predobra serija
EDIT: evo na pogledala seriju do kraja i čekam da film pogledam..
oborila me snogu serija..
Ocjena: 15 /10
jer kada pogledaš sve: glumu, priču, kvalitetu....itd.. nevjerovatna je serija
točno toolio wrote:Napokon odgleda, gleda sam sa svim mogućim dodatnim epizodama i extended verzijama.
Odlična serija, toliko napetih scena, dobre priče, atmosfere, soundtrack...
Edward James Olmos![]()
Puno puta mi se pojavila suza u oku
Jedna od najboljih serija koje sam gleda.
gledaj sve točno kako tu piše, redomMichel wrote:I završetak serije. Tu sve tako piše http://thunderpeel2001.blogspot.com/201 ... order.html
Ništa mi nije jasno. Filmove ću gledati, ali ove web epizode samo ove druge i što je to "Season 4.5" or "The Final Season"?
Aha, sad mi je puno jasnije. Dobar je primjer Breaking BadScarface wrote:To je druga polovica 4. sezone. 4. sezona je razlomljena u pravu 4. sezonu i finalnu sezonu, tzv. 4.5 koja je komotno mogla bit i 5. budući je 11. epizoda emitirana nekih pola godine nakon 10. (primjera radi isto će se dogodit i Breaking Badu jer je 5. razlomljena u 2 dijela). Dakle, samo gledaj normalno, al ubaci između web seriju i Plan.
Ima poveznica, objasni se poslijeMichel wrote:18. epizodaSpoilerShowne kužim sad to sa doktorom i šesticom. Ona se njemu cijelo vrijeme priviđala, ali nisam nikad siguran bio jel to priviđanjer jer je znala neke stvari koje ne može halucinacija znati. I sad se šestici on priviđa. Može mi netko objasniti što je to, ne kužim. Ali ako ima poveznica sa idućim sezonama, nemojte spoilati, ali ako nema, onda mi sako recite jel to priviđanje ili što? Zašto se sad njoj on priviđa
meni je isto smetao taj preskok vremena, totalno izbaci iz taktaMichel wrote:19. bila dobra i sad finale, 20. epizoda.SpoilerShowtako mi je drago što ona nije opet predsjednica, odvratan lik, baš iritira. Drago mi je zbog Doktora iako je loš zasadali najbolji je lik uz Adamu. Uglavnom, glupo mi je uvijek bilo u serijama kako u jednoj epizodi prođe 5, 6, 7 mjeseci. Tako je ovdje bilo, bezveze.
Da 3. je najslabija, ali varira, tako da ima genijalnih, dobrih i bezveznih epizodaMichel wrote:Ko će sad izdržat treću sezonu za koju čujem da je najlošija. Nekako budem da napokon dođem do te famozne 4. sezone.

provjeri tj. upiši u google:maddjuro wrote:di se galactica more gledat online?
neznam gdje si to cuomaddjuro wrote:konacno i ja pogledah ovu seriju. Serija mi nije fenomenalna, ali mi je bila, uglavnom, zabavna; iako mi je posljednja sezona nekako čudna bila u odnosu na ostatak serija. Sumnjam da cu je tako skoro gledati opet; ali bi je svakako preporučio svima koji su ljubitelji SF žanra.
Sada kontepliram dali da počnem gledati lost, ili ne; pošto čuh da je prva sezona odlična i navuče te, ali da su zato ostale sezone loše; izuzev zadnje koja je ok