"Relevantna" ljestivca. Ne postoji to. Sve je subjektivno.
To je kao kad sam vidio da je sad prije koji dan star wars imperij uzvraća udarac proglašen najboljim filmom svih vremena
I onda pogledate ostale filmove u top 10 i vidite da su to samo blockbusteri i da su tu filmovi samo koji imaju najviše fanova.
Tako da ti hrvatski glazbeni kritičari ili bilo koje liste i pozivati se na to je ništa drugo nego nemati svoje ja već se konstantno argumentira sa nekakvim listama od imdb-a do rottena pa sve do sad tih nekih glazbenih. To je isto tema kojom se može malo dublje pozabaviti jer tako nešto previše uzima maha u zadnje vrijeme. Nitko više ne zna objasniti zašto mu je ovo i ovo dobro već svaki put imdb argumenti i slične liste.
Sad tek vidim da je to gorila. Da, pa o tome se govori. To se uzima relevantno, tih 10-ak momaka koji su složili SVOJU listu. Ne OBJEKTIVNU već svoju kao i kad bi se nas 10 skupilo izabrati najbolje horor filmove desetljeća. To bi bila naša lista i ne bi tvrdili da je relevantna to jest vidim da gorila momci uopće ne tvrde niti nameću da je relevantno već je to njihova lista i to je pošteno. I onda si ti taj koji se odmah počeo hvaliti kako je vucin album izabran za album desetljeća.
Onak, idem ja sad uzeti neki blog na kojem se piše da su to najbolji albumi desetljeća. Evo
http://www.tportal.hr/showtime/glazba/5 ... ljeca.html i sad bi to meni trebao biti argument

i svakom nabijati na nos
"e e e, ali tu je taj i taj album među 10 najboljih".
Al stvarno, nema goreg kad netko ide koristiti takve argumente.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"