30 Days Of Night

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
Boby

Post by Boby » 21 Oct 2007, 22:33

Unreal wrote:
FilmTV wrote:
Unreal wrote:mislim nadam se da neće biti neko precjenjeno smeće poput The Bourne Ultimatum. :wink:
A meni to među 5 najboljih filmova godine ;)
Izgleda da sam jedina osoba koja nije voljela film :lol:
Nisi. Najuzaludnija kino ulaznica koju sam ikada kupio. Gledao sam film svega 2 min. a ostatak vremena se zafrkavao

bakero

Post by bakero » 21 Oct 2007, 22:45

Unreal wrote:
bakero wrote:slike su fantastične, čuo sam da će to bit najjači horor ikad!
Najači horror godine sigurno,ali najači horror ikad sigurno ne :wink:
ma normalno, to sam pročita na rtl ttx-tu!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 22 Oct 2007, 02:01

Vikend završen na 1. mjestu box officea sa cca 16 milijuna. Očekivalo se kao više para, ali ajde prvo mjesto je prvo mjesto. Za "promjenu", svi su već spremni za nastavak (resatelj i glavni glumci), tako da ako zaradi dobro (a mogao) bi evo nam još dana noći :lol: :wink:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 22 Oct 2007, 09:59

Boby wrote:
Unreal wrote:
FilmTV wrote: A meni to među 5 najboljih filmova godine ;)
Izgleda da sam jedina osoba koja nije voljela film :lol:
Nisi. Najuzaludnija kino ulaznica koju sam ikada kupio. Gledao sam film svega 2 min. a ostatak vremena se zafrkavao
Same here :wink:

A za 30 days...jedva čekam...

A$H

Post by A$H » 22 Oct 2007, 11:03

me 2 me 2 me 2 me 2 me 2 me 2 me 2....
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 22 Oct 2007, 11:21

Evo tko se ne može strpjeti da pogleda film, može ga pogledati ovdje...

http://joox.net/cat/2/id/1765308

Ali upozoravam vas...radi se o verziji koja je snimljena kamerom u kinu...dakle slika i općenito kvaliteta gledanja i nije baš nešto...ali tko voli nek izvoli...

A$H

Post by A$H » 22 Oct 2007, 11:49

ooo nenenene vaj film gledam osobno u kinu... 8)
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

maddjuro

Post by maddjuro » 24 Oct 2007, 01:04

skino sam neku dosta dobru verziju snimanu kamrom.
kad pogledam javim kakva je
I may be an idiot, but i am no fool.

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Oct 2007, 23:04

jel zna netko da li je ovo http://www.morecomics.hr/item/2696 stand alone ili se priča nastavlja u slj. 2 izdanja?
Last edited by Wendigo on 24 Oct 2007, 23:30, edited 1 time in total.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 24 Oct 2007, 23:10

Djuro20 wrote:skino sam neku dosta dobru verziju snimanu kamrom.
kad pogledam javim kakva je
po meni, ne postoji dosta dobra verzija snimana kamerom. nije mi gušt slušati audio kanal u bunaru, gledati ljude kako se dižu i sl.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 30 Oct 2007, 14:56

pogledao sinoc prvih pola sata...stvarno izgleda da je odlican,mrak,snijeg,jeziva atmosfera...jbg-a nisam dalje gledao radi engleskog subtitlea,ipak nije skroz gušt.... :lol:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Scarface

Post by Scarface » 30 Oct 2007, 15:05

Wendigo wrote:jel zna netko da li je ovo http://www.morecomics.hr/item/2696 stand alone ili se priča nastavlja u slj. 2 izdanja?

Mislin da je završena priča u tom tomu, ja iman treći di se druge dvi priče (mada se lik iz ove jedne moje vraća kasnije u serijalu, pa je moguće da se vraćaju i ti likovi). Uglavnom, po tom prvome ti je film i priča se ne nastavlja u drugi tom, moguće da se likovi ponavljaju, ali sama epizoda je kompletirana.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 30 Oct 2007, 15:27

Ghostface wrote:
Wendigo wrote:jel zna netko da li je ovo http://www.morecomics.hr/item/2696 stand alone ili se priča nastavlja u slj. 2 izdanja?

Mislin da je završena priča u tom tomu, ja iman treći di se druge dvi priče (mada se lik iz ove jedne moje vraća kasnije u serijalu, pa je moguće da se vraćaju i ti likovi). Uglavnom, po tom prvome ti je film i priča se ne nastavlja u drugi tom, moguće da se likovi ponavljaju, ali sama epizoda je kompletirana.
da, prvi strip je film..

SPOILER

nedavno sam kupio 3. strip koji dosta dobro objasni radnju prvoga, a i nešto sitno drugoga stripa na samom kraju.
i da, ovo se definitivno gleda u kinu.

Scarface

Post by Scarface » 30 Oct 2007, 15:52

Wendigo wrote:
Ghostface wrote:

da, prvi strip je film..

SPOILER

nedavno sam kupio 3. strip koji dosta dobro objasni radnju prvoga, a i nešto sitno drugoga stripa na samom kraju.

jel taj treći strip onaj sa onim mladićem i njegovom curom, mislin da se zove Bill.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 30 Oct 2007, 15:59

Ghostface wrote:
Wendigo wrote:
Ghostface wrote:

da, prvi strip je film..

SPOILER

jel taj treći strip onaj sa onim mladićem i njegovom curom, mislin da se zove Bill.
nije. treći dio je završno poglavlje originalne 30 days priče o gradiću Barrowu na Aljasci. ima još nekoliko izdanja u kojima se radnja odvija drugdje ako se ne varam.. možda si neki od tih pročitao..

Post Reply