Što mi je izmamilo smješak danas?
- maddjuro
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
NAkon još jedne "povjesne " presude u americi di je jedan polu mexikanac polu bjelac ubio mladoga 17-to godišnjega crnca u nekom "gated comunity"-u, di je lik oslobođen; malo gledam na youtubeu reakcije ljudi i samo čitanje presude, i s podsmjehom čitam komentare koji iskaču svakih par sekundi di crnco vrijeđaju bjelce i obrnuto.
Naravno nije smješno da je klinac izgubio život, ali kada se na američkoj televiziji crnci konstantno prikazuju kao razbojnci, dileri.. i to u tome stilu da uvjek nose trenirke s kapuljačama(što je i ovaj klinac nosio dok se po mraku šetao tim kvartom ili cim već), i kada narod sav u strahu od kojecega nosi oružje, ovako nesto se desi i desavati ce se.
Dodoše navodno je bilo i nekoliko provala zadnjih tjedana što je pridonjelo dodatnome stresu.
Naravno nije smješno da je klinac izgubio život, ali kada se na američkoj televiziji crnci konstantno prikazuju kao razbojnci, dileri.. i to u tome stilu da uvjek nose trenirke s kapuljačama(što je i ovaj klinac nosio dok se po mraku šetao tim kvartom ili cim već), i kada narod sav u strahu od kojecega nosi oružje, ovako nesto se desi i desavati ce se.
Dodoše navodno je bilo i nekoliko provala zadnjih tjedana što je pridonjelo dodatnome stresu.
I may be an idiot, but i am no fool.
- Josef K
The Descent, REC i The Devil's Backbone na motovunskim noćnim projekcijama 
-
Shp86
It's in your nature to destroy yourselves...
- john_constantine
- Asfodel
Aukcije i prekrajačke ideje koje su me spičile zadnjih dana 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Wheel Smith
-
John_Ryder
Nova epizoda skinsa sa cassie
- john_constantine
-
Wheel Smith
-
olio
- Wendigo
doduše, jučer ne danas - dvostani smiješak oduševljenja na koncertu rogera watersa.
- Asfodel
- dobivenih nekoliko ogromnih komada džerseja (s kojim nemam iskustva). Već vidim u nešto hladnijim danima bar dvije široke maxi suknje visokog struka
- splasnuo otok obraza, počinjem nalikovati na ljudsko biće, fak jea bič
- splasnuo otok obraza, počinjem nalikovati na ljudsko biće, fak jea bič
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- boyko
super proveden vikend 
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Michel
Sve oko Dinama
Nikad ih nisam previše pratio, ali ovi navijači sa sjevera kak se već zovu je nešto najgluplje što sam vidio unazad par godina. Spiker im kaže da prekinu vrijeđati onog Mamića jer su vikali "Mamiću, cigane" i oni opet. Spiker im kaže da će Dinamo biti izbačen iz europskih natjecanja, došla i kazna iz Uefe i oni opet pa policija došla i svi se pokupili ko bubice
Nikad ih nisam previše pratio, ali ovi navijači sa sjevera kak se već zovu je nešto najgluplje što sam vidio unazad par godina. Spiker im kaže da prekinu vrijeđati onog Mamića jer su vikali "Mamiću, cigane" i oni opet. Spiker im kaže da će Dinamo biti izbačen iz europskih natjecanja, došla i kazna iz Uefe i oni opet pa policija došla i svi se pokupili ko bubice
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"