Last Post Wins !!!11one
- Wendigo
Re: Last Post Wins !!!11one
ima negdje na forumu opcija "ignore user" ili tako nešto.
- Josef K
Problem je u tome što se na forumu ne događa ništa osim njegovog trolanja, pa je jedina moguća zabava party s njim.
- Wendigo
onda se bockajte do smrti. 

- Josef K
Priznaj da je i vama zabavno 

- Michel
Ajde reci gdje trolam?
Jel ovo podforum Offtopic? Je, i tu se ne može trolati. Gdje trolam na ostalim podforumima. Imam blizu 600 postova i kao što vidiš po mom profilu, skoro 400 postova mi otpada na teme Horror filmovi u globalu i Ostalo vezano uz film. Tamo uglavnom pišem o pogledanim filmovima. Ostatak mojih postova je po ostalim temama i u ovaj podforum. Dakle, gdje trolam ili lažno optužuješ nekoga?
Sad pogledaj svoje postove i gdje najviše pišeš. Strašna stvar što se malo zajebavam na ovoj temi. Nikog ne vrijeđam niti išta. Wendigo je inače preozbiljan pa mu ništa ne zamjeram.
Jel ovo podforum Offtopic? Je, i tu se ne može trolati. Gdje trolam na ostalim podforumima. Imam blizu 600 postova i kao što vidiš po mom profilu, skoro 400 postova mi otpada na teme Horror filmovi u globalu i Ostalo vezano uz film. Tamo uglavnom pišem o pogledanim filmovima. Ostatak mojih postova je po ostalim temama i u ovaj podforum. Dakle, gdje trolam ili lažno optužuješ nekoga?
Sad pogledaj svoje postove i gdje najviše pišeš. Strašna stvar što se malo zajebavam na ovoj temi. Nikog ne vrijeđam niti išta. Wendigo je inače preozbiljan pa mu ništa ne zamjeram.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
meni je jako zabavno s farmerom infom
baš je...............trol,hehe.

baš je...............trol,hehe.
-
op op op opa gangnam stajl
- Wendigo
nije da se ludo zabavljam, ali da.. pratim ovakve situacije.Zadro wrote:Priznaj da je i vama zabavno

- elrania
- Asfodel
Meni je najljepše kad nas u recenzijama educira rečenicama tipa: E ako ne znate tko je Belmondo to vam je taj i taj.. to mi nimalo ne uvrijedi inteligenciju 

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Michel
Ne sjećam se da sam tako nešto napisao, al ajde, vjerujem ti na riječ pošto sam ga nekoliko puta spominjao. Ali ćeš se složiti da mlađe generacije ne znaju za Belmonda i još neke poznate franc. glumce. Kao i redatelje. Ako sam to napisao, opet kažem da se ne sjećam, sigurno mi namjera nije bila da nekoga uvrijedim. I ne kužim sad što vam toliko smeta kako pišem o pogledanim filmovima. Sjećam se da je netko još prije rekao kako starosjedioci ovoga foruma jednostavno ne dozvoljavaju novima da se raspišu ili tako nešto. Očito je i to ovdje slučaj iako ja sam već duže ovdje. Nebitno, samo kažem da je smiješno da me optužuje da trolam za nešto. Pod prošlim nickom da
Ali sad pokušavam većinu postova odvojiti na pogledane filmove. Ono, mogu sad isto nekome tražiti postove i izvlačiti sve iz konteksta. Zašto nitko nije zamjerio Zadru kad svako malo stavlja na temama koje nisu offtopic ove smajliće "
" i "
" pa na onoj raspravi sa salvadorom upravo je to radio. Nitko nije jer ga znate i jer je duže ovdje na forumu. Mislim, mene to ne smeta, meni je isto to smiješno, ali kad me već optužuje da trolam, onda ću i ja izvući asa iz rukava.

Ali sad pokušavam većinu postova odvojiti na pogledane filmove. Ono, mogu sad isto nekome tražiti postove i izvlačiti sve iz konteksta. Zašto nitko nije zamjerio Zadru kad svako malo stavlja na temama koje nisu offtopic ove smajliće "

- Michel
Ne volim prijatelje, daj nešto drugo