Što mi je maknulo smješak danas?
- maddjuro
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
odlučih si kupiti jednu knjigu; jučer je bila sa 25% popusta; nažalost nisam imao novca na računu tako da danas ošo do banke uplatiti, dođem doma i spoznam da je danas popust "samo" 8 posto. 5 eura sam morao više platiti.... Christmass is ruined now
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
Petarde vani dok igram resident evil 7. I ovako je dosta strašna igra.
Michel puši karu.
- copycat
- copycat
john_constantine wrote: ↑31 Dec 2017, 21:44Petarde vani dok igram resident evil 7. I ovako je dosta strašna igra.
- maddjuro
Vijest da vise necemo viđati nove brojeve Alan Forda na nasim kioscima. Sve edicije :extra, klasik, super i zlatni klasik se ukidaju do daljnjega. Navodno neka sranja oko autorskih prava jer se 3-om nasljednika/vlasnika autorskih prava nije moglo dogovorit (nepotvrđena info.). Tako da izgleda da nakon broja 200 klasika i mozda jos kojeg extra alana nema novih izdanja na nasim kioscima ; iako neznam zasto ali vidih na likalnom kiosku najnovije srbsko izdanje
I may be an idiot, but i am no fool.
-
Truba
dqa...ako pratis stripovi.com
fino pišu da je neki srbijanski izdavac cpg tako nekako dobio sva prava na af za prostor bivse juge
fino pišu da je neki srbijanski izdavac cpg tako nekako dobio sva prava na af za prostor bivse juge
www.lasetta.net :axe:
- Michel
RIP, odlična pjevačica s unikatnim glasom. Nikad ih nisam slušao, ali znam im ove najveće hitove poput Zombie, Linger i još neke. Odlične stvari.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
olio
Aiii. I tako mlada.
Dolores RIP
Cranberries sigurno imaju mjesto u mom zivotu i njezin glas
Dolores RIP
Cranberries sigurno imaju mjesto u mom zivotu i njezin glas
- Michel
Daa, prva dva albuma odlična i pravi klasici. Baš odrastao uz njezinu muziku. Totalna melankolija od muzike.
- hitman_4
- maddjuro
- Michel
Kranberisi. Oni su ti bili jako popularni 90-ih sa hitovima Linger, Dreams, Zombie i Ode to my Family. Neka vrsta indei rocka, post punka sa unikatnim glasom Dolores. Ovog stoljeća su izgubili popularnost, ali u 90-ima su bili svjetska klasa, pogotovo prva dva albuma.
Meni najdraža njihova stvar. MKislim da sam jednom callac rekao da me podsjeća na Dolores. Jako su slične fizički
Meni najdraža njihova stvar. MKislim da sam jednom callac rekao da me podsjeća na Dolores. Jako su slične fizički
- john_constantine
Šefica mi više ne dopušta čitati skenirane stripove na kompu. I sad opet moram visiti u garderobi sa ostalima. Koji bullshit od posla.
Michel puši karu.
-
olio
john_constantine wrote: ↑30 Jan 2018, 09:52Šefica mi više ne dopušta čitati skenirane stripove na kompu. I sad opet moram visiti u garderobi sa ostalima. Koji bullshit od posla.
Vrijeme je za nabaviti neki jeftini tablet
- hitman_4
koji problemi lol budi sretan što uopće možeš razmišljati o stripovima na poslu. Ima puno šugavijih poslovajohn_constantine wrote: ↑30 Jan 2018, 09:52Šefica mi više ne dopušta čitati skenirane stripove na kompu. I sad opet moram visiti u garderobi sa ostalima. Koji bullshit od posla.