Last Post Wins !!!11one
- metallicat
- metallicat
- bakero
Blago tebi, ko večeras gleda put do uništenja ja se baš spremam pogledat taj film, nisam ga gleda do sad!A$H wrote:eto vratih se iz videoteke..maznuh Death Proof poster,i uzeo "Election" do sutra ujutro...i sad se bacam prvo na čokoladne palačinke...mmmmmmmmm
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- A$H
baš ga gledao prošli tjedan i nemam volje opet..bakero wrote:Blago tebi, ko večeras gleda put do uništenja ja se baš spremam pogledat taj film, nisam ga gleda do sad!A$H wrote:eto vratih se iz videoteke..maznuh Death Proof poster,i uzeo "Election" do sutra ujutro...i sad se bacam prvo na čokoladne palačinke...mmmmmmmmm
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- maddjuro
to sam i ja probao pit kad sam se "skidao" s kole, al ne pomažu kad ti je oranizam kao meni naviknut na višu dozu kofeinametallicat wrote:ma samo guarane, to su za budnost, kon. i pamćenje, a trebala bi i ove i...HorrorHR wrote:jebote kakve to sve tablete piješ? za pamćenje, koncentraciju i...?metallicat wrote:noć, i ja ću bit krepana. samo mi se ne spava od tableta![]()
![]()
![]()
dan![]()
I may be an idiot, but i am no fool.
- A$H
Djuro21 wrote:to sam i ja probao pit kad sam se "skidao" s koke, al ne pomažu kad ti je oranizam kao meni naviknut na višu dozu kofeinametallicat wrote:ma samo guarane, to su za budnost, kon. i pamćenje, a trebala bi i ove i...HorrorHR wrote: jebote kakve to sve tablete piješ? za pamćenje, koncentraciju i...?![]()
![]()
dan![]()
mislim da si fulao slovo..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!