nastavak koji mi se dopao ponajviše radi toga što se radnja lako mogla desiti i u današnje vrijeme. Inace sama prica je ,po meni, odlična. crtež isto jako dobar. Nastavak koji se svakako isplati pročitati.
Ima ih još nekoliko:john_constantine wrote:Xabaras mu je jedini neprijatelj kojega ima u stripu.Michel wrote:Dylan Dog: Dvorac straha i Dama u Crnom - odlične dvije epizode prepune misterije i odličnog objašnjenja na kraju od Doga.Zanima me nešto. Zagor ima Kandraxa i Hellingena kao glavne neprijatelje, a kog ima Dog? Možda Smrt ili?SpoilerShowTek sam na kraju shvatio za Dezomnda da je sve on isplanirao taman prije nego što je Dog zakjlučio. Al kako je odlično odglumio pijanduru
john_constantine wrote:onda je čak dobro da nisam kupio taj broj Dylan Doga. Privlačio me naslov, ali radije sam kupio nešto drugo za čitanje danas. Baš sam kupio dva nova broja Zagora. Neka nova vrsta papira, ok makar premekano. Ali ono što me raspizdilo je tri bijele mrlje na nekoliko stranica. Nije da je 18 kn malo novaca...
baš radi tvog komentara sam kupio taj broj stripa (inače ga rijetko kupujem) i nisam požalio, izvrsna epizoda koju sam s guštom pročitao.maddjuro wrote:
ovaj mi se broj dopao, radnja je interesantna; vukla je na kingov Langories a twist na kraju je bio nepredvidiv (pojavi se jedan lik kojega smo davno sreli). Crtež je dobar. Broj koji preporučam
Ja sam po naslovnici očekivao nešto tipa "The Strain" od Del Toroa, lagano sam se razočarao, ali jako lijepa naslovnica. Jedna od lijepših u zadnje vrijeme.john_constantine wrote:baš radi tvog komentara sam kupio taj broj stripa (inače ga rijetko kupujem) i nisam požalio, izvrsna epizoda koju sam s guštom pročitao.maddjuro wrote:
ovaj mi se broj dopao, radnja je interesantna; vukla je na kingov Langories a twist na kraju je bio nepredvidiv (pojavi se jedan lik kojega smo davno sreli). Crtež je dobar. Broj koji preporučam