Chapter Three: The Monster and the Superhero - opaka epizoda u kojoj se dosta toga izdogađalo. Lucas došao pameti i vidio da nema što tražiti s onima koji su popularni. Kul scena između Dustina i Stevea u autu volim takve scene koje odstupaju od same glavne radnje. I sad me zanima što je sa Max, ona je sad počela viđati neke stvari i to će se sad sigurno saznati u idućoj epizodi. Joyce otišla na Aljasku, svatko dobio svoj vlastiti story arc dosta dobro. Zato valjda toliko epizode traju. Što još bilo zanimljivo, e da Vecna to je ustvari virus koji se vraća sve jači i jači. Volim na ovaj način pisati da ostane zabilježeno kao podsjetnik jer lako se neke stvari zaborave. I El na kraju ide opet biti eksperiment. Sve ostalo od kinematografije, soundtracka na visini zadatka. Idemo na odmah na novu. 8.6/10
Chapter Four: Dear Billy - OMG pa što je ovo bilo
I sad napokon na glavno. Epizoda mi je bila za devetku, ali ovih zadnjih 15 minuta je postala savršena epizoda. Max, o Bože Max... I s ovom epizodom mi je službeno najbolji lik u seriji. Oduvijek sam je smatrao podcijenjenim likom ali sad je izvela svoj "final dance". I glumica koja je glumi, Sadie Sink kad pogledaš ove slike, pa ženska je stvarno lijepa https://www.google.com/search?sca_esv=2 ... 3&dpr=1.25 Max mi je baš prizemljen lik koji se nosi sa vlastitim problemima možda i više nego bilo tko u seriji. Napisala pisma, odlična scena kada čita Billiju, tako se i zove epizode i onda borba protiv Vecne, ali Kate Bush kao jedna od najboljih pjevačica ikada spašava sa Running up that Hill, jedna od najboljih pjesama 80-ih. Ono kad ti cijela ta scena suze izmami i ponavljaš je jedno pet puta sva ona Maxina sjećanja, ajme kako slatko i divno. Max postaje žena. 10/10