Last Post Wins !!!11one
- copycat
Re: Last Post Wins !!!11one
kada slušam te audio knjige ... zaspnem u 30 minuta...
doslovno
- Michel
Slušam Lovecrafta
Počeo jučer, sad idem nastavit. Genijalno. Slušam na engleskom, skinuo http://oi62.tinypic.com/2ds37n6.jpg brdo kratkih priča. Ovi što pripovjedaju, ima ih više i svi su dobri. Kad poslušam kratku priču, onda ju još pročitam ovdje http://www.dagonbytes.com/thelibrary/lovecraft/
Počeo jučer, sad idem nastavit. Genijalno. Slušam na engleskom, skinuo http://oi62.tinypic.com/2ds37n6.jpg brdo kratkih priča. Ovi što pripovjedaju, ima ih više i svi su dobri. Kad poslušam kratku priču, onda ju još pročitam ovdje http://www.dagonbytes.com/thelibrary/lovecraft/
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
Gosp.
- Michel
-
John_Ryder
Uuuu danas idem gledat gojiru
- Michel
Pazi da te ne pojede
I javi kakav ti je. Vidim da su svi oduševljeni. Nemre bit lošiji od onog iz 1998. godine, nikako.
I javi kakav ti je. Vidim da su svi oduševljeni. Nemre bit lošiji od onog iz 1998. godine, nikako.
- elrania
-
John_Ryder
Michel wrote:Pazi da te ne pojede![]()
Bolji je od tog,ali ne puno,ima svojih badass trenutaka ali i puno sranja
- john_constantine
razmišljam o godišnjem i planiramo opet na more. A sada, ima tih situacija da poželim da smo kao Sjeverna Koreja. Potpuno izolirani od svijeta, pa da se ne moram gnjaviti oko toga što je puno apartmana rezervirano, što nabriju cijene, nabijaju cijene tijekom sezone i ne znam što.
Mene zanima da li ima tko iskustva s akontacijama? Ono, našli smo jedan dobar apartman s slobodnim terminima u osmom mjesecu, a vlasnik traži da ako hoćemo rezervirati, da uplatimo pola novca unaprijed. A sada... ajde, par mjeseca do tog termina, ne vjerujem da bi moglo nešto iskrsnuti. Ali više me muči da nije riječ o nekoj prevari ili nešto...
Mene zanima da li ima tko iskustva s akontacijama? Ono, našli smo jedan dobar apartman s slobodnim terminima u osmom mjesecu, a vlasnik traži da ako hoćemo rezervirati, da uplatimo pola novca unaprijed. A sada... ajde, par mjeseca do tog termina, ne vjerujem da bi moglo nešto iskrsnuti. Ali više me muči da nije riječ o nekoj prevari ili nešto...
Michel puši karu.
- maddjuro
Ako je neki provjereni licencirani iznajmljivač nebi se trebao bojati. Pravilo je da se uplati neki iznos unaprjed, čisto da ako odustaneš da iznajmljivač ima nešto zarade, pošto je čuvao apartmane za tebe a ti si odustao. No kod nekih na crno sve je mogućejohn_constantine wrote:razmišljam o godišnjem i planiramo opet na more. A sada, ima tih situacija da poželim da smo kao Sjeverna Koreja. Potpuno izolirani od svijeta, pa da se ne moram gnjaviti oko toga što je puno apartmana rezervirano, što nabriju cijene, nabijaju cijene tijekom sezone i ne znam što.
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
da i to razumijem. A sada je problem da na kraju ostanem bez slobodnih mjesta u osmom mjesecu. Prošle godine smo imali puku sreću što smo našli dobar apartman i slobodan termin.maddjuro wrote:Ako je neki provjereni licencirani iznajmljivač nebi se trebao bojati. Pravilo je da se uplati neki iznos unaprjed, čisto da ako odustaneš da iznajmljivač ima nešto zarade, pošto je čuvao apartmane za tebe a ti si odustao. No kod nekih na crno sve je mogućejohn_constantine wrote:razmišljam o godišnjem i planiramo opet na more. A sada, ima tih situacija da poželim da smo kao Sjeverna Koreja. Potpuno izolirani od svijeta, pa da se ne moram gnjaviti oko toga što je puno apartmana rezervirano, što nabriju cijene, nabijaju cijene tijekom sezone i ne znam što.
Michel puši karu.
- Decadentor
jebi se insomnijo i jebi se mozgu i jebi se dec kontradiktorni konju i jebi se society!

- boyko
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Michel
Ajd da ti ovdje odgovorim jer smo tamo offlemonzoo wrote:Gmazovi zvuče smiješno, ali David Icke je njih tako dobro objasnio da čak zvuče realno. Oni su na vrhu piamide, negdje ispod Iluminati, a papci Masoni negdje pri dnu. Ako imaš viška vremena, pogledaj David Icke: Beyond The Cutting Edge (2008).
Dakle, što se tiče Ickea i reptila. Lol, pišem o reptilima u 2:47 minuta nakon što sam pogledao horor film
Više ne vjerujem u njih ngo vjerujem. Ustvari, Ickeovi reptili su ustvari reptiliodni vanzemaljci. Stvar je u tome da Icke zna objasnit i najgorem laiku pa zvuči dosta logični. No, ovaj svijet i naša percepcija je toliko mala. Pa mi smo ustvari slijepi. Znam da vidimo 0.000 nešto u postotku. Da vidimo barem 5% toga, isusa ti pa to bi bilo potpuno drugi svijet, a da ne kažem neki viši postotak. Da se vratim da reptile. Ima tu dosta stvari oko njih koje smrde. Pogotov je zanimljivo kako se pojavljuju u starim spisima ili onim crtežima kod starih civilizacija. To zbilja jest zanimljivo kako su tadašnji ljudi pisali o njim. Njegovo objašnjenje je nešto o frekvencijama, jel tako? Kao, kaže da naravno da se nešto tvrdo ne može pretvoriti u nešto drugo već je stvar kod tih valova. Znamo da postoje druge dimenzije, znamo da postoje frekvencije (radio, televizija) i da su naše oči na toj jednoj frekvenciji, ali ima kao dosta ljudi koji su vidjeli te reptile jer im se frekvencija poremetila i tako su ih vidjeli. To stvarno jest zanimljiva teorija, ali samo teorija. Za takvu ogromnu stvar ipak bih volio neki čvrst dokaz. Iako kažem, spisi, slike o njima stvarno postavljaju dosta pitanja.
Ono gdje je meni Icke jak je politika. Tu on zna povezivati stvari, pa u onoj jednoj knjizi je pogodio dosta političkih događaja koji će se desiti godinama prije. Samo je povezivao i povezivao. Prije nego što je recesija došla. Znam da je pogodio sve oko nafte, Grčke i ostalih događaja. Gledao sam samo jedno njegovo predavanje. Ono u Zagrebu kad je stajao 7, 8 sati i pričao, pričao i pričao bez prestanka.
A za Illuminate znam to da su oni na vrhu u nekakvom našem poretku, ali da su kao neki entiteti iznad njih. Mene ti više zanimaju političke zavjere i novi svjetski poredak koje su mi najzabavnije. Smiješno mi bude kad gledam sve te moćnike i kako se predstavljaju kao rivali, a ustvari su svi povezani. Povezanost vodi do drugog, trećog, četvrtog čovjeka. Do neke druge korporacije i tako. Sve je umreženo.
Prije nekih par godina kod Mišaka je gostovao Daniel Estulin, čovjek koji jako dugo istražuje o Bilderbergima. To je odlično za pogledat http://www.youtube.com/watch?v=l0ojjtfRzQI
- Decadentor
Al fakat neznam sta da kazem ili mislim za teorije zavjere. Smaraju me ti teoreticari isto koliko me smaraju i skeptici. Zasto nitko jebeno nemoze napisat nest realno o bilo cemu, nego iz krajnosti u krajnost. Jel postoji takva teorija zavjere? O ljudima i njihovim misljenjima? Svi su za ili protiv, svi su crni ili bijeli, nitko nije siv. I to me smara totalno al nije stvar samo sa teorijama nego sa svime.
Zast ljudi nemogu rec neznam contour pillow jastuk je ok, dosta dobar ali se ne isplati za te pare. No reci ce contour pillow je najvece smece na svijetu radje bi spavao na busilici dok ce druga strana rec najbolji jastuk ikad, oblak je neudoban ka se usporedi s njim.
(koji glup primjer
)
Zast ljudi nemogu rec neznam contour pillow jastuk je ok, dosta dobar ali se ne isplati za te pare. No reci ce contour pillow je najvece smece na svijetu radje bi spavao na busilici dok ce druga strana rec najbolji jastuk ikad, oblak je neudoban ka se usporedi s njim.