i imam stranicu HOROR HR TAMNICA na koju se prebacim. E netko je prijavio moj osobni profil, i morao sam napraviti identitet tako da im snimim svoje lice i mičem lice lijevo, desno, gore, dole. Naravno da im to nisam napravio. Umjesto toga našao na googlu neku sliku i to s mobitelom pokazivao, i sad mi piše da će kroz 48 sat vidjeti jel sve u redu, ali sumnjam da će proći. Uglavnom ode mi osobni profil, i ode face stranica foruma jer me netko prijavio ne znam radi čega. Ne kužim što je ovo sad.
Izgleda da ću onda morati novo sve otvarati i sve ispočetka
Da bar mogu stranicu preuzeti sa novim osobnim profilom, ali čisto sumnjam da se to može. Katastrofa.
Izgleda da ću onda morati novo sve otvarati i sve ispočetka
Da bar mogu stranicu preuzeti sa novim osobnim profilom, ali čisto sumnjam da se to može. Katastrofa.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- John_Ryder
uffff zajebano, fejs se ne šali s tim, pogotovo kako je šećerberga sud stisao prije par godina, nabrijani su po pitanju identifikacije, znam da je moja stara morala slikat osobnu kad je zaboravila šifru.
Jedino ako ti slike na fejsu i sada kako izgledaš nije ultra različito, tipa da imaš potpuno drukčiju frizuru, boju kose,da si puno deblji,mršaviji,itd. onda te možda algoritam odjebe.Jer isključivo im AI radi te identifikacije
Jedino ako ti slike na fejsu i sada kako izgledaš nije ultra različito, tipa da imaš potpuno drukčiju frizuru, boju kose,da si puno deblji,mršaviji,itd. onda te možda algoritam odjebe.Jer isključivo im AI radi te identifikacije
"Im gonna touch you now." 
- Michel
Moj osobni profil nema niti jednu moju sliku. Samo je profil sa nekom bezveznom slikom, i to je jedina slika koju imam ali nije moja niti je ljudska. Najobičnija slika tako da ne znam kako će oni to vidjeti. Isto tako, moj osobni profil nije moje ime i prezime već neko izmišljeno. Taj profil sam samo otvorio kako bi mogao imati stranicu. Ne znam radi čega su me uhvatili osim lažnog profila, ali kako su to odjednom sad vidjeli ne kužim.
Šteta stranica, skoro pune tri godine vođenja. A niš, čeka se odluka i vjerojatno otvaranje nove i sve isponova jer sam u dosta tih horor grupa po faceu.
Šteta stranica, skoro pune tri godine vođenja. A niš, čeka se odluka i vjerojatno otvaranje nove i sve isponova jer sam u dosta tih horor grupa po faceu.
- John_Ryder
- Michel
I na kraju nije bio moj osobni profil već netko prijavio stranicu ili što već. Osobni profil mi je vraćen, ali više nema stranice, ugašena je
Ako napišete horror hr tamnica Facebook na Google, izbaci vam, ali kad kliknete samo će vas prebaciti na Facebook a stranica više ne postoji. Piše link is broken or page is removed. Sad mene stvarno zanima zašto, ne znam što sam krivo napravio. Normalno sam objavljivao, ne shvaćam. Pa mnogo je drugih horor stranica na faceu ne kužim. I što, sad ako opet otvorim, opet se to može dogodit. Da barem znam što sam krivo napravio
Ako napišete horror hr tamnica Facebook na Google, izbaci vam, ali kad kliknete samo će vas prebaciti na Facebook a stranica više ne postoji. Piše link is broken or page is removed. Sad mene stvarno zanima zašto, ne znam što sam krivo napravio. Normalno sam objavljivao, ne shvaćam. Pa mnogo je drugih horor stranica na faceu ne kužim. I što, sad ako opet otvorim, opet se to može dogodit. Da barem znam što sam krivo napravio
- John_Ryder
Šteta, pratio sam tu stranicuMichel wrote: ↑14 Mar 2026, 10:26I na kraju nije bio moj osobni profil već netko prijavio stranicu ili što već. Osobni profil mi je vraćen, ali više nema stranice, ugašena je![]()
- Michel
Budem otvorio novu, ali da barem znam zbog čega su mi maknuli. Stvarno nisam nikakav neželjeni sadržaj prenosio, vidio si i sam samo vijesti o horor filmovima. A niš, budem novu danas/sutra otvorio. Možda novi naziv? Ili da ostavim isti naziv, ma mislim isti. Možda nisam smio imati profilnu ili onu sliku horor likova u pozadini, jer to jesam skinuo s interneta pa je možda zabranjeno. Ali od početka to imam tako da ne znam. Uh, ne predajemo se.
- John_Ryder
Vidi po notificationima jel su ti došle kakve obavijesti,ili na email.Ne miče se to samo tako bez objašnjenja.Michel wrote: ↑14 Mar 2026, 12:33Budem otvorio novu, ali da barem znam zbog čega su mi maknuli. Stvarno nisam nikakav neželjeni sadržaj prenosio, vidio si i sam samo vijesti o horor filmovima. A niš, budem novu danas/sutra otvorio. Možda novi naziv? Ili da ostavim isti naziv, ma mislim isti. Možda nisam smio imati profilnu ili onu sliku horor likova u pozadini, jer to jesam skinuo s interneta pa je možda zabranjeno. Ali od početka to imam tako da ne znam. Uh, ne predajemo se.
- Michel
Ma ništa, ali trenutno ne mogu komentirat na faceu do 21. 3. tako da ću dotad pričekat pa mi se možda stranica vrati, ali sumnjam jer je nema, a mog profila ima tako da ne shvaćam ništa.
- John_Ryder
- Michel
Ali stranica više ne postji tako da neće ništa vidjet i ne znam kome da se obratim