http://www.24sata.hr/politika/postavite ... deu-224889
S obzirom da Ilčić tvrdi da je masturbacija štetno zlorabljenje seksualnosti, čak i za heteroseksualne osobe, gledatelje je zanimalo znači li to da u 41 godinu života nikada nije masturbirao. Iako je prvo želio izbjeći odgovor jer je pitanje preintimno, ipak je popustio:
- Riskirat ću i reći da nikad nisam masturbirao. Neki će misliti da sam luđak, ali mislim da zbog toga nisam freak - rekao je Ilčić. Osjeća se kao normalna i zdrava osoba zbog toga.
Tip je očigledni lažov, iako ću mu dati onaj 1% mogunosti da stvarno nije nikada 'davio pijevca'...
Ovakvi su uvijek najveći licemjeri i najveći masturbatori...ali jebeš ga to je sve da bude viđen na TV-u (pogledajte
http://www.youtube.com/watch?v=OaG5HUBL3m4 i upoznavanje gostiju kako je tip uzbuđen što su ga pozvali na TV...podsjetio me na onog mladog jebivjetra što je želio biti vođa prosvjednika ono kad su zbog Varšavske prosvjedovali).
Moje 5 i pol čulo mi govori da ga tip sere naveliko, ajme nama ako se njihov način razmišljanja uvede u škole...eto nama povratak u Srednj vijek kad su se ganjale vještice ili početak 20 godina 20 st. kad si išao na psihijatrijsko liječenje i elektrošokove ako bi te uvatili da drkaš...
A ova izjava dolje:
Ilčić kaže da ima homoseksualaca koji nisu sretni s tim što su jer "možda iz njih progovara savjest". Jurčić se nije složio.
- Ja sam sretan. Možda su nesretni zbog toga što ih društvo osuđuje i zato jer su kamenovani. Nesretni su možda i Srbi i Romi jer su na rubu društva. Ja želim poručiti onima koji su gay da ima onih koji će ih prihvatiti iako to neće napraviti njihove obitelji - kaže Jurčić. Kaže da njega njegova obitelj podržava i isto savjetuje roditeljima LGBT osoba jer će njihova djeca tada živjeti slobodno u svojoj zemlji.
-
Crkva osuđuje njihovo ponašanje kao zlo i ima to pravo reći. To je neotuđivo pravo na mišljenje - kaže Ilčić. Jurčić također smatra da Crkva ima pravo da se organizira i da ima mišljenje.
I to kaže Hrvat katolik...taj sigurno nikada nije naučio što je u stvari Kršćanstvo kao i veći dio naših crkvenih dušebrižnika kojima ovaj po meni odličan zdrastveni odgoj razara ljudsku dušu i tijelo...
p.s. - zanima me njegovo mišljenje da li je Zlo ako ti prilikom seksa žena, djevoja ili cura za jednu noć uvali dildo ili prst u anus tijekom vatrenog seksa...da li mu se i to čini gay

"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -