Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- boyko
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Independence Day: Resurgence (2016) - pa ono oke je. radnja copy paste iz prvog dijela ali je svejedno zanimljiv i ne dosadan za pogledat.više manje ono kaj sam očekival to sam i dobil.
sam kraj je zanimljiv jer otvara vrata mogućim novim pravcima u kojem bi ova franšiza mogla otić..
7/10
sam kraj je zanimljiv jer otvara vrata mogućim novim pravcima u kojem bi ova franšiza mogla otić..
7/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Inferno
Werckmeister harmóniák (2000) : - dosta spor, ali prezakon film. Tako brutalan i alegoričan prikaz pravih užasa komunizma nisam još u nijednom filmu vidio. Film je toliko realan da je gotovo strašan. Scena u bolnici mi se debelo zapekla u pamćenje.
must see!!
must see!!
- maddjuro
batman the killing joke- nekidan je izaša animirana verzija ovog kultnog stripa, film je R-rated sto znači da ce biti smrti, krvi... Jokeru je glas ponovno posudio Mark Hamill. Svakako preporucam pogledati
I may be an idiot, but i am no fool.
- hitman_4
- Inferno
Bijeg iz New Yorka (1981) - bilo mi je zakon vidjeti toliko super glumaca u jednom filmu. Film sam shvatio kao jednu veliku kritiku društva, koja je itekako utemeljena. Snake jedini čovjek koji ne prihvaća poredak u kojem vlast boli qurac za običnog čovjeka. 7/10
- Annabel_Lee
Sonic Doom: The Movie (2014)
Domaći glazbeni dokumentarac o turneji bendova Umor i Cojones, već treći put sam ga pogledala.
Prvi put čim je objavljen na YouTubeu (https://www.youtube.com/watch?v=tIh_U3bWXN8), drugi put prije intervjua s Umorom i sad opet prije teksta o Cojonesima. Riječ je o amaterskom pokušaju Matije Trupinovića (Ludwine kronike na Radio Studentu!), a rockumentarac je prije svega zabavan. Saznat ćete da su belgijska piva odlična, da se te 2008. kad su momci išli na turneju svugdje jeo dobar kebab (osim u Hrvatskoj), kao i kakva je to igrica "kebab, sablja, umak".
Domaći glazbeni dokumentarac o turneji bendova Umor i Cojones, već treći put sam ga pogledala.

- Asfodel
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children -
djecja posla... ali ne u onom smislu da te uvuce u sebe svojom magijom i da se ponovno osjetis kao dijete. Jok. Potraceno vrijeme na cjelovecernji film u kojem sam vidjela par dobrih stvari..

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- boyko
The Good Neighbor (2016) - dosta dobar triler s zanimljivim, meni ne očekivanim završetkom. djelovalo mi je na početku ko neka glupost al drago mi je da je ispalo drugačije.
7/10
7/10
-
Potpis. Bas ugodno iznenadenje, i jako zanimljiv i tuzan obrat na kraju.boyko wrote:The Good Neighbor (2016) - dosta dobar triler s zanimljivim, meni ne očekivanim završetkom. djelovalo mi je na početku ko neka glupost al drago mi je da je ispalo drugačije.
7/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- hitman_4
- hitman_4
Mad Max 4: Fury Road (2015) - odličan akcijski film, 2h stvarno proleti
8/10
8/10

- boyko
Hacksaw Ridge (2016) - dosta dobro djelo Mela Gibsona po istinitom događaju iz WWII.
ukratko, isplati ga se škicnut 8/10
- Decadentor
I ja ga sinoc...boyko wrote:Hacksaw Ridge (2016) - dosta dobro djelo Mela Gibsona po istinitom događaju iz WWII.
Ukratko dramski dio mi se nije svidio, znaci klasicno cheesy, minus je i CGI u par scena.
Scene akcije su odlicno napravljene i zbog njih se isplati pogledati film, nek vam ne bude zao ici u kino.
I naravno stvar u prici koja me je snervala
SpoilerShow
Zasto japanci nisu presjekli uzad/ljestve? Onak ne postoji logicnije rijesenje.

- Asfodel
Fantastic Beasts and Where to Find Them - simpa skroz, ali za djecu možda ima i boljih izbora. u dječi svijet mene nije uspio torpedirati 6/10
Perfetti sconosciuti - dopadljiv film zanimljive premise, ali za jedno gledanje. volim ta jednostavna rješenja koja se temelje prvenstveno na pametnoj ideji. 7/10
Perfetti sconosciuti - dopadljiv film zanimljive premise, ali za jedno gledanje. volim ta jednostavna rješenja koja se temelje prvenstveno na pametnoj ideji. 7/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- boyko
Decadentor wrote:I ja ga sinoc...boyko wrote:Hacksaw Ridge (2016) - dosta dobro djelo Mela Gibsona po istinitom događaju iz WWII.
Ukratko dramski dio mi se nije svidio, znaci klasicno cheesy, minus je i CGI u par scena.
Scene akcije su odlicno napravljene i zbog njih se isplati pogledati film, nek vam ne bude zao ici u kino.
I naravno stvar u prici koja me je snervalaSpoilerShowZasto japanci nisu presjekli uzad/ljestve? Onak ne postoji logicnije rijesenje.
SpoilerShow
da, to je i meni zapelo za oko, tj piknulo me u oko. nema baš smisla