ma ću se ciganit za 12 kn. samo mi još to treba...HorrorHR wrote:stvar principa, ja bi tražio pa makar dao pare onom babrići ispred RI koji prosi često...Vorador wrote:Ma upad je bio samo 12 kn. Da je bilo više vjerojatno bi im neki jebali mater.
Last Post Wins !!!11one
- Vorador
- maddjuro
- Wendigo
-
FilmTV
- A$H
- metallicat
- elrania
i dobro jutro, dan... kako kome...
bijah sinoc na partyu informatologa u medi (kojima je fax dao 2k kn za pivo i zapili su sve u 1,5h
) i pokupih besplatnu pijacu i hranu te skoro prespavah jutro i zakasnih na vlak
pa ram pam pam...
dobih 30 days of night... cam verzija je, al mozda pogledam ak slika lici na nesto...
@vorador: pa i na tuskancu imaju slovenske titlove.. doduse, slovenski razumijem, svedski malo manje, al ide...
bijah bas ovaj tjedan nazalost samo na "prizorima iz bracnog zivota" te odsjedih fino 3h tamo... no film je bio odlican
bijah sinoc na partyu informatologa u medi (kojima je fax dao 2k kn za pivo i zapili su sve u 1,5h
pa ram pam pam...
dobih 30 days of night... cam verzija je, al mozda pogledam ak slika lici na nesto...
@vorador: pa i na tuskancu imaju slovenske titlove.. doduse, slovenski razumijem, svedski malo manje, al ide...
bijah bas ovaj tjedan nazalost samo na "prizorima iz bracnog zivota" te odsjedih fino 3h tamo... no film je bio odlican
- metallicat
- elrania
- Wendigo
zadnja noćna mora je bila prije nekih tjedan dana i sanjao sam kako hodam po strmoj i stjenovitoj morskoj obali negdje bogu iza nogu, odjednom sam došao do nekakvog platoa koji se sastojao od gigantskih neprirodno oblikovanih stjena i iz mora je dopiralo nekakvo odvratno tutnjanje.. znam da sam osjetio nekakav čudan strah od tih ogromnih stijena i nisam se usudio kročit naprijed.. onda sam se okrenuo da se vratim i vidim provaliju bez dna.. užas....metallicat wrote:i svima vama![]()
nisam se baš naspavala. dal vas redovito muče noćne more?mene da, jako..
![]()
- metallicat
ufWendigo wrote:zadnja noćna mora je bila prije nekih tjedan dana i sanjao sam kako hodam po strmoj i stjenovitoj morskoj obali negdje bogu iza nogu, odjednom sam došao do nekakvog platoa koji se sastojao od gigantskih neprirodno oblikovanih stjena i iz mora je dopiralo nekakvo odvratno tutnjanje.. znam da sam osjetio nekakav čudan strah od tih ogromnih stijena i nisam se usudio kročit naprijed.. onda sam se okrenuo da se vratim i vidim provaliju bez dna.. užas....metallicat wrote:i svima vama![]()
nisam se baš naspavala. dal vas redovito muče noćne more?mene da, jako..
![]()
ja sam jučer sanjala da me netko počeo ganjat po šumi i samo sam počela trčat i probudila se a srce lupa 100 na sat.