Krampus (2015)
- Decadentor
- Michel
Re: Krampus (2015)
Evo nekoliko zanimljivosti koje mi se sviđaju.
Dougherty said at Comic-Con that you do see him, but not until the third act. He also said about how he thinks it's a bad idea to show your monsters too early in a movie like this, which I agree with to help successfully build up tension and suspense
He’s not Freddy (A Nightmare on Elm Street) or Jason (Friday the 13th) or Leatherface (The Texas Chainsaw Massacre), this unstoppable monster that kicks down your door and rampages and grabs you,” he says. “If you study the myth, there’s something darkly playful about him. He’s having a good time doing what he does and he enjoys the cat-and-mouse aspect of it.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Michel
Išao sam pogledati malo slike Krampusa po netu da vidim što nas očekuje i evo nekoliko
I evo iz trailera sam pokušao nešto izvući.

SpoilerShow

SpoilerShow

SpoilerShow

SpoilerShow

SpoilerShow

- boyko
oho! definitivno pem škicnutJohn_Ryder wrote:Jedva čekam, bit će i u kinu.
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Michel
Kako sam pogledau A Christmas Horror Story koji sadrži jednu priču o Krampusu, sjetio se ovog filma. Uz The Witch najiščekivaniji horor ove godine. Za sad ova godina za horor žanr je bila prilično dobra i čak mislim da bi mogla prestići prošlogodišnju koja je bila pun pogodak.
Ako Krampus i The Witch budu na kvaliteti Trick 'r Treat, bit će odlično. Spominjem taj film je Krampusa režira isti redatelj. Dakle, Krampus i The Witch se iščekuju, a još imam za pogledat Deathgasm, Final Girls, Plague od kojih kao nešto očekujem, a tu su još neki horori koji nisu izašli kao Nina Forever, Bound the Vengeance, Green Room i još nekoliko.
Ako Krampus i The Witch budu na kvaliteti Trick 'r Treat, bit će odlično. Spominjem taj film je Krampusa režira isti redatelj. Dakle, Krampus i The Witch se iščekuju, a još imam za pogledat Deathgasm, Final Girls, Plague od kojih kao nešto očekujem, a tu su još neki horori koji nisu izašli kao Nina Forever, Bound the Vengeance, Green Room i još nekoliko.
-
Wheel Smith
- Michel
Di je stiglo
nema na torentima, a za film se zna da dolazi tek u 12. mjesecu.
-
Ash_Williams
redatelj Trick N Treata
solidno il prolazno nije dovoljno za mene. na temelju prethodnog filma not interested.
-
Wheel Smith
Michel wrote:Di je stiglonema na torentima, a za film se zna da dolazi tek u 12. mjesecu.
Krampus: (2015) 720p WEB-DL 650MB
provjeri mkv cage page al stavit ce kasnije i na ostale siteove
:supz: :supz:
- Michel
Trick t threat bi se trebao svidjeti svakome ko voli ovaj žanr. To je jedan od takvih filmova, a vidim da ima dovoljnu kult bazu. Film je preko noći postao idealan film za Halloween.Ash_Williams wrote:redatelj Trick N Treatasolidno il prolazno nije dovoljno za mene. na temelju prethodnog filma not interested.
Wheel Smith, pa to je ovo http://www.imdb.com/title/tt4820312/
-
Wheel Smith
-
Ash_Williams
i plan 9 From Outer Space ima kult bazu, jednu od većih.
šalim se, ne aludiram da je Trick r Treat loš, nije nimalo loš! da citiram Stringer Bella to je jednostavno kao "40 degree day, nobody gives a fuck about forty"!
šalim se, ne aludiram da je Trick r Treat loš, nije nimalo loš! da citiram Stringer Bella to je jednostavno kao "40 degree day, nobody gives a fuck about forty"!
- Michel
Naravno da ima, ali Trick r Treat ima pozitivne kritike i od publike, i od kritike. I ono najvažnije, od horor zajednice. Film je snimljen 2007. godine i u tih 8 godina je postao tradicijski horor film. Složit ćeš se da je tako nešto jako malo horora prošlo za rukom u zadnjih 8 godina.
-
Ash_Williams
nemam blage jer ovdje halloween nije velika stvar, al ako je tako slažem se da je to malo horrora pošlo za rukom. mada ne znam zašto, siguran sam da ima svojih sljedbenika, naposljetku svaki film ima, al mislim da su zakinuti.
- Michel
Pa Halloween je danas skoro u svakoj državi velika stvar. U svakoj državi, gradu se priređuju nekakve zabave za halloween, a Trick r Treat se stalno gleda. To je ta tradicija i uz Carpenterov Halloween je postao takav film. Zato mi je drago jer je sad Trick r Treat prihvaćen kao nešto veliko.
Još samo mjesec dana do Krampusa
Još samo mjesec dana do Krampusa