Koji ste horror zadnji gledali?
- hitman_4
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
ils sam također gledao,al se ne sjećam radnje.znam samo da je dobar film.zna netko kako se zove film u kojem se radnja odvija u rumunjskoj.u uglavnoj ulozi je mlada učiteljica(iz engleske ak se ne varam).ugl po povratku u svoju spooky kuću,shvati da nije sama u njoj.... 

- Josef K
Da, zove se Ils.hitman_4 wrote:ils sam također gledao,al se ne sjećam radnje.znam samo da je dobar film.zna netko kako se zove film u kojem se radnja odvija u rumunjskoj.u uglavnoj ulozi je mlada učiteljica(iz engleske ak se ne varam).ugl po povratku u svoju spooky kuću,shvati da nije sama u njoj....
- hitman_4
Vanishing on 7th Street (2010) - omg koja pizdarija od filma.
2/10

2/10

-
Wrong Turn 3: Left for Dead (2009) - pogledao do 45. minute točno. U tih 45 min, niti jedna jedina stavka vrijedna spomena.. Mislio sam da je dvojku teško nadmašiti što se gluposti tiče,ali sam se
grdo prevario. Mislim, Tamer Hassan je možda jedina svijetla točka, ali mu dat ulogu nekog tko se preziva Chavez (btw. frajer je britanac da ne može bit veći)?!?! Drugo ne želim ni spominjat. Stvarno rijetko koji film ne odgledam do kraja, tako da četvorku neću ni pokušavat pogledat. Samo zbog Hassana, koji mi je inače njuška ipo, 2/10
grdo prevario. Mislim, Tamer Hassan je možda jedina svijetla točka, ali mu dat ulogu nekog tko se preziva Chavez (btw. frajer je britanac da ne može bit veći)?!?! Drugo ne želim ni spominjat. Stvarno rijetko koji film ne odgledam do kraja, tako da četvorku neću ni pokušavat pogledat. Samo zbog Hassana, koji mi je inače njuška ipo, 2/10
It's in your nature to destroy yourselves...
- Asfodel
Die Säge des Todes - aka Bloody Moon.. pretjerani kul zvukovi, odrubljena glava od lutke, loša gluma i te sheme. Fina slasher zabavica (koju ne znam kako bih ocijenila
)

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Alastorus
Blair Witch Project (1999) - kao i prije par godina, ništa specijalno, al volim suspenziju kojom film odiše, pogotovo nakon proučavanja Marylanda.
8/10.
8/10.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- john_constantine
The Walking Dead season 1 - dobra serija s brutalnim nasiljem i akcijom. Bar sam znao da je drama, pa nisam očekivao previše akcije. Likovi su ono, ima dosta iritatnih, kao neka teška sapunica (njihovi odnosi i to), do solidnih. Ali baš te ono vuče da gledaš dalje. Samo, ne znam jesam li ih prerastao ili što, ali teško mi je popušiti tu apokalipsu zombija. Odlično su napravljeni i to, ali baš nemam ono dojam da je riječ o kraju svijeta, apokalipsi, uništenju svijeta i slično... kao da nisu neka prijetnja osim masovnosti. I solidna završnica prve sezone. Bacam se na sljedeću.
Michel puši karu.
- Michel
Druga će ti biti dosadna. Nevjerojatno je koliko su upropastili seriju. Kužim ja sve to, krakterizacija, drama i te stvari, volim to, ali ovdje ti odjedanput većina likova postanu toliko iritantni. Nevjerojatno nešto tako da spusti očekivanja.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- hitman_4
Urban Explorer (2011) - dobar film.odlično izrežiran,atmosferičan,brutalan.glavni negativac je prelud.ne oklijeva nimalo.ugodno iznenađen
7.9/10

SpoilerShow
radnja je donekle predvidljiva.nisam mogao vjerovati kad je ona likuša išla slikati "vodiča"
onaj lik je na dlanu imao ubojicu,samo mu je trebao slomiti ruke,noge,vrat
čak je znao da je živ i nije to učinio 

- Hobotshy
Piranha 3DD (2012) - 5/10
film koji se gleda sa isključenim mozgom.... glup ali zabavan
film koji se gleda sa isključenim mozgom.... glup ali zabavan

- Asfodel
hitman_4 wrote:Urban Explorer (2011) - dobar film.odlično izrežiran,atmosferičan,brutalan.glavni negativac je prelud.ne oklijeva nimalo.ugodno iznenađen![]()
7.9/10SpoilerShowradnja je donekle predvidljiva.nisam mogao vjerovati kad je ona likuša išla slikati "vodiča"onaj lik je na dlanu imao ubojicu,samo mu je trebao slomiti ruke,noge,vrat
čak je znao da je živ i nije to učinio
SpoilerShow
Nemoj mi reći da to dosad nisi vidio u sve i jednom filmu
Ljudi vole malo udarit ubojicu tek toliko da ga obore i potom goloruki odšetat dalje

Ljudi vole malo udarit ubojicu tek toliko da ga obore i potom goloruki odšetat dalje
- dr_gonzo
E ovaj film tražim...gdje si ga uspjela nabaviti?Asfodel wrote:Die Säge des Todes - aka Bloody Moon.. pretjerani kul zvukovi, odrubljena glava od lutke, loša gluma i te sheme. Fina slasher zabavica (koju ne znam kako bih ocijenila)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Asfodel
Cijeli na jubitou
- dr_gonzo
Aha. Ok thanksAsfodel wrote:Cijeli na jubitou

Sad imam jednu brigu manje...da i to odgledam..
Već sam gledao jedan slasher priko jubitoua "The Clown at Midnight (1999)"
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -