Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
dr mladjo

Post by dr mladjo » 19 Nov 2007, 11:44

elrania wrote:the machinist
hm... dobar mi je film, pocetak pogotovo; bio mi je cak dosta neugodan za gledati, no kasnije radnja postae malo predvidljiva
:shock: .meni je to odličan film.pravo postavljeni hintovi da možemo sami pogodit kraj..ali to nikad ne uzimam kao loše.radije ču pogodit kraj s hintovima nego da dobijem kraj koji nisam mogao nikako sam shvatit..

Dirty Pretty Things (2002)-imigrant saznaje da se nešto loše događa u njegovom hotelu..samo britanci mogu napracit ovako tmutnu dramu.svaka čast Chiwetel Ejiofor..evo gledam njegov opus i mogu mu samo čestitat.u protkelih 5-6 godina svake godine je snimio vrlo dobar film..8,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Boby

Post by Boby » 19 Nov 2007, 15:21

"Death Proof". Iskreno, očekivao sam mnogo više. Film dosta kvare dijalozi; inače mi se sviđa Tarantinov stil i trivijalni dijalozi koje ima običaj ubaciti u svojim filmovima ali u ovom slučaju se radi o krajnje nezanimljivim brbljanjima između likova (mislim na ženske) koji su još uz to i podosta iritantni. Na kraju filma ostaje osjećaj kao da je cijela priča ostala neiskorištena te da najbolje tek treba uslijediti. Možda je to ujedno zato kaj se je prema prvotnoj ideji i radilo o polovici jednoga filma

dr mladjo

Post by dr mladjo » 19 Nov 2007, 16:10

Superbad (2007)-odlična teen(ali i za starije) komedija o 3 prijatelja koji pokušavaju da nabave alkohol za tulum godine..9/10

Betmen

Post by Betmen » 19 Nov 2007, 16:57

dr mladjo wrote:Superbad (2007)-odlična teen(ali i za starije) komedija o 3 prijatelja koji pokušavaju da nabave alkohol za tulum godine..9/10
Prejebena komedija, vec sam preporucio svima fakat je obozavam :D ide u folder sa najboljim filmovima koje sa gustom pogledas nekoliko puta :)

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Nov 2007, 17:20

tom yum goong
prekrvav film. tony jaa mi je puno bolji tu nego u ong baku... vjerojatno cu ovo gledat uskoro... scene tucnjava su puno zesce, dinamicnije i bolje razradene... na nekim djelovima, kad ga prati kamera, film podsjeca na igrice
da, ima dobrih scena tučnjava, ali u par dijelova postaju zamorni kao tučnjava u restoranu ili masovna tučnjava protiv stotine. :wink: U originalu je bilo bar glazbe, i više sirove tučnjave jedan na jedan. Brutala. :D
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 19 Nov 2007, 17:51

john_constantine wrote:
tom yum goong
prekrvav film. tony jaa mi je puno bolji tu nego u ong baku... vjerojatno cu ovo gledat uskoro... scene tucnjava su puno zesce, dinamicnije i bolje razradene... na nekim djelovima, kad ga prati kamera, film podsjeca na igrice
da, ima dobrih scena tučnjava, ali u par dijelova postaju zamorni kao tučnjava u restoranu ili masovna tučnjava protiv stotine. :wink: U originalu je bilo bar glazbe, i više sirove tučnjave jedan na jedan. Brutala. :D
Zamorno??!! ma kakvi...ona kad njima 50ak polomi ruke i noge je jedna od najboljih, uz onu na stepenicama i onu na kraju sa grdosijama...
jebeš tučnjave jedna na jedna...kad gledam to i ove masovnjače...čovječe, to je brutala...

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Nov 2007, 18:01

Dragonrage wrote:
john_constantine wrote:
tom yum goong
Zamorno??!! ma kakvi...ona kad njima 50ak polomi ruke i noge je jedna od najboljih, uz onu na stepenicama i onu na kraju sa grdosijama...
jebeš tučnjave jedna na jedna...kad gledam to i ove masovnjače...čovječe, to je brutala...
pa u onoj sceni masovne tučnjave svima lomi udove, a kako ih na desetke dolaze, onda mi to postaje repetitivno. Pa dobar mi je nastavak, ali original je bar imao Mad doga. :D :D :D
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 19 Nov 2007, 18:06

john_constantine wrote:
Dragonrage wrote:
john_constantine wrote: da, ima dobrih scena tučnjava, ali u par dijelova postaju zamorni kao tučnjava u restoranu ili masovna tučnjava protiv stotine. :wink: U originalu je bilo bar glazbe, i više sirove tučnjave jedan na jedan. Brutala. :D
pa u onoj sceni masovne tučnjave svima lomi udove, a kako ih na desetke dolaze, onda mi to postaje repetitivno. Pa dobar mi je nastavak, ali original je bar imao Mad doga. :D :D :D
da...repetativno je kako on dolazi, ali čovječe...lik tamo 50orici različitih ljudi na 50 različitih načina slomi ruke i noge :D

Ma Mad dog je bio najlošiji fajt u prvom...bez gracioznosti...samo uzmi flašu/stolac/stol i udri...niš posebno i niš već ne viđeno...bolji mi je bio zadnji i onaj s onom dvojicom prije njega...

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Nov 2007, 18:12

Dragonrage wrote:
john_constantine wrote:
Dragonrage wrote: Zamorno??!! ma kakvi...ona kad njima 50ak polomi ruke i noge je jedna od najboljih, uz onu na stepenicama i onu na kraju sa grdosijama...
da...repetativno je kako on dolazi, ali čovječe...lik tamo 50orici različitih ljudi na 50 različitih načina slomi ruke i noge :D

Ma Mad dog je bio najlošiji fajt u prvom...bez gracioznosti...samo uzmi flašu/stolac/stol i udri...niš posebno i niš već ne viđeno...bolji mi je bio zadnji i onaj s onom dvojicom prije njega...
Je, istina. Ali tu mi je draži Kill Bill, kada katanom komada japance, a noktima čupa oči i grkljane. :D Blažena uncut verzija. :wink: A mad dog, iako nije neki borac, ipak je bilo zabavno pratiti sva ta razbijanja, i uništavanja. Sirova tučnjava. Je, dobar je onaj kosmati poslije onog prvog borca, ali se ne mogu sjetiti otkuda mi je poznat.
Šteta mi je jedino što se više ne čuje onakav udarac kada udara po glavi laktom. :wink:
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 19 Nov 2007, 18:15

Preporučam da si nabaviš produženu verziju "Tom yum goonga"...film će ti biti daleko bolji nego na prvo gledanje...meni je bio, barem kad su tučnjave u pitanju, iako je film ko cjelina mrvicu lošiji od prvog :wink: :D

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Nov 2007, 18:23

Dragonrage wrote:Preporučam da si nabaviš produženu verziju "Tom yum goonga"...film će ti biti daleko bolji nego na prvo gledanje...meni je bio, barem kad su tučnjave u pitanju, iako je film ko cjelina mrvicu lošiji od prvog :wink: :D
Naročito po priči. Prva je čak držala vodu, ali ovaj drugi, to za slonom... :lol: Hm, produžena verzija? Kakve pogodnosti ima? :D

A jesi možda gledao od njega Bodyguard 1 i 2? Baš me živo interesira taj film, žuti titl ga je pohvalio. :D
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 19 Nov 2007, 18:31

john_constantine wrote:
Dragonrage wrote:Preporučam da si nabaviš produženu verziju "Tom yum goonga"...film će ti biti daleko bolji nego na prvo gledanje...meni je bio, barem kad su tučnjave u pitanju, iako je film ko cjelina mrvicu lošiji od prvog :wink: :D
Naročito po priči. Prva je čak držala vodu, ali ovaj drugi, to za slonom... :lol: Hm, produžena verzija? Kakve pogodnosti ima? :D

A jesi možda gledao od njega Bodyguard 1 i 2? Baš me živo interesira taj film, žuti titl ga je pohvalio. :D
Priča je razumljivija...kad sam prvi puta gledao nisam pol likova skužio, tko su, od kud su, kaj oni hoće...a u ovoj čak 15 min. dužoj verziji je to malo bolje objašnjeno, iako još uvijek ima tu i tamo koji nedostatak...ko i u prvom. A i neki fajtovi su prošireni...

Nisam...iako u jednom i drugom se Tonny Jaa pojavljuje samo u cameo ulogama...glavnu ima ovaj mali smiješni iz Ong baka i Tom yum goonga...i to će pasti jednom hehe... :wink: :D

dr mladjo

Post by dr mladjo » 20 Nov 2007, 00:49

nisam mogao odoljeti a da opet ne pogledam Notting Hill (1999). pljuger sam za ovakve ljubavne filmove..još kad su englezi u pitanju :supz: ..sad sam primjetio dodatna 2 glumca.misha burton glumi onu djevojčiu + tu je i darling iz black adder 8/10

Betmen

Post by Betmen » 20 Nov 2007, 01:02

3:10 to Yuma http://www.imdb.com/title/tt0381849/

Dosta sam odgadjao ovaj film, jer nije bilo neke dobre kvalitete al eto piknuo sam si DVD, i mislio ajde pogledat cu ga prije spavanja vec mi se napol corilo. Al film je tako jebeno napet da sam se skroz razbudio (sto je fakat, nije mi se nikad desilo).

Film je pre jebeno kul, akcije pun kurac, pun prave muske casti, bolesnih zapleta i jebenog kraja. Ovaj film definitivno se mora pogledati, nesto preljepo. Da ne kazem da glumci tako kikaju ess, fakat nemam ni jednu zamjerku.

jigsaw

Post by jigsaw » 20 Nov 2007, 14:16

Only Fools and Horses prve tri epizode po ne znam koji puta...

Post Reply