The Walking Dead (2010-)
- DeadDispatcher90
- copycat
Re: The Walking Dead (2010)
EPIC... i pomalo tužan mid-season final... očekivala sam a isto tako nisam očekivala takvu brutalnost ali mi je žao
i jedva čekam (ako čitate strip) ovo što dolazi , barem prema stripu je najbrutalnije do sada...

SpoilerShow
što mi je jedan od dražih likova umro tj. žao mi je što je zdrav razum umro... sada me brine što sljedi... 

SpoilerShow
nakon zatvora

- Asfodel
Predivno, tužno i brutalno
Sviđa mi se i smjer koji slijedi za drugi dio sezone.

Sviđa mi se i smjer koji slijedi za drugi dio sezone.
SpoilerShow
Najbolji trenutak mi je ipak bio kad je ona disturbed curica iznenada pogodila onu mačku u čelo! Cijelo vrijeme gledam s pol daha što će sve otići u qurac i to mi je bilo baš ono "ma tooo" 

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
ja sam imala malo više tooooo trenutaka
odlična epizoda! žalim za nekim mrtvacima, al ovo je WD i unaprijed sam znala da se ne treba vezivati za likove, odnosno, ja sam se vezala za preživljivače 
SpoilerShow
prvi kad je zombi ugrizo malu(brutalna sam znam, al mi je to bio pokazatelj da je guvernerovo vrijeme završeno), drugo kad je michone zabila mač dotičnom gadu, treće kad je ona mala ubila ženskicu i zadnje kad je guvernerova nova ženska njemu strpala metak u čelo

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- hitman_4
odlično mid-season finale i uvjerljivo najbolja sezona
SpoilerShow
šteta zbog Hershela, možda i najjači lik u 3. sezoni
očekivao sam njegovu smrt, dakle opet se na neki način igralo na sigurno. guverner je skončao kak je i zaslužio. ništa neočekivano

-
Pošto se guverner vratio svojem ponašanju najvećeg sotone,ja zadovoljan završetkom.
- yakkazu
i meni je smetao kad je bio dušica.John_Ryder wrote:Pošto se guverner vratio svojem ponašanju najvećeg sotone,ja zadovoljan završetkom.
- HorrorHR
- Site Admin
polusezona za pohvalu
- Scarface
Negan (trenutni villain u stripu, prema kojem Governor djeluje kao mala maca) se pojavljuje tek koncem 5. sezone, ako je suditi prema Kirkmanovom intervjuu. U međuvremenu nas možda čeka pojava novih neprijatelja (kanibalistička obitelj koja se hrani vlastitom djecom), ali je lako moguće da to preskoče zbog pretjeranog nasilja (kao šta je preskočena i scena u kojoj Michonne brutalno muči Governora) te odmah prijeđu na story arc u Alexandriji. U svakom slučaju, serija će sad sigurno uzet najveće slobode dosad tako da je čak i čitateljima stripa teško predvidjet u kojem smjeru ide razvoj priče, no samo pričekajte na Negana i njegovu Lucille.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- HorrorHR
- Site Admin
Kada bi netko to ekranizirao još recimo doslovno, NC-17 rating samo takoScarface wrote:Negan (trenutni villain u stripu, prema kojem Governor djeluje kao mala maca) se pojavljuje tek koncem 5. sezone, ako je suditi prema Kirkmanovom intervjuu. U međuvremenu nas možda čeka pojava novih neprijatelja (kanibalistička obitelj koja se hrani vlastitom djecom), ali je lako moguće da to preskoče zbog pretjeranog nasilja (kao šta je preskočena i scena u kojoj Michonne brutalno muči Governora) te odmah prijeđu na story arc u Alexandriji. U svakom slučaju, serija će sad sigurno uzet najveće slobode dosad tako da je čak i čitateljima stripa teško predvidjet u kojem smjeru ide razvoj priče, no samo pričekajte na Negana i njegovu Lucille.

- HorrorHR
- Site Admin
Par video najava za preostali dio sezone:
http://www.horrorhr.com/poster-za-nasta ... ad-sezone/
Poster:

http://www.horrorhr.com/poster-za-nasta ... ad-sezone/
Poster:

- _ esz _
- HorrorHR
- Site Admin
- HorrorHR