Što ste zadnje kupili?

Skupljanje figurica, bizarnosti i sve što ne spada pod filmove.
Post Reply
Vorador

Post by Vorador » 29 Oct 2007, 13:39

Boby wrote:Danas sam naručio od pirata Carpenterov "Halloween" i eto ti; slika i zvuk super, čak ima i naše titlove ali jebi ga, nema scenu u kojoj Loomis traži od upravitelja da malog Myersa premjeste u ludaru s boljim osiguranjem. Ta scena mi je inače među najdražima i ne znam kaj da sada radim :?
vidiš ja se te scene uopće ne sjećam. daj opiši malo

Boby

Post by Boby » 29 Oct 2007, 16:17

Vorador wrote:
Boby wrote:Danas sam naručio od pirata Carpenterov "Halloween" i eto ti; slika i zvuk super, čak ima i naše titlove ali jebi ga, nema scenu u kojoj Loomis traži od upravitelja da malog Myersa premjeste u ludaru s boljim osiguranjem. Ta scena mi je inače među najdražima i ne znam kaj da sada radim :?
Ma da? Uglavnom, dva upravitelja govore Loomisu kako je sudac odredio da Myers ostaje u Smith's Grove dok ne navrši 21 godinu kada ćemu se suditi kao odraslome za ubojstvo svoje sestre. Loomis ih preklinje da ga premjeste u ustanovu s maksimalnim osiguranjem jer ovdašnje osoblje nije dovoljno pripremljeno. Oni navode kako niti nemaju za kaj biti pripremljeni jer je klinjo katatoničan i bezopasan. Loomis opovrgava njihovo tvrdnje govoreći da je Michael Myers najopasniji pacijent kojeg je ikada promatrao. Tjekom razgovora saznaje kako sudac nije donio odluku na temelju Loomisova izvješća već psihijatrijskog vještaka koji je s Myersom proveo znatno manje vremena od Loomisa. Loomis i dalje inzistira da ga poslušaju, da se Myers pretvara ali bez uspjeha. Konačno izlazi iz prostorije i hodnikom dolazi do Myersove sobe. Ulazi i nalazi ga kako sjedi pored prozora. I tada mu govori: "Prevario si ih, zar ne Michael? Ali ne i mene."
Myers nastavlja sjediti i tupo buljiti kroz prozor.
To je scena koja mi fali. Nakon toga slijedi onaj bijeg po kišnoj noći

Vorador

Post by Vorador » 30 Oct 2007, 11:38

Boby wrote:
Vorador wrote:
Ma da? Uglavnom, dva upravitelja govore Loomisu kako je sudac odredio da Myers ostaje u Smith's Grove dok ne navrši 21 godinu kada ćemu se suditi kao odraslome za ubojstvo svoje sestre. Loomis ih preklinje da ga premjeste u ustanovu s maksimalnim osiguranjem jer ovdašnje osoblje nije dovoljno pripremljeno. Oni navode kako niti nemaju za kaj biti pripremljeni jer je klinjo katatoničan i bezopasan. Loomis opovrgava njihovo tvrdnje govoreći da je Michael Myers najopasniji pacijent kojeg je ikada promatrao. Tjekom razgovora saznaje kako sudac nije donio odluku na temelju Loomisova izvješća već psihijatrijskog vještaka koji je s Myersom proveo znatno manje vremena od Loomisa. Loomis i dalje inzistira da ga poslušaju, da se Myers pretvara ali bez uspjeha. Konačno izlazi iz prostorije i hodnikom dolazi do Myersove sobe. Ulazi i nalazi ga kako sjedi pored prozora. I tada mu govori: "Prevario si ih, zar ne Michael? Ali ne i mene."
bo. ni moja kopija nema te scene

Boby

Post by Boby » 30 Oct 2007, 14:43

Vorador wrote:
Boby wrote:
Vorador wrote: vidiš ja se te scene uopće ne sjećam. daj opiši malo
bo. ni moja kopija nema te scene
A ta scena čini film daleko boljim i mogu razumjeti zašto se neki, ukoliko je nisu vidjeli, pitaju čemu tolike pohvale "Halloweenu". Pa najbolji dio dijaloga je u toj sceni. Kolko mi je poznato, naknadno je snimana samo ona scena gdje je izrezbario na vratima svoje sobe u ludnici "sestra". To bih razumio da je isključeno ali za ovo mi nije jasno. Kud baš tolike komplikacije oko klasika ovakvog kalibra

bakero

Post by bakero » 31 Oct 2007, 16:55

neku majicu sa škorpionom na sebi
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Unreal

Post by Unreal » 31 Oct 2007, 17:22

ImageImage
Image

:lol: 8)

bakero

Post by bakero » 31 Oct 2007, 20:47

Unreal wrote:ImageImage
Image

:lol: 8)
uuuuuuuuuu zakon! :D
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Freddy

Post by Freddy » 04 Nov 2007, 21:05

gdje ima kupiti MOH....neko je još prije mislim napisao da ima u MC...jel mi može to ko potvrdit da ne dolazim bezveze :wink:
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Wendigo

Post by Wendigo » 04 Nov 2007, 21:17

Freddy wrote:gdje ima kupiti MOH....neko je još prije mislim napisao da ima u MC...jel mi može to ko potvrdit da ne dolazim bezveze :wink:
mislim da se može naručiti preko njih..
nisam još nigdje kod nas vidio da se prodaje.

metallicat

Post by metallicat » 07 Nov 2007, 14:52

kupila u gradu, VHS Soulkeeper - 15 kn http://imdb.com/title/tt0212867/
Shadowbuilder - 15 kn http://www.imdb.com/title/tt0117611/
Candyman - 7 kn
sad sam malo zbunjena, na imdb Candy i Shadow su drukčiji coveri nego na mojim kaz. su mijenjali možda ili neki drugi dio. s tim da pod google slike nema kad upišem candyman uopće tah cover. :?

našla shadow http://images.rottentomatoes.com/images ... 133948.jpg
Image

A$H

Post by A$H » 07 Nov 2007, 14:57

metallicat wrote:kupila u gradu, VHS Soulkeeper - 15 kn http://imdb.com/title/tt0212867/
Shadowbuilder - 15 kn http://www.imdb.com/title/tt0117611/
Candyman - 7 kn
sad sam malo zbunjena, na imdb Candy i Shadow su drukčiji coveri nego na mojim kaz. su mijenjali možda ili neki drugi dio. s tim da pod google slike nema kad upišem candyman uopće tah cover. :?

našla shadow http://images.rottentomatoes.com/images ... 133948.jpg
jesi kupila Vampire?
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

metallicat

Post by metallicat » 07 Nov 2007, 15:07

na candy piše ''rođen u krvi'' i ispod candyman. cover je gradf pod sjenom candymana i ženska trči prema naprijed. za shadow sam stavila koju sliku imam na coveru i piše samo shadowbuilder.
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Nov 2007, 17:48

Dr. house dvd - i to je zadnji dvd koji ću kupiti za kioska, kakvi lopovi. Piše dodaci na kutiji, a nema ih. :roll:
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 07 Nov 2007, 19:25

Metabaruni 1. knjiga.

Aryx

Post by Aryx » 09 Nov 2007, 19:18

Batman: Dark Knight Returns

Lone Wolf And A Cub 2 , 4 ( manga )
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Post Reply