Koji ste horror zadnji gledali?
- john_constantine
- A$H
kakve tvoj krevet ima veze sa ovim..john_constantine wrote:my bed.A$H wrote:očito nisi gledao ovaj filmjohn_constantine wrote: prije serija, već je snimljena.koja serija? nadam se da ne misliš na onog lika koji preko ugovora sa vragaom radi kao smrt ?
iliti ovo http://www.imdb.com/title/tt0955322/
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
ha,ha, jako duhovito.A$H wrote:kakve tvoj krevet ima veze sa ovim..john_constantine wrote:my bed.A$H wrote: očito nisi gledao ovaj filmkoja serija? nadam se da ne misliš na onog lika koji preko ugovora sa vragaom radi kao smrt ?
iliti ovo http://www.imdb.com/title/tt0955322/![]()
Michel puši karu.
- A$H
jebiga ubija me dosada..
Nightmare Maker - 3.5/5 http://www.imdb.com/title/tt0082813/ dobar film,malo dosadan na nekim djelovima i loša snimka(VHS rip)
Nightmare Maker - 3.5/5 http://www.imdb.com/title/tt0082813/ dobar film,malo dosadan na nekim djelovima i loša snimka(VHS rip)
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
- AlabamaSmokeOne
- metallicat
- Aryx
- john_constantine
- Boby
Halloween (2007)
Tolika pljuvanja zaista nisu bila potrebna. Ovo je jedan od najboljih horrora koje sam pogledao u zadnjih par godina. Istina, pripomoglo je kaj se radi o serijalu pa se već od prije zna što se može očekivati. Iako nije skroz realistično sviđa mi se kak je Zombie prikazao razvoj Myersa od oštećenog dijeteta do konačnog čudovišta te je učinio dovoljno da stvori vlastitu viziju Carpenterove priče a ne da ju samo bezlično ponavlja. Jedina prava zamjerka ovog filma su mi Laurie, Annie i Linda. Gluma im je toliko trivijalna i likovi bezvezni da bi čovjek (uspoređujući ih s onima iz orginala) stvarno povjerovao kako mladost sedamdesetih nije bila toliko isprazna kao današnja. Sve u svemu, solidan film (uz H2O najbolji nastavak u cijelom serijalu), krvav, napet, s elementima obiteljske drame i svakako jedan od najboljih remakeova ikada
Tolika pljuvanja zaista nisu bila potrebna. Ovo je jedan od najboljih horrora koje sam pogledao u zadnjih par godina. Istina, pripomoglo je kaj se radi o serijalu pa se već od prije zna što se može očekivati. Iako nije skroz realistično sviđa mi se kak je Zombie prikazao razvoj Myersa od oštećenog dijeteta do konačnog čudovišta te je učinio dovoljno da stvori vlastitu viziju Carpenterove priče a ne da ju samo bezlično ponavlja. Jedina prava zamjerka ovog filma su mi Laurie, Annie i Linda. Gluma im je toliko trivijalna i likovi bezvezni da bi čovjek (uspoređujući ih s onima iz orginala) stvarno povjerovao kako mladost sedamdesetih nije bila toliko isprazna kao današnja. Sve u svemu, solidan film (uz H2O najbolji nastavak u cijelom serijalu), krvav, napet, s elementima obiteljske drame i svakako jedan od najboljih remakeova ikada
- Freddy
Hallowen-napokon si nabavio i pogledao.....svidjelo mi se kak su napravili njegovo djetinjstvo,i to predobro,bilo kaj mu padne pod ruku,stim ubija,drvo,palica,vilica,i naravno nož,sredinom malo je sporija radnja,ali kao film mi je odličan 8.8-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...