A što da kažem meni nije bila loša, prosječna...metallicat wrote:i ja ga danas gledam, napokon. i meni je jedinica bila dosta dobrajigsaw wrote:OkBoby wrote: Uzmi u obzir da sam jedan od onih kaj je jedinicu smatrao dobrim horrorom![]()
Koji ste horror zadnji gledali?
- horkolerbus
- metallicat
- Wendigo
- Boby
Potpisujem. Jasno mi je da je Roth pokušao unjeti neke promjene snimanjem dvojke ali to ne opravdava mješavinu koju je snimioWendigo wrote:mislim da dvojka ne zaslužuje biti sequel tako dobrog filma kao što je jedinica.. pogledaj pa reci mišljenje.metallicat wrote:jučer zabunom umjesto dvojke gledala opet jedinicu, Hostel. bio mi je bolji prvi put kad sam ga gledala, ali dobar. kad mu prereže tetivu je gadnodanas slijedi dvojka
![]()
![]()
- jigsaw
- Freddy
Frankenstein-2004.....Victor Helios preživljava više od 2 stolječa u svojoj maloj tvornici.....pokušava stvoriti novu generaciju stvorenja koja če u potpunosti uništiti ljudska bića,međutim novostvoreni postaju potpuno nepredvidljivi i sve ih je teže kontrolirati,Michael Madsen je odlično odglumio,film jevrlp dobar,dobri efekti 7.8-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Betmen
- Betmen
Shrooms http://www.imdb.com/title/tt0492486/
isssss, poanta filma je da ekipa ide jest tripy gljive, i neka zenska pojede zabranjenu gljivu i vidi buducnost. Koda gledam super maria, pojedes gljive i dobijes super moci.
Nekak mi je smrdljiv, obican, dosadan i nimalo zanimljiv.
Jedina orginalna stvar od nekog drugog hororca je sto jedna zenska olfo nema obrijane pazuhe
isssss, poanta filma je da ekipa ide jest tripy gljive, i neka zenska pojede zabranjenu gljivu i vidi buducnost. Koda gledam super maria, pojedes gljive i dobijes super moci.
Jedina orginalna stvar od nekog drugog hororca je sto jedna zenska olfo nema obrijane pazuhe
- bakero
Penny dreadful - jebo te kako je film starta mislio sam ovo je prava stvar al malo po malo postaje dosadan pogotovo negdi od 40. do 70. minute, na kraju se utapa u prosječnosti današnjih horora, al eto nije loš kakvih ima!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- jigsaw
Meni ima super poster...Betmen wrote:Shrooms http://www.imdb.com/title/tt0492486/