ovo je zabavno, imamo sva godišnja doba u tjedan dana. ko da slušam od DT Change of Seasons..
Last Post Wins !!!11one
- jigsaw
- john_constantine
- metallicat
ma nisam, pa vrhunac dana bi mi bio da sam stigla na etikuA$H wrote:priznaj bilo je namjerno..metallicat wrote:jutromalo se zajebala pa navila sat u 9,40 umjesto 8,40 pa sad moram čekat 11,30 da mogu na fax
![]()
bila sad u teti roži, neki tip je svirao akustičnu i to veoma dobro i pjevao. također dobro. malo kasnije se ubacio bas, predobro. mislim da bi bas, klavir na bas str. i čelo zajedno mogla vječno slušat
e da, večer

- A$H
good eveningmetallicat wrote:ma nisam, pa vrhunac dana bi mi bio da sam stigla na etikuA$H wrote:priznaj bilo je namjerno..metallicat wrote:jutromalo se zajebala pa navila sat u 9,40 umjesto 8,40 pa sad moram čekat 11,30 da mogu na fax
![]()
![]()
ma nisam namjerno jer samo 2 puta u god smijemo ne doć pa nesmijem to iskoristit a da mi zaista nije potrebno.
bila sad u teti roži, neki tip je svirao akustičnu i to veoma dobro i pjevao. također dobro. malo kasnije se ubacio bas, predobro. mislim da bi bas, klavir na bas str. i čelo zajedno mogla vječno slušatbilo mi je žao što ga ljudi nisu previše slušali...
e da, večer![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- metallicat
nešto si evil raspoloženA$H wrote:good eveningmetallicat wrote:ma nisam, pa vrhunac dana bi mi bio da sam stigla na etikuA$H wrote: priznaj bilo je namjerno..![]()
ma nisam namjerno jer samo 2 puta u god smijemo ne doć pa nesmijem to iskoristit a da mi zaista nije potrebno.
bila sad u teti roži, neki tip je svirao akustičnu i to veoma dobro i pjevao. također dobro. malo kasnije se ubacio bas, predobro. mislim da bi bas, klavir na bas str. i čelo zajedno mogla vječno slušatbilo mi je žao što ga ljudi nisu previše slušali...
e da, večer![]()

- A$H
uvijekmetallicat wrote:nešto si evil raspoloženA$H wrote:good eveningmetallicat wrote: ma nisam, pa vrhunac dana bi mi bio da sam stigla na etiku![]()
e da, večer![]()
![]()
![]()
![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Freddy
- metallicat
- metallicat