Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- dr mladjo
Futurama: Bender's Big Score! (2007) -isti slučaj kao sa simpsons the movie.kao da gledam dužu epizodu. u ovom slučaju 3 epizode futurame.7/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
Unreal
Kod Simpson filma su mi ipak bile bolje fore nego u seriji,pa mi je bilo kao da gledam 3 dobre epizode simpsonadr mladjo wrote:Futurama: Bender's Big Score! (2007) -isti slučaj kao sa simpsons the movie.kao da gledam dužu epizodu. u ovom slučaju 3 epizode futurame.7/10
-
Unreal
- metallicat
joj gledala sam jučer Live in Athens od Iced Earth, koje je to blaženstvo
znate onako kad gledate neki koncert pa mislite zašto nisu još bar ovu pjesmu odsvirali..e pa tu tog nema, apsolutno sve odlične stvari su odsvirane
čak i Dante's inferno a traje malo duže
barlow je legenda, koja glasčina..a tek kosa

- Wendigo
da, jeben je to koncert, odsvirano je apsolutno sve dobro od njihovog opusa.. a i taj album ide na 3 cd-a tak da se ima šta za poslušat.metallicat wrote:joj gledala sam jučer Live in Athens od Iced Earth, koje je to blaženstvo![]()
znate onako kad gledate neki koncert pa mislite zašto nisu još bar ovu pjesmu odsvirali..e pa tu tog nema, apsolutno sve odlične stvari su odsvirane
![]()
![]()
- metallicat
bome da, nekih 2 sata u blagostanjuWendigo wrote:da, jeben je to koncert, odsvirano je apsolutno sve dobro od njihovog opusa.. a i taj album ide na 3 cd-a tak da se ima šta za poslušat.metallicat wrote:joj gledala sam jučer Live in Athens od Iced Earth, koje je to blaženstvo![]()
![]()
![]()

- elrania
ufff... to nikako da vec jednom nabavim...
pustih si danas melancholy s tog koncerta...predivno
ot: aragami
zgodan film. bas mi je pasao nekako u trenutku gledanja. lijepo prezentirano, zanimljiva prica, odlicni karakteri, gluma koja djeluje gotovo prirodno.... fino predstavljene individue; masivan, cvrst, star, zreo i umoran prikaz na jednoj strani, bozanska licnost u kontrastu sa zbunjenoscu, izgubljenoscu covjeka predstavljenog kao zbunjenu i gotovo krhku pojavu koja na kraju izrasta u nesto sasvim drugo
a tu je jos i simbol zene... njezan, a i tajanstven, te gotovo i opasan...
bas je sve na mjestu...
the secret
jedan dokumentarac koji mi je dan da pogledam... pa... nemam bas nekih komentara. preporucam da se pogleda; moze bar malo koristiti, ako nista
pustih si danas melancholy s tog koncerta...predivno
ot: aragami
zgodan film. bas mi je pasao nekako u trenutku gledanja. lijepo prezentirano, zanimljiva prica, odlicni karakteri, gluma koja djeluje gotovo prirodno.... fino predstavljene individue; masivan, cvrst, star, zreo i umoran prikaz na jednoj strani, bozanska licnost u kontrastu sa zbunjenoscu, izgubljenoscu covjeka predstavljenog kao zbunjenu i gotovo krhku pojavu koja na kraju izrasta u nesto sasvim drugo
a tu je jos i simbol zene... njezan, a i tajanstven, te gotovo i opasan...
bas je sve na mjestu...
the secret
jedan dokumentarac koji mi je dan da pogledam... pa... nemam bas nekih komentara. preporucam da se pogleda; moze bar malo koristiti, ako nista
- elrania
evo link da ja ne trkeljam bezuspjesno pokusavajuci objasniti
link
bit ce jednostavnije ako se potdrudi malo procitati o tome na ovom linku jer je tesko sazeti sve to u par recenica, a da bude u potpunosti razumljivo
evo, najjednostavnije objasnjenje (glavna misao) dokumentarca bilo bi da je fokusiran na upoznavanje "zakona privlacnosti" (s nekoliko stajalista) i kako on utjece na svakodnevnicu pojedinca; ucenje o njegovoj primjeni itd
susrela sam se s tim postupkom vec prije no ne pod istim imenom tako da nemam bas nesto osobito za pricati sada... jedino sto mogu rec je da djeluje
ako se odluci vjerovati u to =)
btw, zas ne mogu sredit link kak' se spada?
link
bit ce jednostavnije ako se potdrudi malo procitati o tome na ovom linku jer je tesko sazeti sve to u par recenica, a da bude u potpunosti razumljivo
evo, najjednostavnije objasnjenje (glavna misao) dokumentarca bilo bi da je fokusiran na upoznavanje "zakona privlacnosti" (s nekoliko stajalista) i kako on utjece na svakodnevnicu pojedinca; ucenje o njegovoj primjeni itd
susrela sam se s tim postupkom vec prije no ne pod istim imenom tako da nemam bas nesto osobito za pricati sada... jedino sto mogu rec je da djeluje
ako se odluci vjerovati u to =)
btw, zas ne mogu sredit link kak' se spada?
- Betmen
Rise of the Footsoldier http://www.imdb.com/title/tt1123976/
Engleska sirovina
film je bas brutalan, baziran je na istinitoj prici i prati covjeka koji je bio jedan od ekipe u engleskim navijackim bandama 80 tih i kako se probijao kasnije po engleskom podzemlju
fakat je zanimljivi film, samo preporucujem subtitlove (koje ja nisam imo) jer njihov sleng i spika, jebi ga promakne ti nekoliko rijeci u svakom razgovoru 
Engleska sirovina