jigsaw wrote:Only Fools and Horses prve tri epizode po ne znam koji puta...
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
- Dragonrage
Meni je taj treći nekako bio bolji od drugog, iako mu je malo u sredini falilo akcije i humora...Barbarosa mi je bio fenomenalan...u ovom trećem je pojeo Jacka za doručak svojim opaskama hehejohn_constantine wrote:pirates of the carribean 3 - baš dosadan i loš nastavak pun besmislica. Svijet mrtvih mi se baš nije dopao, a sama radnja je previše spora. Više nije tako zabavno kao prva dva.
-
Unreal
Mortal kombat- jedna od najboljih i najzabavnijih ekranizacija igre
. Film po samoj atmosferi,načinu režiranja,efektima podsječa na igru. Cool likovi poput Scorpiona,Sub-Zero,Johnny Cage su tu. Fajta ima puno i sama scene fajta u filmu prati odličan soundtrack,dobra kamera i ne pretjerju u slow-motionu efektu.
No ipak nije odličan film jer mi se malo čini glup na trenutke
,no ipak zabavan film za opuštanje.
Ocjena 4/5
Vrjeme je uskoro da pogledam i ono sranje od nastavka
No ipak nije odličan film jer mi se malo čini glup na trenutke
Ocjena 4/5
Vrjeme je uskoro da pogledam i ono sranje od nastavka
- dodo
u potpunosti se slažem da je treči bolji od drugog,nekako mi ne pada baš drugiDragonrage wrote:Meni je taj treći nekako bio bolji od drugog, iako mu je malo u sredini falilo akcije i humora...Barbarosa mi je bio fenomenalan...u ovom trećem je pojeo Jacka za doručak svojim opaskama hehejohn_constantine wrote:pirates of the carribean 3 - baš dosadan i loš nastavak pun besmislica. Svijet mrtvih mi se baš nije dopao, a sama radnja je previše spora. Više nije tako zabavno kao prva dva.
- A$H
dodo wrote:u potpunosti se slažem da je treči bolji od drugog,nekako mi ne pada baš drugiDragonrage wrote:Meni je taj treći nekako bio bolji od drugog, iako mu je malo u sredini falilo akcije i humora...Barbarosa mi je bio fenomenalan...u ovom trećem je pojeo Jacka za doručak svojim opaskama hehejohn_constantine wrote:pirates of the carribean 3 - baš dosadan i loš nastavak pun besmislica. Svijet mrtvih mi se baš nije dopao, a sama radnja je previše spora. Više nije tako zabavno kao prva dva.previše humorističan onako dječji više.
šmrc nisam još imao priliku to pogledat..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dodo
izašao je več otkada,ja gledao prije nekih 3 do 4 mjeseca.dobar je ali prvi je ipak najači.samo da ti kažem da priči nije kraj nakon 3 dijela,po filmu bi se trebalo nastaviti.A$H wrote:dodo wrote:u potpunosti se slažem da je treči bolji od drugog,nekako mi ne pada baš drugiDragonrage wrote: Meni je taj treći nekako bio bolji od drugog, iako mu je malo u sredini falilo akcije i humora...Barbarosa mi je bio fenomenalan...u ovom trećem je pojeo Jacka za doručak svojim opaskama hehepreviše humorističan onako dječji više.
šmrc nisam još imao priliku to pogledat..
- john_constantine
spiderman 3 - ne znam što mi je, ali i ovaj nastavak mi je loš.
Previše patetike i dramatike, mislim, boli me ku* za mary koja mi je ionako najgori lik u cijelom serijalu, baš odbojna glumica, nije niti zgodna. Tobey može proći, a onaj goblinov sin mi je loš. Nisam baš puno čitao spidermana, ali mislio sam da je on zamijenio goblina i postao nova verzija, a ovako mi je bezvezan. Sandman mi nije bio ništa specijalno, nego izlizan i već viđen lik tako da me nije impresionirao. A venom je čak dobar, ali premalo se pojavljuje. A film traje skoro 3 sata i njih dvojica su u drugom planu, i još taj glupi dio u kojem se udružuju da ubiju petera.
A cijelo vrijeme kao da gledam neku sapunicu za troje likova... Baš se ne oduševljavam novim mogućim nastavkom.
Michel puši karu.
- john_constantine
Pogledao svih 26 epizoda, početak je bio stvarno odličan usprkos par dosadnih epizoda, zanimljive kreature, puno borbi, krvi i nasilja. I bolesnih scena. A pri kraj se pomalo razvodnjuje, previše dramatike, a čudovišta su postala kamena, kada se udaraju po njima. A i dizajn kreatura postaje nemaštovit, naročito Rigardo, kralj lavova. Nekako sam razočaran njegovim izgledom, mogli su dodati više krvoločnosti makar nalikovao na vukodlaka. Sam kraj najavljuje moguću novu sezonu, i nadam se da će je biti. 
Michel puši karu.
- metallicat