Altered (2006)
jednostavno prejeben film
je malo predvidljivo..bar meni..Wendigo wrote:1408. vrlo dobro 4/5
spoiler konstantna jeziva atmosfera, ludilo, sama ideja sobe koja je jednostavno.. zla, jedina zamjerka je pretjerivanje CGI-em pred kraj.. spoiler ends sve u svemu zanmljivo dijelce vrijedno gledanja izvedeno u klasičnom Kingovskom điru.
E da, šestica je po meni najstrašniji nastavak i brutalniji od većine slashera i zbog nje sam kao mali imao noćnih mora ali kao nastavak sam po sebi mi je jedan od gorih. Pogledao sam najbitnije scene iz poducers cuta i ništa dobrog ne pridodaje filmu. Kraj jest drukčiji i možda za nijansu bolji (jer nije toliko prokleto kratak) ali sve skupa je dosta loše u obje varijante. Bolje se je držati verzije da je Myers običan psihopat pobjegao iz ludnice a ne ova sranja s kultom i obredimaUnreal wrote:SPOILER
Halloween 6- Film je bio dobro, zanimljiv,strašan i zabavan sve do glupog kraja. Mislim ovaj put sam fakat ljut .Izgleda da su presnjimili kraj filma u zadnjoj sekundi,onaj na producers cutu je izgleda bolji bar tako kažu. Ma šestica je imala potencijala ,sama priča makar se mnogima nije svidjela meni se zapravo dopala ,ali su je mogli malo bolje razradit (trebao sami ići na internetu tražiti zakaj su se sranj u filmu dogodila),čak su i ubojstva zabavnija i brutalnija (ali jebote ono ubojstvo dok liku eksplodira glava![]()
tu su malo pretjerali).Režija je bolja od one iz četvorke i petice ,jedino me nervira montaža nekih stvari poput scene kada Tommy razbija Michaelu s cjevom(mogao je redatelj to malo bolje prikazat) i ne kužim poanutu korištenja glazbe iz gitare tjekom filma.END
Ocjena 3/5
Jedan od boljih djelova u serijalu,dao bi filmu 4 da se nisu zajebali na kraju koj je slabo snimljen,ubrzan i bizzaran.
No ajde nabavit ću si producers cutu koj puno više objašnjava priču i ima bolji kraj navodno.
Boby wrote:"Cherry Falls". Odgađah ga godinama i sada mi je neobično opet vidjeti film koji se naslanja na onaj stil koji je "Vriskom" započeo. Onak, za razonodu je OK, prije 7-8 godina film bi mi bio zaista super
a tek ona ironija na slasher filmove. Ubojica ubija djevice koji inače obavezno prežive u slasher filmovima.Ghostface wrote:Boby wrote:"Cherry Falls". Odgađah ga godinama i sada mi je neobično opet vidjeti film koji se naslanja na onaj stil koji je "Vriskom" započeo. Onak, za razonodu je OK, prije 7-8 godina film bi mi bio zaista super
Taj mi je film kad san ga gleda prije tri- četiri godine bija zakon, ima dobru priču, a i "maska" je originalna.
A priča sa kultom je meni ok,opčenito je bio problem film što se nastavlja na onu katastrofu od petice koj je bila tako bizarna i glupa ,pa je scenaist morao nastaviti nekako radnju i ja mislim da se dosjetio dobrog načina.Boby wrote: E da, šestica je po meni najstrašniji nastavak i brutalniji od većine slashera i zbog nje sam kao mali imao noćnih mora ali kao nastavak sam po sebi mi je jedan od gorih. Pogledao sam najbitnije scene iz poducers cuta i ništa dobrog ne pridodaje filmu. Kraj jest drukčiji i možda za nijansu bolji (jer nije toliko prokleto kratak) ali sve skupa je dosta loše u obje varijante. Bolje se je držati verzije da je Myers običan psihopat pobjegao iz ludnice a ne ova sranja s kultom i obredima