Last Post Wins !!!11one
- Decadentor
Re: Last Post Wins !!!11one
Prejeben ugodjaj bio, samo aro se nisam prebio, fptke sutra navecer jer moram radit pa sam vec doma

- Michel
Ah, kako odlična večer
pogledao 4 filma, a htio bih još jedan. Tek je 2:30
Mislio sam wrong turn 3, ali nisam skinuo na vrijeme
Vidjet ću još.

Mislio sam wrong turn 3, ali nisam skinuo na vrijeme

Vidjet ću još.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- elrania
ja sam 2 odradila, gotovo je, jedva gledam
sutra nadoknada!

- elrania
- Asfodel
Očito je bilo prejebeno čim radiš tipfelereDecadentor wrote:Prejeben ugodjaj bio, samo aro se nisam prebio, fptke sutra navecer jer moram radit pa sam vec doma

Kod mene bilo presmiješno. Ja bzvz kupila zidni sat i rukavice na hreliću za Alisinog bijelog zeca, jer sam na samom kraju odlučila biti krokodil ili zmija. Jučer bila lijena za pravit krokodilsku njušku pa ipak zmija. A cijeli dan je bio epic, od viđenja 2 štakora, dobivanja 2 velike torte koje sam trebala pojesti, do ljudi koji me nisu prepoznali, nepoznatih ljudi koji su bili mnome oduševljeni (što me iskreno začudilo, jer sam se našminkala u zadnjih 20 min čekajući sat vremena na ogledalo s prigušenim svjetlom i upropaštavajući 2 tuša) Uglavnom, zabavno kao i uvijek zbog maštovitih maski

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Decadentor
ma to autoispravakAsfodel wrote:Očito je bilo prejebeno čim radiš tipfelereDecadentor wrote:Prejeben ugodjaj bio, samo aro se nisam prebio, fptke sutra navecer jer moram radit pa sam vec doma![]()
Kod mene bilo presmiješno. Ja bzvz kupila zidni sat i rukavice na hreliću za Alisinog bijelog zeca, jer sam na samom kraju odlučila biti krokodil ili zmija. Jučer bila lijena za pravit krokodilsku njušku pa ipak zmija. A cijeli dan je bio epic, od viđenja 2 štakora, dobivanja 2 velike torte koje sam trebala pojesti, do ljudi koji me nisu prepoznali, nepoznatih ljudi koji su bili mnome oduševljeni (što me iskreno začudilo, jer sam se našminkala u zadnjih 20 min čekajući sat vremena na ogledalo s prigušenim svjetlom i upropaštavajući 2 tuša) Uglavnom, zabavno kao i uvijek zbog maštovitih maski

ajd da okacim slije
SpoilerShow
ispred kluba

Unutri
I naravno kad smo isli kuc....

Unutri

-
- Sammy
naravno, nema tog križa kojeg Dec ne bi okrenio 

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- elrania
ZA ŽENE
Grupa evolucijskih psihologa s finskog Sveučilišta Turku provodi veliko međukulturalno istraživanje o (naravno seksualnim) preferencijama žena. Ako nađete desetak minuta vremena, molimo Vas da popunite upitnik na ovom linku: https://turku.qualtrics.com/SE/?SID=SV_6eSatJuwgWzdHbm (u gornjem desnom uglu odaberite hrvatski jezik).
Link slobodno proslijedite i dalje – kolegicama, sestrama, prijateljicama, susjedama…… hvala i uživajte!
Grupa evolucijskih psihologa s finskog Sveučilišta Turku provodi veliko međukulturalno istraživanje o (naravno seksualnim) preferencijama žena. Ako nađete desetak minuta vremena, molimo Vas da popunite upitnik na ovom linku: https://turku.qualtrics.com/SE/?SID=SV_6eSatJuwgWzdHbm (u gornjem desnom uglu odaberite hrvatski jezik).
Link slobodno proslijedite i dalje – kolegicama, sestrama, prijateljicama, susjedama…… hvala i uživajte!
- metallicat
genijalnoDecadentor wrote:ma to autoispravakAsfodel wrote:Očito je bilo prejebeno čim radiš tipfelereDecadentor wrote:Prejeben ugodjaj bio, samo aro se nisam prebio, fptke sutra navecer jer moram radit pa sam vec doma![]()
Kod mene bilo presmiješno. Ja bzvz kupila zidni sat i rukavice na hreliću za Alisinog bijelog zeca, jer sam na samom kraju odlučila biti krokodil ili zmija. Jučer bila lijena za pravit krokodilsku njušku pa ipak zmija. A cijeli dan je bio epic, od viđenja 2 štakora, dobivanja 2 velike torte koje sam trebala pojesti, do ljudi koji me nisu prepoznali, nepoznatih ljudi koji su bili mnome oduševljeni (što me iskreno začudilo, jer sam se našminkala u zadnjih 20 min čekajući sat vremena na ogledalo s prigušenim svjetlom i upropaštavajući 2 tuša) Uglavnom, zabavno kao i uvijek zbog maštovitih maski![]()
ajd da okacim slijeSpoilerShowispred kluba
Unutri

- metallicat
pa skoro i jesam, ali nisam našla neku da kažem da je to toelrania wrote:očekivala sam pam na profilnoj

(tek sad vidim ovo pa odgovaram

ugl, imala sam okladu jednu do petka pa nisam nikog dodavala skoro. kako je petak pri kraju, sad ću polako počet, pa onima kojima neznam ime, dodajte me jer vas vjerovatno neću nać

- elrania
jbt, taman si mislim kak mi ne znaš nick i evo zahtjeva. 

- metallicat
- copycat
elrania wrote:ZA ŽENE

budem prosljedila svojim