Planet Terror (2007)
Koji ste horror zadnji gledali?
- dr_gonzo
- bakero
divim se ljudima koji mogu toliko puta pogledat isti film, meni je rekord 18 puta i to nijedan drugi film nego legendarni terminator IIdr_gonzo wrote:Evo jubilarni 15 put pogledan i nisam mogao odoliti da i dam svoj osvrt...
Planet Terror (2007)
pogleda sam sinoć 28 weeks later - zabavan je film, dinamičan i super mi je doša!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- Dragonrage
-
Unreal
- bakero
da, film za sva vremena!Unreal wrote:Ja sam kao klinac gledao Tim Burtonovog Batman barem 50 putbakero wrote: divim se ljudima koji mogu toliko puta pogledat isti film, meni je rekord 18 puta i to nijedan drugi film nego legendarni terminator II
pogleda sam sinoć 28 weeks later - zabavan je film, dinamičan i super mi je doša!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
R.I.P.
R.I.P.
- dr_gonzo
Više vrijedi pogledati 100 puta neki odličan film nego jedanput neko bezočno sranje...
Draže mi je pogledati i najgori horor nego neku dosadnjakavu dramu...
Draže mi je pogledati i najgori horor nego neku dosadnjakavu dramu...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Wendigo
a ja Conan the Barbarian, Conan the Destroyer i Red Sonja u jednoj večeri više puta ehh....Unreal wrote:Ja sam kao klinac gledao Tim Burtonovog Batman barem 50 putbakero wrote: divim se ljudima koji mogu toliko puta pogledat isti film, meni je rekord 18 puta i to nijedan drugi film nego legendarni terminator II
bio je to pravi Hyborea maraton
- Vorador
Dragonrage wrote:LOL...a meni je baš tih zadnjih 15ak, 20ak min filma ono najbolje u njemu hahahaVorador wrote:
Alien vs. Predator - 3/5 ,niš posebno, film lijepo izgleda ,čak ima i nešto solidne akcije ali sveukupni dojam kvari iznimno loših zadnjih 15ak minuta.
ma meni je taj dio pred kraj totalno šrotast. ono kad se pobratimi s predatorom i kad joj on napravi oružje od mrtvog aliena je baš
- Boby
A kaj ćeš, mišljenja se moraju razlikovat. Meni se je kraj baš svidioVorador wrote:Dragonrage wrote:LOL...a meni je baš tih zadnjih 15ak, 20ak min filma ono najbolje u njemu hahahaVorador wrote:
Alien vs. Predator - 3/5 ,niš posebno, film lijepo izgleda ,čak ima i nešto solidne akcije ali sveukupni dojam kvari iznimno loših zadnjih 15ak minuta.![]()
![]()
![]()
ma meni je taj dio pred kraj totalno šrotast. ono kad se pobratimi s predatorom i kad joj on napravi oružje od mrtvog aliena je baš, a tek kad izađu na površinu pa on skine masku te se pogledaju ko da če se požvalit i pojebat tamo na ledu
![]()
![]()
i naravno dolazi debilna kraljica ( bolje reći dinosaurus) i oni se šoraju sa njom
- Scarface
Boby wrote:A kaj ćeš, mišljenja se moraju razlikovat. Meni se je kraj baš svidioVorador wrote:Dragonrage wrote: LOL...a meni je baš tih zadnjih 15ak, 20ak min filma ono najbolje u njemu hahaha![]()
![]()
![]()
ma meni je taj dio pred kraj totalno šrotast. ono kad se pobratimi s predatorom i kad joj on napravi oružje od mrtvog aliena je baš, a tek kad izađu na površinu pa on skine masku te se pogledaju ko da če se požvalit i pojebat tamo na ledu
![]()
![]()
i naravno dolazi debilna kraljica ( bolje reći dinosaurus) i oni se šoraju sa njom
I meni, predatori su mi baš simpatični.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Freddy
alien-uskrsnuče,solidan nastavak,dobra mi zadnja scena....najlošiji dio u serijalu ali ipak da se pogledat
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...