Meni su isto Avengersi dobri, sigurno bolji od novih Batmana. Ali isto tako nisu među najobljim filmovima ove godine. Ipak je to end of wath koji se pokazao ponajprije kao snažna i realna drama. Nije ni čudo da se uspoređiva sa serijom the shieldpopayy wrote:Nein Nein Nein.dragonheart wrote:Meni je ove godine Top numero uno zasada : Argo, slijede Ted,Ex 2, Lockout,Avengers... But hey ja volim komercijalne filmove i ne sramim se toga hhheeh. End of watch nisam gledo i ne zanima me...
Jake Gylenhall mi je ono... loš lik... jedino obećava natalie martinez. ak ga nekad pogledam bit će zbog nje...
Das is nicht normalishe. - citiram frenda koji kao "zna" švapski.
Nadam se kako se zaje*avaš. Lockout, Avegers, neznam koji je veći bljuv od filma.
Sorry ako misliš ozbiljno. I ja volim pogledati nešto "komercijalno", ali ovo brate, ne valja.

The Gold Rush (1925) - kaže Chaplin da je ovo za njega najbolji film, da želi ostati upamćen po ovome. Kaže kritika da je ovo isto vjerojatno najbolji film od Chaplina i ko sam ja da im sudim. Sjajan film o čovjeku koji ide u potragu za blagom, ali nailazi na dosta problema. Završava u jednoj kolibi, snijeg, božić je, uskoro i nova godina. Pa svako malo upoznaje lokalne ljude. Pokušava preživjeti. Legendarna scene s pecivima

8=========o/8==========o (9/10)