Mjesto gdje si "netfliksovci", ako nas ima/bude, mogu preporučiti nešto ili šta već...
Eto prva dva što pogledah danas, nije baš da imaju neke poveznice
Btw: ako dodajete svoje što ste gledali, zamolio bi da stavite ako nije preveć muka i cover/poster - vizualan sam tip, nekad po tome biram - poput ovog dole Staten Island Summer
1) Jesus Camp
Dokumentarac o kojemu se puno pričalo, ali ga nikada nisam pogledao. Kako kaže "pastorica" koja organizira dotični "bible camp" - ako islam educira svoju djecu fundamentalizmu od početka, zašto ne bi i mi. Fokus na par evangelističku zajednicu koja se fokusira na edukaciju djece, bizarni trenuci djece u deliriju, ljubljene pojma Georgea Busha juniora itd. Uz Jesus Camp malo se, previše plastično dodiru megacrkva iz Colorado Springsa. Dokumentarac i nije nešto...

2) Staten Island Summer
Žena sa frendicama u wellnesu/na ručku, mali kod punice - ja solo doma. Pogledah nešto japanskog horora prije, napravio si opaku pizzu, otvorio bocu Benediktinera i rekao sam sebi moram neku "party komediju" naći na Netflixu. Ovo je prvo što mi palo u oko. Teen društvo pred odlazak na fax/marince/itd organiziraju mega party na bazenu na kojem rade. Onako neobavezni tupasti na jednu stranu humor, a sa druge strane ono klasično zgodne koke, cuga, droga itd. Zabavan filmić, puno bolje snimljen/odrađen nego masu drugih "teen sex/party" komedija... Za gledanje uz pizzu i pivu kad je mozak na paši - di ćeš bolje